bugün
- yazarların on üzerinden komiklikleri9
- 7 haziran 2026 aziz yıldırım'ın başkan seçilmesi11
- türk mü türkiyeli mi sorunsalı5
- evlenilecek erkek nasıl anlaşılır9
- beyazsemsiyeliyabanci48
- sözlükte erkekleri istemiyoruz16
- sydney sweeney'in memeleri7
- aziz yıldırım14
- ilk aşkınız5
- instagram'a sürekli hikaye atan kadın5
- 21 gün diyetteyim2
- aziz başkan efsanesinin geri dönmesi2
- bebeksi bir hatunla sevgili olmak8
- schopenhauer'un kadın nefreti2
- soğuk suyla duş alan insan3
- togg'a lpg taktırmak7
- kaşlarını alan erkek3
- günün yorgunluğunu atmanın yolları2
- saç dökülmesini önlemek için tavsiyeler2
- çocukken alınamayan şeyleri büyüyünce almak3
- kizlarsoruyor com2
- saç ektirmek2
- türkçe'nin edebi bir dil olmadığı gerçeği6
- evlilik2
- bireysel silahlanmanın önü açılırsa alınacak silah2
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası32
- yorgun mermi22
- bugün mükemmel bir gün olacak3
- yıldırım'ın başkan olmasından mutlu olan cimbomlu2
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle63
- günaydın şarkısı3
- akp'li kayseri belediyesi'nin villa parseli satışı3
- gammazlama yapmamak12
- kızının düğününde oynayan baba6
- albin kurti2
- 7 haziran 2026 belde ara seçimleri2
- monica bellucci ile 1 hafta vs 50 bin dolar6
- haysenin1212
- hangi yazarla evlenmek isterdiniz9
- özgürlük ile güvenlik arasındaki sahte ikilem6
- kürt fıkraları2
- a milli futbol takımı'nın arizona'ya gelmesi2
- fetöcü olduğunu beklemediğiniz kişiler3
- gammaz beni çaylak yapmaz ki gammaz beni çsy9
- gina carano11
- satranç haram yasaklansın7
- günün şiiri8
- d'i s c o film2
- bu köyden olsam ne olacak8
- anne hathaway2
levent üzümcü oynayınca dizide izlememek elde değil.
valla ne yalan söyleyim sol framede görünce ünlü bir kreş sandım.e tıklayınca hayallerim yıkıldı ama idare edicez artık.
güzel bir dizi.yapılış amacı güldürmek,ve başarıyor gibi.levent üzümcü,altan erkekli ve ayşegül atik var dizide,bundan iyi kadro olmaz sanırım.
düzenleme:bir de,şu ofiste sekreterlik yapan hatun taş ötesi,adını da bilmiyorum.gerçi bilsem ne olacak,o da var.ama taş yani. *
düzenleme2:redsmoke'a teşekkürler.irem sak imiş.ohş.
düzenleme:bir de,şu ofiste sekreterlik yapan hatun taş ötesi,adını da bilmiyorum.gerçi bilsem ne olacak,o da var.ama taş yani. *
düzenleme2:redsmoke'a teşekkürler.irem sak imiş.ohş.
en itici karakteri nurettin olan dizi. son bölümde şehrazatın "beni, beni beni" bihter göndermesi süperdi. tankutun para harcayamama hastalıgı ayrı bir komedi. ve kalender şenyuva tabii ki, olaganüstü.
atv de oynayan güzel bir dizidir kanalları değiştirirken atv'de kel bir adamın şarkı söylediğini ve yüzündeki o ifadeyi nasıl becerdiğini düşünmeye başladım şuan hiç kaçırmadan izlemeye devam ediyorum.
(bkz: bir üç beş gün bir hafta on gün aramazsın aramazsın)
(bkz: bir üç beş gün bir hafta on gün aramazsın aramazsın)
kalender şen yuva ve ailesi.
