irem sak
- 1.
-
2.
pek güzeldir kendileri.
-
3.
çenesi düşük,çok gülen,çok eğlenceli,çok tatlı bişidir bu kız.
-
4.
şenyuva isimli dizinin son birkaç bölümünde yağlı saçlarıyla oynamaktadır kendisi. umarım yağ değil de briyantindir. neyse ne biri onu uyarsın.
-
5.
-
6.
çok güzel. 5'er beşer'deki oyunculuğu da çok iyi. umarım program uzun süre devam eder de bol bol izleriz kendisini.
edit: program isim ve kanal değiştirerek de olsa devam ediyor, ve kendisini çok daha fazla görebiliyoruz televizyonda.
bir bölümde "çocuk taklidimle istediğimi yaptıramayacağım kimse yok" diyor. çok hak veriyorum kendisine. -
7.
"çok da sigmund freud o zaman" esprisini açıp açıp tekrar izliyorum. espri zaten çok güzel ama esprinin söyleniş şekli onu daha da güzel yapmış. bir kez daha takdir ettim.
-
8.
kendisine malımı mülkümü yedirmem için çocuk taklidi yapmasına gerek yoktur,ama yinede yapsın.
-
9.
güzelliğinin yanında fena çocuk tiplemesi yapan oyuncu.
-
10.
victoria azarenka ya benzeyen, pek şirin, çok tatlı bir hanım kız. tek eksiği sağlam bir işte rol almak. ailecek severek izlemek istiyoruz.
edit: tek eksiğini de giderdi yalan dünya nın muhteşem tüleymanı oldu. aşırı derecede tatlı bi şeysin sen. inşallah maşallah.