bugün
- idil bilgen8
- türkiyede neden herşey pahalı26
- jose mourinho13
- iki dizelik şiirler9
- anın görüntüsü22
- zeki erkekten hoşlanan kadın16
- liseyi bitireli 7 yıl geçmesi8
- sözlük yazarlarının çayları21
- hiçbir kadının reddedemeyeceği yakışıklılık11
- bazı yazarlarla araya mesafe koymaya karar vermek16
- gereksiz bilgi ver9
- her kızın fotosunu beğenen erko18
- alışveriş krizine az sevişen kızlar girer16
- menuet13
- yazarların kendinde övündüğü özellikleri22
- gocu32
- gocunmakla ilgili şakaları artık bitirelim please8
- seninle şöyle böyle olabilirdik8
- sözlük kızlarının tarzları23
- the merich10
- koltuğa bir dolu bardak çay dökmüş olmam10
- sözlük erkeklerinin tarzları16
- oğlum siz birbirinizi tanıyorsunuz lan13
- narin ne gördü15
- küresel ikinma'nın tavanda asılı durması12
- türkiye'nin en kötü partileri8
- albay kemal nickli sözlük azizi8
- yüzünde yara izi olan erkek12
- malum şahsın instagrama foto atması8
- aniden gelen alışveriş isteği9
- güzellik kişiye göre değişir mi20
- şort mevsiminin kapanması13
- fakirler cennetin olmadığını öğrenirse ne olur9
- arkadaşlar sizden bir şey rica edebilir miyim9
- arkadaşlar bakar mısınız bi8
- leopar desenli tayt8
- güzel bir kadın görünce olan şeyler8
- kadınlar neden kendinden küçük erkek istemiyor28
- türbanlıların açık ayakkabı giyme nedeni9
- sigorta şişirmesi yüzünden ağır hasar kaydı vardır11
- öğretmen maaşının fazla olması14
- ekonomi neye göre kötü11
- bik bik'in mutfağına konuk olmak9
- akp den önce dış güçler yok muydu sorunsalı15
- japonyadan türkiyeye vize kararı12
- süslü sözlük yazar profili9
- türkiyedeki insanların en büyük sorunu14
- gezi çapulcuları9
- ferrari sahibi olamadan ölüp gitmek9
- dün gece sözlükte yaşanan ayıplı olay10
entry'ler (1664)
tez zamanda moderasyonun icabına bakması gereken yazar.
topu sürekli ırkçıların inşaatına kaçıyormuş.
tez zamanda moderasyonun icabına bakması gereken yazar.
topu sürekli ırkçıların inşaatına kaçıyormuş.
sürekli olarak türkçülere be türkçülüğe küfreden, hatta bu yüzden moderasyona şikayet edilmiş ve inceleme altında olan etnik özürlülerin küfür etmesinden yakındığı yazar.
bizim memlekette göte göt derler birader.
#10070615 bu entarisinde türkçülere insan değil demiştir.
#10047043 kürtçe öğrenmemek zeka özürlülerin yapacağı işmiş.
#10047017 türkçülere zeka özürlü demiştir.
#10046931 bir gruba beyni sikilmiş demiştir.
#10032727 aynı gruba hayvanoğlu hayvan demiştir.
şimdi ben buna ne diyeyim?
bizim memlekette göte göt derler birader.
#10070615 bu entarisinde türkçülere insan değil demiştir.
#10047043 kürtçe öğrenmemek zeka özürlülerin yapacağı işmiş.
#10047017 türkçülere zeka özürlü demiştir.
#10046931 bir gruba beyni sikilmiş demiştir.
#10032727 aynı gruba hayvanoğlu hayvan demiştir.