çok başarılı bir dizi seviyeyi düşürmeden mizah yapabilmeleri çok hoş.
bir arkadaşımın önerisi üzerine izlediğim ve an itibari ile aşk-ı memnuya "beni bırakacak mısın, beni, beni, beni beni" replikleriyle selam çakan dizidir.
avrupa yakası gibi kültleştirebilirlerse süper olacak dizidir.
ceyda düvenciye aşık olduğum dizi. yahu bu kadını ne rollerde izledim ama bu sefer pek bir bayıldım kadına ya. meğer ne kadar tatlı ne kadar sempatik bir kadın mış. *
altan erkekli için izlenebilecek film. o nasıl başarılı bir oyunculuktur yahu?
tüm inci sözlük geyiklerini senaryosu içerise yerleştirmiş, senanistin incici olabileceğini akıllara getiren dizidir.
eğlenceli.
eğlenceli.
kesinlikle televizyonun yanık kokusunu bastıran, altan erkekli nin başta olmak üzere tüm oyuncuların döktürdüğü eğlenceli dizi.
hiç bişeyi olmasa * tankut ve şehrazatın psiko tiplemeleri için izlenebilecek dizi. (bkz: ailecek izleyip gülüyoruz)
çok samimi, çok sıcak olsa da hakettiği ilgiyi bulamayıp yok olacakmış izlenimi veren dizi.
artık sıcak aile dizilerinin ilgi görmemesi yada yazın başlatmalarından dolayı mıdır bilinmez kaldırılması söz konusu olan dizidir fakat altan erkekli ve diğer oyuncuların karekterleri canlandırması mükemmeldir.
'caps yok mu caps' repliğinden sonra anladım ki senaristte onlardan, bunlar fight clup'taki kıyamet projesini gerçekleştirmeye çalışıyorlar, ulan çorbalara da işiyorlar mı aceba.
dizide ibretlik paylaşımlar, capslar gırla gitmeye başlayınca kıllandım senariste baktım gogıldan.
senaryoyu emrah sinanoğlu ve kubilay zerener yazıyor. emrah sağıroğlu'nu duymadım da, kubilay ı bilen bilir. düğün şarkıcısı'ndan tut da kara melek'e kadar birçok dizide geçer adı.
şimdi iş, hangisinin incici olduğunu bulmakta kalıyor. *
(bkz: seni bulacaam oğlum)
senaryoyu emrah sinanoğlu ve kubilay zerener yazıyor. emrah sağıroğlu'nu duymadım da, kubilay ı bilen bilir. düğün şarkıcısı'ndan tut da kara melek'e kadar birçok dizide geçer adı.
şimdi iş, hangisinin incici olduğunu bulmakta kalıyor. *
(bkz: seni bulacaam oğlum)
son bölümde fazıl say a nurettin adlı karakter aracılığıyla selam çakmış dizidir.
mekanda arabesk bir parça çalmaya başlar...
nurettin: ama ben bu şarkı çalarken konuşamam ki. (saz ekibinin yanına gider) pardon ben konservatuar öğrencisiyim de. bu çaldığınız parça beni çok ireti etti . değiştirebilir misiniz acaba?
mekanda arabesk bir parça çalmaya başlar...
nurettin: ama ben bu şarkı çalarken konuşamam ki. (saz ekibinin yanına gider) pardon ben konservatuar öğrencisiyim de. bu çaldığınız parça beni çok ireti etti . değiştirebilir misiniz acaba?
abartılar üzerine kurulmasına rağmen türkmalı gibi itici gelmeyen hatta güldüren dizidir.
altan erkekli ve alper kul oyuncuklarıyla yardırmaktadır.
bu hafta geniş ailenin tekrar yayına girmesi nedeniyle, yayın günleri pazartesi gününe alınmıştır.
isabetli bir karardır. zira geniş aile gibi popüler olan bir diziyle aynı saat ve günde baş edebilmesi zordur.
bu seneyi bizimle geçirmesi dilegiyle.
(bkz: inci gibi bir dizi)
isabetli bir karardır. zira geniş aile gibi popüler olan bir diziyle aynı saat ve günde baş edebilmesi zordur.
bu seneyi bizimle geçirmesi dilegiyle.
(bkz: inci gibi bir dizi)
çok hoş ve sıcak bir dizi, bu çizgisini korumasını temenni ederim.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar