bugün

sevdiği entry'ler

protest sanayici

birkaç yazar uludağ sözlük galeri başlığına ''fotoğraf ekleyemiyoruz, sorun var '' diye entry giriyor ve ben de;
'' eklediğiniz yarakları temizlemek için modlar temizlik yapıyor , 2 saat kapalı işte, sıkın dişinizi '' diye entry girdim.

yazıyı görünce hemen protest sordu;

- kuki hangi yaraklar?
+ ehehe abi bunu mu merak ettin lan
- kim yarağını paylaştı? kim o ?
+ diyelim devecialpi paylaştı, napcan
- sana sokcam. olum kimdi söyle.
+ abi sen iyi diyilsin lan. elalemin yarrağını merak ediyon. zall a söyleyim 1 ay daha kitlesin sana.
- yok mu böyle bir şey
+ tabii ki yok abi. modlar yarak mı temizler. neyin peşindesin. mizah yaptım ben
- senin mizahını sikeyim ben
+ abi alınıyom ama ha. bak panpamsın falan demem rezil ederim seni.
- nasıl etcen.
+ ehehe. izle.

**
çok masum biri lan. benim gibi biriyle bile halen dost kalabiliyor. izliyorsa öpering gıdısından. mıckss

edit:

- ağzına sıçayım kukla. neden konuşmamızı paylaştın
+ abi piçlik olsun diye yaptım. anlayışlı ol. bu benim tabiatımda var.
- tabiatına sıçayım.
+ ehehe bunu da edite eklicem
- laannnnnnnnnn
+ ...........
- kuklaaaaaaa
+ abi yazı uzun olunca küfür ben yiyom, lütfen konuşma daha.
- aloooooooooooooooooooo
+ ..........
- alooooooooooooo...

anın görüntüsü

Bir saat kadar önce arkadaşlar. Balkanlardan gelen ılık ve güneşli hava dalgasından mütevellit.
görsel

en iyi kitap başlangıçları

"Zamanların en iyisiydi, zamanların en kötüsüydü, hem akıl çağıydı, hem aptallık, hem inanç devriydi, hem de kuşku, Aydınlık mevsimiydi, Karanlık mevsimiydi, hem umut baharı, hem de umutsuzluk kışıydı, hem her şeyimiz vardı, hem hiçbir şeyimiz yoktu, hepimiz ya doğruca cennete gidecektik ya da tam öteki yana - sözün kısası, şimdikine öylesine yakın bir dönemdi ki, kimi yaygaracı otoriteler bu dönemin, iyi ya da kötü fark etmez, sadece 'daha' sözcüğü kullanılarak diğerleriyle karşılaştırılabileceğini iddia ederdi."

(bkz: Charles Dickens) (bkz: iki şehrin hikayesi)

akp 62 hdp 13 chp 11 mhp 9 saadet 2

Akp nin tavsan yapma hakkini ele gecirdigini gosteren sonuclardir.

30 ekim 2015 fuat avni nin ak hırsızlar listesi

ülkede koyun çok. yine inananlar çıkmış buna (bkz: gb)

anın görüntüsü

görsel

ağlayan kıza ne çok siyah noktan var demek

(bkz: bunlar idamlık olaylar)

sözlük yazarlarının bugün aldığı kararlar

Bazı şeyleri bırakmak.

bayram tatilinin 9 güne çıkması

bugün yapılacak bakanlar kurulu toplantısında çıkması beklenen karardır.

seni kaybetmek istemiyorum

Dedi kadın ve kaybetti.

bir derdim var yaşanmışlıkları

no: #106052
üye: kukla

kukla: abi size işim düştü. shakhtar feneri elerse götüme kumanda sokarım diye başlık açtım. abi nolurr o başlığı silin. ben silersem kukla korktu kaçtı derler. bi anlık gaflete düştüm. ne bok yicemi bilmiyorum, silin lütfen.

moderatör : sayın kukla, bu söylediğinizi yapmamız söz konusu dahi olamaz. zira diğer yazarlar da entry girmiş. onlara haksızlık olur.

kukla : ya siktir edin o ibneleri. hepsi götümü görmek için sıraya girdiler. yılların hatırı olmalı diye düşünüyorum. bir güzellik sadece.

moderatör : biz de merak etmiyor değiliz sayın yazar.

kukla : neyi?

moderatör : işte onu buraya yazamıyoruz .

kukla : lan delirtmeyin adamı. çaylak yapın o zaman. 2 hafta verin herkes unutacaktır.

moderatör : şu an bize küfür etseniz bile bunu yapamayız :')

kukla : jully sensin dimi bu. intikam alıyorsun dimi lan?

moderatör : kim olduğumuzun önemi yok sayın kukla ve akşam shaktar yense bile pek de üzülmüş sayılmayacağız.

kukla : olum sen nasıl moderatörsün lan. mahsus mu yapıyorsun.

moderatör : çok merak ediyoruz sayın kukla ':)

kukla : lan sizin kapınızı çalanda kabahat. kafayı yemişsiniz iyice. fener yenerse sorarım ama

moderatör : cevaplamayız :')

kukla: gıcıksınız lan. valla bak.

moderatör : ehehehe :')

kapalı-kapatıldı.

türk erkeklerinin en büyük sorunu

turk abazanlarinin en buyuk sorunu diye degistirilmesi gereken. turk erkegi esittir turk abazani cunku. tek tuk var boyle kendini gelistirmis, keko olmayan onlarda arada kayniyor.
© copyright 2005 - 2026