bugün
- yazarların on üzerinden komiklikleri43
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri6
- gir içime hünharca6
- ezandan rahatsız olan kadın sanatçı10
- satranç haram yasaklansın11
- bu devirde fes giymek4
- 2014 öncesinde feto'ya küfretmek7
- necip fazıl kısakürek3
- anadolu mutfağının çok abartılması5
- çocukken alınamayan şeyleri büyüyünce almak9
- yeşilçam'da çocukken travma yaşattığınız sahneler9
- yazarların üstüne çizik attığı burçlar8
- yagmurcu6
- wagyu beef yiyince gelen entelektüellik hissi3
- en sevilen meyveler6
- dizi izleyerek ingilizce öğrendim diyen tip5
- kız tavlama garantili çalmalık enstrüman2
- abd'den gelen gurbetçinin yemek porsiyonu isyanı4
- açık renk jean vs koyu renk jean2
- bir erkeğin olgunlaştığını gösteren tek detay4
- bir hadisin sahih olup olmadığını anlamak2
- beyazsemsiyeliyabanci48
- zaman baba8
- sözlükte erkekleri istemiyoruz18
- eve usta gelince yaşanan tedirginlik5
- ingiltere de 16 yaş altına sosyal medya yasağı3
- özgürlükçü eğitimin imkansızlığı4
- kürt mutfağı2
- edebiyat tarihinin en iyi giriş cümlesi4
- hiç sevişmemiş olduğunu fark etmek2
- ferdi zeyrek'in ölümü davasında iki dosya birleşti2
- togg'a lpg taktırmak11
- beyazpenisliyabancı5
- bireysel silahlanmanın önü açılırsa alınacak silah6
- iremga11
- sertleşmeyi destekleyen gıdalar3
- ürememeyi seçenlere duyulan öfkenin sebepleri3
- 8 haziran 2026 yapıkredi şubesine silahlı saldırı2
- tiktok gelmeden öncesini hatırlatan şeyler3
- doktorlara saygının kalmamasının temel nedenleri8
- ona bir şey söyle17
- güzel ayaklı bir kızla evlenebilirim7
- bıyık bırakmak3
- yazarların çok üşenseler de yaptıkları şey3
- barış manço'nun ölüm sebebi3
- 7 haziran 2026 aziz yıldırım'ın başkan seçilmesi11
- bedelli askerlik2
- sibel can diyeti6
- defne joy foster'a iftira atan yobazlar2
- evlenilecek erkek nasıl anlaşılır10
sevdiği entry'ler
baba pilot: pilooooott gel bi
pilot: heeeee geldim.
baba pilot: ya koç su içiomusun sık sık faydalıymış.
pilot: hee içiyorum
baba pilot: bana da getirsene.
pilot: uzatmadan sölesen sanki getirmiycem.
baba pilot: kesss.
illa işi uzatmak.
pilot: heeeee geldim.
baba pilot: ya koç su içiomusun sık sık faydalıymış.
pilot: hee içiyorum
baba pilot: bana da getirsene.
pilot: uzatmadan sölesen sanki getirmiycem.
baba pilot: kesss.
illa işi uzatmak.
-......... ne tuhaf bir isim, sanki süper kahraman ismi gibi.
-sana öyle olmadığımı düşündüren ne?*
-sana öyle olmadığımı düşündüren ne?*
x diye bir arkadaşım var.
engelli kendisi. yürürken tek başına yürümekte zorlanan bir arkadaşım. lise 2 te tanıştım kendisi ile. sınıfta kimse arkadaşı değilmiş.
hayatında hiç okulda samimi arkadaşı olmamış.
kimse ile okuldan kaçmamış.
kimse ile maça gitmemiş.
kimse ile dışarıya çıkmamış biri idi.
bense okulun fazla popüler kişilerindendim. okula ilk geldiğimde herkes beni ben daha tanımadan tanıyordu. kibritci bizim okula gelmiş duydunuz mu? diyorlardı.
neyse efendim. sınıfa girdim. X tek oturuyordu. kimse yanına oturmamış. sınıf onu dışlanmış. gittim yanına oturdum. tanıştım.
sınıfta bir çok boş yer olmasına rağmen onun yanını özellikle seçmiştim. çünkü herkes bana gel yanıma otur dercesine bakarken o elindeki küçük bir deftere bir şeyler karalıyor benimle ilgilenmiyordu.
teneffüs oldu. yanıma yeni sınıf arkadaşlarım geldi. tanışmak için. 2 dakika merhabalaştıktan sonra x aşağı kantine inelim mi? dedim. şaşkın bakışları ile kabul etti. çünkü garipsiyordu onunla takılmak istememi.
tanıdım onu. herkes onu ayağındaki yürüme zorluğu yüzünden dışlar iken onu hayata kazandırmaya çalıştım.
kendisi 6 senedir arkadaşım şuan.
arkadaş ortamına soktum. kızlarla konuşmayı öğrettim. pes'e gittik beraber. okuldan kaçtık. onu hayata geri kazandırdım.
hatta e-kpss denen bir şey var. engelliler için kpss sınavı. 2 sene önce o sınava girmesini sağladım.
beraber çalıştık. kazandı.
simdi devlet memuru. guzel guzel çalışıyor. hatta geçen ay ev aldı. şimdi ise mumkunse bir kızla baş göz etmeye çalışıyoruz.
fiziksel kusuru olan insanları dışlanmayın. çok iyi arkadaş oluyor onlardan. ınanın.
engelli kendisi. yürürken tek başına yürümekte zorlanan bir arkadaşım. lise 2 te tanıştım kendisi ile. sınıfta kimse arkadaşı değilmiş.
hayatında hiç okulda samimi arkadaşı olmamış.
kimse ile okuldan kaçmamış.