şimdi ben buna ne diyeyim?
terörist sempatizanlarına söylemiştir.
ayrıca sürekli olarak türkçülük ideoljisine ve bunu savunanlara küfreden birinin bunu söylemesi de ilginçtir.
zaeten bu durumu moderasyon inceleyip kastaryan denen yazara gerekeni yapacaktır.
ayrıca sürekli olarak türkçülük ideoljisine ve bunu savunanlara küfreden birinin bunu söylemesi de ilginçtir.
zaeten bu durumu moderasyon inceleyip kastaryan denen yazara gerekeni yapacaktır.
at değil kısrak sütüdür.
her türk'ün içmesi gerekmektedir. güç ve kuvvet verir.
içince rus filan olmazsınız merak etmeyin.
her türk'ün içmesi gerekmektedir. güç ve kuvvet verir.
içince rus filan olmazsınız merak etmeyin.
türkçülük yalnızca bir ideoloji değildir. kültürde ve bilinçte de vardır.
bu yüzden türkçüleri sevmeyen türk olamaz. türklük, türklük bilinciyle başlar çünkü.
bu yüzden türkçüleri sevmeyen türk olamaz. türklük, türklük bilinciyle başlar çünkü.
şamanizmin bir din değil inanç olduğunu, geleneklerden, töreden, takılardan ve ritüellerden oluştuğunu, kısacası öz türk kültürü olduğunu söylemek istediğim yazar.
bu inanç başka dine geçilse de sürdürülebilir.
bu inanç başka dine geçilse de sürdürülebilir.
onlar şamanlık cağından kalma dinozorlar ise; müslümanlar da 7.yüzyıldan kalma orangutanlardır.
ben hala görüyorum kendilerini.
bu gerizekalılar şamanizm inancını bitti filan sanıyorlar heralde? yok kuzum yok; orta asya'da bir sürü millet hala şaman.
edit: bu arada siz barış dinindensizin unutmayın. sizi dininiz size, benim dinim bana.*
ben hala görüyorum kendilerini.
bu gerizekalılar şamanizm inancını bitti filan sanıyorlar heralde? yok kuzum yok; orta asya'da bir sürü millet hala şaman.
edit: bu arada siz barış dinindensizin unutmayın. sizi dininiz size, benim dinim bana.*
yaygın inanca göre; burada oturan bozkır imparatorluğu hükümdarı tüm dünyaya hükmedecek kapasiteye sahiptir. bunun örnekleri de vardır.
türklerin kutsal yerlerindendir.
türklerin kutsal yerlerindendir.
içmeye devam eden türkler rus filan olmadılar.
orta asya ile uzaktan yakından alakası olmayan, hiçbir bilgisi olmayan cahil cühelalar neden bu tarz yorum yapar anlamış değilim.
ben kımız içiyorum. rus muyum? değilim. koyu bir türk milliyetisiyim.
orta asya ile uzaktan yakından alakası olmayan, hiçbir bilgisi olmayan cahil cühelalar neden bu tarz yorum yapar anlamış değilim.
ben kımız içiyorum. rus muyum? değilim. koyu bir türk milliyetisiyim.
türklerin tarihte yaptıkları yanlışlaran birisidir.
kımız antibiyotik etkisi görür, iç organları iyileştirir. bileğe kuvvet verir. türklerin kuvveti kımız sayesinde artmıştır.
ancak içerisinde bulunan %1 oranındaki alkol yüzünden islam türkleri bu hayat içeceğinden men etmiştir.
kımız antibiyotik etkisi görür, iç organları iyileştirir. bileğe kuvvet verir. türklerin kuvveti kımız sayesinde artmıştır.
ancak içerisinde bulunan %1 oranındaki alkol yüzünden islam türkleri bu hayat içeceğinden men etmiştir.
gök tanrıcı türkçü arkadaşları eleştiren müslüman arkadaşlara gelsin;
kim ki atalarıyla övünür, onların yolundan gidip onların dinine inanır; işte onlar atalarının zekerini ağızların almış gibidirler.
hangi tanrı bunu der sevgili arkadaşlar? küfreden tanrı olur mu hiç?
ayrıca gök tanrı inancı, sapkın ve yanlış hiçbir ritüele sahip değildi. yani yanlış yolda değiller di, tamam?
edit: ayet ile ilgili tam bilgim yok, hatta tam olarak böyle olmaya da bilir.
kim ki atalarıyla övünür, onların yolundan gidip onların dinine inanır; işte onlar atalarının zekerini ağızların almış gibidirler.
hangi tanrı bunu der sevgili arkadaşlar? küfreden tanrı olur mu hiç?
ayrıca gök tanrı inancı, sapkın ve yanlış hiçbir ritüele sahip değildi. yani yanlış yolda değiller di, tamam?
edit: ayet ile ilgili tam bilgim yok, hatta tam olarak böyle olmaya da bilir.
