bugün
- akepede kliklerin savaşı10
- 0 0 719
- aktrollerin ibb davasını takip etmeyi bırakması3
- türkiye büyüyor3
- sanal ortamda sevgili arayan evli erkek4
- türkiye12
- ahmet burak erdoğan4
- bik bik'in aşuresi6
- tek başına uzun yol gitmek7
- türk düşmanlığı allah'a düşmanlıktır2
- bugün ne yaptınız5
- para parayı çeker mi3
- ona bir cümle bırak8
- neden sevgilim yok6
- türklerin pis olması6
- aşure vs waffle2
- gocu4
- eşini hiç aldatmamış mal erkek2
- israil7
- düşünmek hakkında düşünmek5
- evli kadınla beraber olmak4
- okuyacak askere gidecek iş bulacak evleneceksin3
- aşure vs baklava vs kazandibi vs sütlaç3
- kadın yazarların daha fazla oylanıp takip edilmesi5
- filistin in ermeni soykırımını tanıması35
- yazarların özlü sözleri11
- garsona kötü davranmak3
- 30 haziran3
- futbol33
- yazarlara gelen son mesaj7
- yapay zeka ile kod yazmanin getirdigi tembellik3
- rüyana gelmesi3
- şile3
- günlerin artık kısalıyor olması6
- paraguay'ın almanya'yı penaltılarla elemesi4
- miroslav klose2
- erkeklerin evlenmekten korkması2
- türklerin soykırımdaki ustalığı15
- garsona kötü davranan insan2
- hangi sözlük yazarının tipini merak ediyorsunuz21
- 2026 dünya kupası39
- gürsel tekin3
- bugün brezilya japonya maçı saat 20 de trt 1 de4
- özgürlük ve disiplin paradoksu3
- rüyama gir hasret giderelim2
- erkekler neden evlenmekten kaçıyor15
- banana bread2
- velvet45
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle21
- anın görüntüsü26
her sabah saat 9 civarı bağırmaya başlayan medya haşeresi.
bazı kişiler tarafından şenay düdük olarak okunur. azer bülbül'ün lazer bülbül olarak okunduğu gibi.
gereksiz bir saatte gereksiz insanların bir bölümünü televizyon başına kalak gereksiz insanları da stüdyoya toplayan ve bir o kadar da gereksiz konularla gereksiz akılları dolduran program sunucusu...dürüstçe bakıldığında yurdumuzun televizyonculuk standardında uyuyor olması dolayısıyla yadırganmayan başarılı bir şahıs...
bir zamanlar posta gazetesinde magazin göşeside yapan gereksiz kişilik. ünlüler pek severler bu ablayı ama nedendir bilinmez.
kendinden baska kimseye yarari olmayan kadin.
kadın olduğuna inanmadığım,erkek olduğunada inanmadığım ne olduğu belirsiz insandır kendisi.paparazzi olmasından dolayı bir antipatim olduğu da gerçektir.
hakkında gereksiz, çirkin, ucube vs. diyerek milleti birbirine düşürdüğü için kınadığımız ama böyle yaparakta ondan bi farkımızın kalmadığını düşündüğüm kadın. bunlara prim veren türk halkı. tü kaka diyerek bile göklere çıkaran gene türk halkı.. buyurun;
ibrahim tatlıses
gülben ergen
hülya avşar.. sadece bi kaçı.
ibrahim tatlıses
gülben ergen
hülya avşar.. sadece bi kaçı.
Sesiyle başımı ağrıtan erkek görünüşlü kadındır.
uzun süre halikarnas balıkçısının ilkokul türkçe kitabımızın arkasındaki resmine acayip benzettiğim sonra başkaca da birşeye benzetemediğim şahıs.
amerikan versiyonu ellen degeneres olan insan.
bir serkan altuniğne karikatüründe uzaylının erekte olmamak için düşündüğü 2 kişiden biri.diğeri ise zekeriya beya.*
harbi delikanlı.
Jerzy Dudek ile alakası yoktur. belki de vardır bilemedim şimdi.
bir röportajında aseksüel olduğunu itiraf etmiş kadın.
kadınsı görünüm kazanmış insan. derya baykal'ın programında kendisini görebilirsiniz. şahsen ben tanıyamadım.
12 subat 1999 mgd odul toreni nde ahmet kaya ya "sünnetsiz pezevenk" seklinde hakaret eden magazinci. sünnetli sünnetsiz farkını ayırt etmek için neler yaptığını epey merak konusu.
ahmet kaya'ya "sünnetsiz pezevenk" demiştir. ahmet kaya'yı sevmemesini anlarım, hiç umrumda değil. pezevenk demiş, ona da karışmıyorum, bana ne. ama bir halk üzerinden ahmet kaya'ya "sünnetsiz" diyerek hakaret etmeye çalışmak nedir? sünnetsiz olmak ayıp mıdır? ki buradaki "sünnetsiz"in "ermeni" anlamına geldiğini herkes çok iyi biliyor. şenay ablam, hem ermeniyim hem de sünnetsizim. gel yüzüme söyle bunları. saygısız bir kadındır vesselam.
(bkz: fırça bıyıklı ablalar)
erkek mi kadın mı ilk bakışta karar veremediğim abla. sonradan baka baka öğrendim iyi kadınmış meğersem. sosyete bir kuyu bu da o kuyunun suyu.
12 subat 1999 mgd odul toreni nde ahmet kaya ya "sünnetsiz pezevenk" seklinde hakaret eden magazinci. sünnetli sünnetsiz farkını ayırt etmek için epey mesai ayırmıs anlaşılan.
babamdan daha yakışıklı kadın.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar