bugün
- 30 mayıs 2023 ankaragücü galatasaray maçı23
- sigaraya 8 tl zam8
- her şey başka türlü olabilirdi21
- ak partizanlar zamlı et fiyatları için ne diyor22
- kadınlardan hoşlanmak10
- sözlük hanımlarının bugünkü kıyafetleri52
- anın görüntüsü40
- sözlükteki ilknur isimli psikologlar18
- koşa koşa gelerek birine sarılmak8
- türk bayrağını indirip filistin bayrağı asmak13
- 900 bin suriyeli'nin tc vatandaşı olması29
- ekonomi nasıl olsa düzelir önemli olan vatan14
- kemal kılıçdaroğlu72
- günün sözü18
- türkiye'yi türkçülerin yönetecek olması44
- ak partili esnaftan alışveriş yapmayacağım12
- evli kadına aşık olmak9
- sinan oğan42
- leopar saldırısında yapılacaklar9
- türkiye'nin ilk nükleer bombasına isim önerisi21
- devlet bahçeli14
- ete aç bir toplum olmak15
- sözlüğe şarkı armağan etmek9
- arkadaşlar evleniyorum ben22
- ölmek nasıl bir duygu12
- 403 server error10
- kitap alıntıları14
- en pisi pisine ölen ünlü13
- chansey yemek helal mi12
- şu elbiseyi nereden bulabilirim11
- otopsiraporlari8
- en leş ilişki bile sap olmaktan iyidir10
- üstteki yazar gözünde nasıl canlanıyor22
- düşün ki o bunu okuyor11
- et yemeyiver nolmuş ölür müsün12
- evlilik pişmanlıktır14
- hdp'nin ikinci turda kılıçdaroğlu nu satması15
- dünyaya bir daha gelinecek olsaydı9
- kılıçdaroğlu'nun 2028de fırtına gibi esecek olması23
- the revenge of hector16
- tinderden karı düşüyor mu9
- muhtemel frank lucas mülteci kavgası8
- erdoğan'ı istemeyen yüzde 47 onu çekmek zorunda mı37
- sözlükte hakarete uğramak8
- chatgpt8
- bik bik'in iş yerine isimsiz çiçek göndermek11
- pillars of creation9
- sevilmeyen sözlük yazarını kurbanda kesmek11
- satanizm10
- intihar mektubuna yazılacak şeyler8

entry'ler (1413)
görgüsüzlük ne parayla ne pulla oluyor maalesef aç gözlülük bir karakter yansımasıdır.
yıllardır yaptığım ve neticesinde çok iyi sonuçlar aldığım eylemdir. Doktorlar asla tasvip etmese de o an acıdan kıvranıldığında tek çözüm olarak gözükmektedir.
millet olarak çok ağlak insanlarız gerçekten.
pis emeline ulaşana kadar oynanan, tipik türk erkeği davranışı... aklında hiç bir hinlik olmayan, saf , temiz , sadece '' seven '' türk kızlarınında, belki bir çoğunun kalbinde olan kabuk bağlamış bir yaradır.. herkesin var bir hikayesi , gidenleri var kalanları var vs. boş koy denilip hayatta hiç bir şeyi kafaya takmamayı hele hele bir erkek için ömrü yas tutarak heba etmemeyi öğrenmesi gerekir insanın... ha böyle erkeklerinde zaten bir kız tarafından ya boynuz ya terkedilmişliği olur mutlaka hayatlarında.. hayat bu ne de olsa rüzgar eken fırtına biçer..
mesir macununun yalnızca azdırıcı etkisi olduğunu düşünen gerzeklere göre '' hihi komik lan '' denilebilecek durumdur. 41 baharatın karışımıyla, vücuda kuvvet veren ,zinde tutan çok değerli bir alimin buluşu olan mesir macununu, pis emellerine alet eden erkekleri şiddetle kınıyorum. mesir macununu yeyiniz yediriniz efenim.
seni hiç sevmedim...
meali: tipim değilsin.
arkadaş acelen neydi ki ? diyerek anlamsız bakışlar atılacak durumdur. beşik kertmesi de olabilir bu vatandaşlar .
tabii ki 4. nesildir. övünmek gibi olmasın ama çok sıcak kanlıyımdır.
kalbimin diğer yarısını bıraktığım güzel ilçe. istanbuldan yola çıkıyorsanız gerçekten onca saatlik yolculuğa deydiğini görecekcisiniz. huzur, sükunet, deniz ve bol oksijen istiyorsanız mutlaka ömrünüzde bir kez datçaya gidin derim.
erkeği bir nevi beygire benzetme şeklidir.