çok çirkindir öncelikle.
bir eziklik psikolojisi vardır kendisinde. kürt olduğu için çıktığı her programda olayı buna getirir.
bir eziklik psikolojisi vardır kendisinde. kürt olduğu için çıktığı her programda olayı buna getirir.
ayrıca tengrici olmayan birisinin bu dine gülmesi de gayet normaldir.
müslüman olmayanlar da islam dinine ve buna inananlara gülüyor. çünkü bir dine inanmış birine diğer dinler komik ve saçma gelir.
müslüman olmayanlar da islam dinine ve buna inananlara gülüyor. çünkü bir dine inanmış birine diğer dinler komik ve saçma gelir.
haklarında açıklama yapma gereksinimi duyduğum insanlar.
öncelikle kendilerine ülkücü değil türkçü derler. türkçülük doğuştan hissedilen bir sevgidir. ülkücülük tamamen sonradan uydurulmuş bir sentezdir.
sonra; kişi hem ateist, hem tengrici olamaz. ayrıca gök tanrı inancı türk mitolojisidir. bu kişiler, bu inancın tekrar sosyal yaşama geçmesini isteyebilir. bunun amacı öz türklüğü, kültür ve gelenekleri geri kazanmaktır. altında eskiye olan hayranlık ve özlem yatar.
nihal atsız'la dalga geçmek eziklik ve salaklıktır zira onun başarıları ve zekası hangi sözlük yazarında vardır?
bu kişiler ülkü ocaklarına gitmezler. eskiden türk ocaklarına giderlerdi ancak türk ocakları da yozlaşmaya başladığından buralara da gitmez olmuşlardır.
öncelikle kendilerine ülkücü değil türkçü derler. türkçülük doğuştan hissedilen bir sevgidir. ülkücülük tamamen sonradan uydurulmuş bir sentezdir.
sonra; kişi hem ateist, hem tengrici olamaz. ayrıca gök tanrı inancı türk mitolojisidir. bu kişiler, bu inancın tekrar sosyal yaşama geçmesini isteyebilir. bunun amacı öz türklüğü, kültür ve gelenekleri geri kazanmaktır. altında eskiye olan hayranlık ve özlem yatar.
nihal atsız'la dalga geçmek eziklik ve salaklıktır zira onun başarıları ve zekası hangi sözlük yazarında vardır?
bu kişiler ülkü ocaklarına gitmezler. eskiden türk ocaklarına giderlerdi ancak türk ocakları da yozlaşmaya başladığından buralara da gitmez olmuşlardır.
bir arslanbek sultanbekov parçasıdır.
oldukça başarılıdır.
oldukça başarılıdır.
kelime anlamı savaşçıdır.
kür şad'ın oğlunun ismi olduğu söylenir.
kür şad'ın oğlunun ismi olduğu söylenir.
gümbür gümbür gelen partimizdir.
bu seçimlerde değilse bile sonraki seçimlerde barajı aşacağı kesin gibidir.
çünkü gençlik kolları etkin ve en önemlisi bilinçli gençler ülkenin başına vatansever birinin geçmesini istiyor.
bu seçimlerde değilse bile sonraki seçimlerde barajı aşacağı kesin gibidir.
çünkü gençlik kolları etkin ve en önemlisi bilinçli gençler ülkenin başına vatansever birinin geçmesini istiyor.
kök tengri inancındaki tanrılardan biridir.
süt gölünden bir damla süt alarak yeni doğan çocukların dudağına sürer, böylece çocuklara ruh vermiş olur.
süt gölünden bir damla süt alarak yeni doğan çocukların dudağına sürer, böylece çocuklara ruh vermiş olur.
kök tengri inancındaki tanrılardan biri.
loğusaların, bebeklerin ve yavru hayvanların tanrısıdır, onları korur.
loğusaların, bebeklerin ve yavru hayvanların tanrısıdır, onları korur.