bugün
- uludağın ekşi sözlük gibi populer olamaması6
- apartmanda tadilat yapan komşu terbiyesizliği3
- düzgün erkeklerin hepsinin kapılmış olması4
- hayatında ilk defa kendini akışa teslim etmek4
- 12 temmuz 2026 norveç ingiltere maçı22
- herzevekil19
- doa5
- regular show2
- uludağ sözlükte debe olmaması2
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak15
- iran'ın körfez'deki abd üslerine saldırısı2
- geri zekalı demek hakaret mi21
- türkler ırkçı mıdır10
- türk kızlarının keko adam sevmesi20
- iran'ın abd üslerine saldırısı2
- seni onaracağım diyen kadın16
- gençler iş beğenmiyor13
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız30
- anın görüntüsü15
- asla dolandırılmayan insanların sırrı15
- yapay zekanın bilinçlenip bir dini kabul etmesi18
- askere gitmenin sanılanın aksine keyifli olması2
- sözlükte sizi kim tanıyor27
- yalnız insanın karpuz yiyememesi sorunsalı2
- şişman kızla sevgili olan erkek16
- penis boyu takıntısı14
- üstteki yazarı öv6
- yakışıklı olduğunun farkında olan erkek8
- bir kadının ensemi okşaması10
- ta ki seni görene kadar6
- 2026 dünya kupası29
- her şeye sarımsak koyan insan11
- kiraz cicegi kolonyasi45
- hayat kalitesini düşüren şeyler12
- norveç11
- geniş omuzlu kadınlar5
- galiba sözlükte şu an kavga var5
- çekici kadının tüm çekiciliğini götüren şeyler14
- 12 temmuz 2026 arjantin isviçre maçı12
- biraderlere laf edenler5
- evlenilecek insanın önce ailesine bakmak9
- sabah dörtte kalkmak5
- futbol22
- kendinle aran nasıl2
- bir gün son kez entry girecek olmamız4
- marmaris datça yolu10
- evlenmek için para biriktirmek9
- bu devirde herkes deli gibi vajina arıyor6
- hayatın anlamsız olduğu gerçeği4
- herkes ronaldinho'nun yarrağını yesin6
entry'ler (922)
Gönlümüz perezden yana olsa da adam yanına yaklaşılmaz bir fark attı. Stroll a yazık oldu.
Yeni bir gün .
Sevgili sözlük, uzun bir süredir çalışmadığım için körelmişim ve bugün uçuşu kaçırdım daha doğrusu uçuşu aklımdan silmişim direkt hiç gitmedim unutmuşum. Bu da böyle bir tarihte canımı sıkan bir olaydı diye hatırlarım artık ne yapayım. Can sıkıntısından uykum da kaçtı. Ve günaydın arkadaşlar.
Summer wine - Lana Del Rey.
Para var huzur var , iki çocuğa iki kişinin maaşı yetmiyor
Her gün bir saat sabah yedide bir saat gece yatmadan spor yapıyorum, ağrılarla ve huzurla uyuyorum. Gün o kadar uzun ve güzel geçiyor ki çeşit çeşit meşguliyetlerle çok verimli geçiriyorum. Uçuşlar başlayınca nasıl işe gideceğim, çok zor gelecek. Tüm düzenim bozulacak , maalesef.
Kendine güveni ve saygısıdır.
Eyyyy yasak biter bitmez kendini dışarı atıp kornaya basarken mutlu olan üstüne bir de silah atan aynı ülke ve mahallede yaşadığım vatandaş, anlatsana biraz bu kadar boş bir beyinle o mutluluk hissi nasıl oluyor ? Sizden bir bok olmaz .
Böyle bir cevap olabilir mi? Şayet öngöremiyorlarsa biz burdan cevap verelim eğer diye başladığınız cümle zaten gerceklesecek. Bir an evvel hareketi yayılmayı durdurmak için bir şey yapın. Herkesin sevdikleri ve canı değerli.
Uçuşlar durmalı, sokağa çıkma yasağı gelmeli. Şundan iki hafta sonra ülke bambaşka bir halde olacak. Lütfen bir şey yapın.
Uçuşları durdurmayanlardır.
Arkadaşlar herkes evinde otursun, çünkü biz uçmaya devam ediyoruz. Dolayısıyla bize bir şey olsun olmasın biz bir günde yüzlerce insanla aynı havayı soluyup sonra evimize sevdiklerimize geliyoruz. Bu ne kadar ürkütücü farkında mısınız?
Bakan Koca açıklamasını ‘virüs yurtdışı kaynaklı tedbirler ona göre alınmalı ‘ derken arkadaşım dün paristen geliyor ben bugün bilmemnereye gidiyorum.
Bizler ölümsüz müyüz?
Bizler korkusuz muyuz?
Herkes yurtdısından gelen 14 gün karantinada olmalı’yı tartısırken biz öbür gün kalkıp başka bir uçuşa gittik. Lütfen görün artık risk grubu biziz. Yayılırsa uçuşlar durmadığı içindir.
Arkadaşlar herkes evinde otursun, çünkü biz uçmaya devam ediyoruz. Dolayısıyla bize bir şey olsun olmasın biz bir günde yüzlerce insanla aynı havayı soluyup sonra evimize sevdiklerimize geliyoruz. Bu ne kadar ürkütücü farkında mısınız?
Bakan Koca açıklamasını ‘virüs yurtdışı kaynaklı tedbirler ona göre alınmalı ‘ derken arkadaşım dün paristen geliyor ben bugün bilmemnereye gidiyorum.
Bizler ölümsüz müyüz?
Bizler korkusuz muyuz?
Herkes yurtdısından gelen 14 gün karantinada olmalı’yı tartısırken biz öbür gün kalkıp başka bir uçuşa gittik. Lütfen görün artık risk grubu biziz. Yayılırsa uçuşlar durmadığı içindir.
Caz alır.
Ben neden insanları sevmiyorum bu kadar.
Ben neden insanları sevmiyorum bu kadar.
iki yüz küsür liralık göz kremimi otelde unutmuşum. içim acıyor.
Kendimin ne olduğunu o kadar iyi biliyorum ki hiçbir kimsenin hakkımda söyleyeceği şey beni etkileyemez. Çünkü ben benim yani en iyi tanıdığım kişiyim. Kendini bilmez sınırlarını bilmez kendinde her hakkı gören ayı çok , özür dilerim ayı kardeş.
Ne için endişeleneceğimizi şaşırdık sözlük.
Hissedilen depremdir.
Miki bugün tuttuğumuz.
319 .
Entry yukarda
Entry yukarda