'' yularını eline aldınmı, tamamdır o iş '' derler. erkek mi at mı bu arkadaşım. ne saçma, her birey özgür bir bireydir. kimse benim egemenliğim altına girmek zorunda değil ki . serbest bırakacaksın. zaten aşık oldumu sana o zaman gör bak nasıl uysal, nasıl böyle bir bebek gibi masum senin sevgine muhtaç oluyorlar.
'' yularını eline aldınmı, tamamdır o iş '' derler. erkek mi at mı bu arkadaşım. ne saçma, her birey özgür bir bireydir. kimse benim egemenliğim altına girmek zorunda değil ki . serbest bırakacaksın. zaten aşık oldumu sana o zaman gör bak nasıl uysal, nasıl böyle bir bebek gibi masum senin sevgine muhtaç oluyorlar.
'' lütfen saflarımızı sık tutalım, şeytan aralardan girebilir maazallah ''
diye devam eden , cemaate namaz kıldıran bir imam sözü başlangıcı.
diye devam eden , cemaate namaz kıldıran bir imam sözü başlangıcı.
sayıları ülke nüfusunun yarısından fazladır bu dallamaların.
ondan sonra da yok götten bacaklı türk kızları , yok koca götlü türk kızları, yok mendebur suratlı türk kızları... adam olun tutun elinizde dallamalar. tren kaçtıktan sonra bok atsan ne olur kimin umurunda dallama evladım.
ondan sonra da yok götten bacaklı türk kızları , yok koca götlü türk kızları, yok mendebur suratlı türk kızları... adam olun tutun elinizde dallamalar. tren kaçtıktan sonra bok atsan ne olur kimin umurunda dallama evladım.
bu arkadaşlara tavsiyem kriko yoksa eğer, boyundan tutup kaldırmaya çalışmamalarıdır . sonracıma hatun boğulabilir , kaldırayım derken siz de güme gidebilirsiniz maazallah.
erkek nesline karşı güven problemi yaşayan kızdır. yahut şu zamanda beklentilerine karşılık verecek bir erkek bulamadığı içindir.
ısrarla ;
(bkz: erkeklerin evlilikten öcü gibi korkması)
ısrarla ;
(bkz: erkeklerin evlilikten öcü gibi korkması)
bekarken yemediği nane , kırmadığı ceviz kalmayıp ,kapağı atacak bir koca bulunca birer namus timsali kesilen kızlar vardır. '' aaa ne kadar yanlış '', '' aa çok ayıp '' deyip hayat dersi vermeye kalkan , onla bunla çıkan kızları yadırgayan tipler vardır. işte bu yeni evli kadınların suratına okkalı bir tokat atasım gelir. o an suratına sende az değildin hani bekarken. kime anlatıyosun şimdi bu masalları evlendin şimdi herşey unutuldu mu diyesiniz gelir ama susarsınız. zaten biri evlendimi eski arkadaşlıklar kalmıyor malesef. varsa yoksa kocaları , karıları geçmiş bir anda siliniveriyor kimilerince. evlenmelerine de gerek yok gerçi . düzenli manita yapanda bir anda aşkın heyecanına kapılp siliveriyor dostlukları arkadaşlıkları.. ( çok dertliyim be sözlük ) neyse boşkoy deyip yaşamınıza devam edin. evlenmeyi hayatta başka bir boyuta geçmek sanıyor kimileri nedense.. çok garip.
atlamadan geçemiycem . böyle bir kaç yeni evli hatunla daha bir araya geldiğinizde , aralarında tek bekar sizseniz bir de, mevzu dönüp dolaşıp sekse gelir. harbiden sıkılır daralırsınız. utanmasalar kocalarının penis boyunu ifşa edecekler. en bomba olayda zaten '' ay şekerim sen ne zaman evleniyorsun ? ama olmuyor böyle ,çekeceğiz kulağını hııı bul artık birini '' demeleri yokmu! hayır kıskanmıyorum .aksine sinir oluyorum. sizin gibi çocuk yaşta evlenmediğim için evde kalmış oluyorsam evet evde kaldım ama hayatımdan gayet memnunum sevgili arkadaşlarım.
atlamadan geçemiycem . böyle bir kaç yeni evli hatunla daha bir araya geldiğinizde , aralarında tek bekar sizseniz bir de, mevzu dönüp dolaşıp sekse gelir. harbiden sıkılır daralırsınız. utanmasalar kocalarının penis boyunu ifşa edecekler. en bomba olayda zaten '' ay şekerim sen ne zaman evleniyorsun ? ama olmuyor böyle ,çekeceğiz kulağını hııı bul artık birini '' demeleri yokmu! hayır kıskanmıyorum .aksine sinir oluyorum. sizin gibi çocuk yaşta evlenmediğim için evde kalmış oluyorsam evet evde kaldım ama hayatımdan gayet memnunum sevgili arkadaşlarım.