kimse ile maça gitmemiş.
kimse ile dışarıya çıkmamış biri idi.
bense okulun fazla popüler kişilerindendim. okula ilk geldiğimde herkes beni ben daha tanımadan tanıyordu. kibritci bizim okula gelmiş duydunuz mu? diyorlardı.
neyse efendim. sınıfa girdim. X tek oturuyordu. kimse yanına oturmamış. sınıf onu dışlanmış. gittim yanına oturdum. tanıştım.
sınıfta bir çok boş yer olmasına rağmen onun yanını özellikle seçmiştim. çünkü herkes bana gel yanıma otur dercesine bakarken o elindeki küçük bir deftere bir şeyler karalıyor benimle ilgilenmiyordu.
teneffüs oldu. yanıma yeni sınıf arkadaşlarım geldi. tanışmak için. 2 dakika merhabalaştıktan sonra x aşağı kantine inelim mi? dedim. şaşkın bakışları ile kabul etti. çünkü garipsiyordu onunla takılmak istememi.
tanıdım onu. herkes onu ayağındaki yürüme zorluğu yüzünden dışlar iken onu hayata kazandırmaya çalıştım.
kendisi 6 senedir arkadaşım şuan.
arkadaş ortamına soktum. kızlarla konuşmayı öğrettim. pes'e gittik beraber. okuldan kaçtık. onu hayata geri kazandırdım.
hatta e-kpss denen bir şey var. engelliler için kpss sınavı. 2 sene önce o sınava girmesini sağladım.
beraber çalıştık. kazandı.
simdi devlet memuru. guzel guzel çalışıyor. hatta geçen ay ev aldı. şimdi ise mumkunse bir kızla baş göz etmeye çalışıyoruz.
fiziksel kusuru olan insanları dışlanmayın. çok iyi arkadaş oluyor onlardan. ınanın.
Size sarkintilik yapildigi , laf atildigi , tecavuz edildigi , olduruldugunuz icin erkekligimden utaniyorum. Istediginiz kadar acik giyinin istediginiz kadar salak olun , istediginiz kadar orospuyum ben diyin ama bunlarin hicbirini haketmiyorsunuz. Sadece guc bizde oldugu icin sizden üstün oldugumuzu dusunmuyorum. Hepimizin bir annesi var. Hepimizin annesinin nasil guclu oldugunu dusunuyorsak siz de oylesiniz. Bizi affedin.
malum kesimin başkenti olan şehrimizde meydana gelen mevzudur. sabah haberlerde gördüm harbiden acı acı gülümsedim sadece. yarım saat kadar düşündüm başlığını açayım mı diye vazgeçtim ama arkadaşlar sağ olsun açmışlar.
ben bu kadar aptalca bir dönem yaşamadım 35 senelik hayatım boyunca. insanların bu kadar tuhaflaşması gerçekten kıyamet alametidir. insanlara koyun denilince deliriyorlar ama bu sürü psikolojisinden başka bir şeyde değil kimse kusura bakmasın. böyle aptalca bir şey olur mu ya adamlar sigaraya hayır diyor içerisinde hayır kelimesi var diye afişleri kaldırıyorlar zorla..
ben bu kadar aptalca bir dönem yaşamadım 35 senelik hayatım boyunca. insanların bu kadar tuhaflaşması gerçekten kıyamet alametidir. insanlara koyun denilince deliriyorlar ama bu sürü psikolojisinden başka bir şeyde değil kimse kusura bakmasın. böyle aptalca bir şey olur mu ya adamlar sigaraya hayır diyor içerisinde hayır kelimesi var diye afişleri kaldırıyorlar zorla..
tuşları kilitlenmeden bırakılan telefon. kilit tuşuna basmadan edemiyorum.
az evvel alsancak - bornova dolmuşunda arka 4 lüyü kapatıp hayvanlar gibi gülüp eğlenen gavatlardır. bizim çocuklarımız bu yavşakların topraklarında ölsün bunlar alsancakta eğlensin amına kodumun şahsiyetsizleri.
ürküttüğü kadar merak ettiren durumdur. imkan olsa da buluşsak görüşsek.
Koca yaşlı şişko dünya.
Yaz geceleri kızılaydan bahçeliye yürüme kısmı beni benden alır. Özellikle yolu uzatırım, anıtkabire bakarım.
Edit : eşlik edebilirsiniz.
Edit : eşlik edebilirsiniz.
iki kürt askere gitmiş. komutana biz nasıl türk oluruz diye sormuşlar. komutan şu dağı görüyor musunuz demiş. evet demişlerler. o dağın zirvesine çıkın türk olursunuz demiş. bunlar başlamışlar dağa tırmanmaya ve zirveye 1 tık kalmış. kürdün diğeri el verip zirveye diğerini çıkarmış ve benide çek yukarı bende türk olayım demiş. zirvedeki kürt siktir ordan amına kodumun kürdü deyip basmış tekmeyi.
Açlık sınırı 1,307 tl olan ülkede asgari ücret 1000 tl.
Cumhurbaşkanı maaşı 43 bin tl, milletvekili maaşı 23 bin tl.
Normalde fıkraya sondan gülünür ama bunun komik kısmı başında.
Efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik diyenlerin bilinen maaşları bu durumda.
Işıklar kapandığında sana kalan pay 846 tl.
ben her gün bunu hem anlatır hem gülerim sizi bilmem.
Cumhurbaşkanı maaşı 43 bin tl, milletvekili maaşı 23 bin tl.
Normalde fıkraya sondan gülünür ama bunun komik kısmı başında.
Efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik diyenlerin bilinen maaşları bu durumda.
Işıklar kapandığında sana kalan pay 846 tl.
ben her gün bunu hem anlatır hem gülerim sizi bilmem.