bugün
- sözlükte altın günü yapmak10
- bir kezonun elinden zehir olsa yemek5
- aşırı sinirli olmak3
- ben aşık yorguni sorularınızı cevaplıyorum15
- yalnızlıktan kafayı yiyen insan6
- şu anda ne yapıyorsun8
- maldivler6
- takıntılı biri olmak3
- insanların gözlem yapmaması2
- dünyanın en güzel omleti5
- üşenirken yapılan saçmalıklar7
- uludağ sözlüğün cenaze namazı7
- eşek sucuğu16
- portekiz maçında ronaldo krizi2
- sosyalleşmekten kaçan insan2
- flörtlerin ilişkiye dönmeme sebebi11
- allah5
- 30 lu yaşlar7
- aile hekimi4
- üstteki yazar ne yapıyor5
- aleyna tilki4
- beyler kabağı kollayın3
- ankastre bozukluğu2
- şirinevler8
- aşık yorguni10
- eşe mi pahalı hediye alınır metrese mi sorunsalı6
- flört edinmek7
- kimseyi memnun edememek13
- egay sucukcu5
- konuşmaya konuşmaya konuşmayı unutmak2
- karateci mi döver kung fucu mu yoksa aikidocu mu3
- biraderleri üst üste koymak7
- insanın bu hayattaki amacı17
- kızartma yağından sabun yapmak8
- 24 yaşında erkek 18 yaşında kız ilişkisi2
- işi gücü borsa siyaset olan insan4
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle9
- çocuğunu kocasından daha çok seven kadın2
- sedat pekmez bey reyizin dönmüş olması6
- metrobüste yer bulmak4
- normal sözlükten uluya gelmek4
- güne iyi başlatan şeyler3
- chp içindeki alevi sünni kamplaşması12
- sevgili yazarlar biz burada ne yapıyoruz amk3
- ayakların geriye gitmesi4
- sözlük yazarlarından arabesk denemeler2
- yabani olmakla cool olmayı karıştıran tip4
- saxo bank'tan altın yükseliş yorumu5
- tartıştığı sürücüye iftira atan kadın3
- 54 ilde tetikçi övücü paylaşımlara operasyon3
kim ulan bu zall. adını duyuyorum ama ne bok yer bilmiyorum. eshahlı biri herhal. genç adamsın al şunu.
verdigi 23 temmuz bildirisinde belirttigi degisikligin 26 temmuz 2010 uludağ sözlük isyanına neden olacagindan korkulan admin.
az önce şöyle bir bildiri yayınlamıştır.
--spoiler--
sevgili yazarlar,
son birkaç gündür sözlükteki yavaşlama türkiye ile almanya arasındaki bağlantı hızının geçici olarak yavaşlanmasından kaynaklanmaktadır.
--spoiler--
meali: (bkz: almanya yenilince biz de yenilmiş sayıldık)
--spoiler--
sevgili yazarlar,
son birkaç gündür sözlükteki yavaşlama türkiye ile almanya arasındaki bağlantı hızının geçici olarak yavaşlanmasından kaynaklanmaktadır.
--spoiler--
meali: (bkz: almanya yenilince biz de yenilmiş sayıldık)
açıklamalarıyla beni mest eden kullanıcı.
kötü bir uludağ sözlük yazarı.( admin' liğini başka bir giri de değerlendiririz)
(bkz: ismail sen kocaman bir çılgınsın)
(bkz: ismail sen kocaman bir çılgınsın)
yapabilmenin ayrı, yönetebilmenin ayrı bi' olay olduğunun en güzel kanıtı.
sadece bkz veren yazarlar üzerine yoğunlaşmış mod zira sol frame de bulunan (bkz: denizde yüzerken göte balık kaçması), (bkz: bluevelveyi sözlükte istemeyen 1000 kişi) gibi iq seviyesi eksilerde dolanan başlıkları ve entryleri nedense görmezden gelip belli insanlar üzerine yoğunlaşıp yazarlık nasıl yapılır onu öğretmeye çalışıyor. Durmak yok yola devam çok güzel.
hakikaten diğer insanlar bu insanın binde biri kadar çalışsa... bazı insanların 4 gündür halledemediği işi yemin ederim 3 dk.da halletti.. ilgine gerçekten teşekkür ederim.
nihayetinde yazar olan kişi .
az ama öz yazan kişidir. rütbesi beni bağlamaz.
edit: az önce baktım da yavuz çetin'in şarkı sözünü yazmış, artık kendisine bir sevgi beslemekteyim. *
edit: az önce baktım da yavuz çetin'in şarkı sözünü yazmış, artık kendisine bir sevgi beslemekteyim. *
bir an gelişmelerdeki "hosting şirketinden kaynaklanan 3 dk'lık bi kesinti oldu. şu an sorun yok."
yazısını okuyunca; "ok dathlum, prhoblem deil xd" yazasım geldi.
yazısını okuyunca; "ok dathlum, prhoblem deil xd" yazasım geldi.
rahat olun beyler tadında gelişme veren moderatör.
sağdaki resimlerden birinde enteresan ruh hallerinden birini gördüğümü düşündüren hassas duyguların insanı.
o resimlerin birinde yumurta ve civciv, diğerlerinde hayatım boyunca huylandığım bir tuhaf tişört ve de playboy kapağı olduğuna göre hangisinin beni derbeder ettiğini söyleyemeyeceğim sevgili sözlük. buralarda yeniyim dahası biz buralarda yabancilardan hoslanmayiz havası var buraların.
o resimlerin birinde yumurta ve civciv, diğerlerinde hayatım boyunca huylandığım bir tuhaf tişört ve de playboy kapağı olduğuna göre hangisinin beni derbeder ettiğini söyleyemeyeceğim sevgili sözlük. buralarda yeniyim dahası biz buralarda yabancilardan hoslanmayiz havası var buraların.
izlediğim röportajından yola çıkarak, yazmakta konuşmaktan daha başarılı olduğuna inanılan yazar.
bildiğin manyaktır. ayrıca incisözlüğün mason sahibi.
moderatör olduğunu öğrendiğim ve kardeşim entrylerimi okuyup beni çaylak modundan çıkarsana dediğim yazar.
yazarlık yönünü hiç beğenmediğim uuser. burdan hareketle az evvel kendisini seri eksi oya tabii tuttum; lakin geliştirdiği 30 sn kuralından yılıp çabuk bıraktım.
bu yazarı 30 sn içinde 1 den fazla eksi oylama kuralı sözlüğün en garabet buluşudur. eksi oy vermek kötü bir şey değil ki!
bu yazarı 30 sn içinde 1 den fazla eksi oylama kuralı sözlüğün en garabet buluşudur. eksi oy vermek kötü bir şey değil ki!
özel mesajlardaki ilgi ve nezâketini görmezden gelemeyeceğim, lâkin öte yandan bazı komiklikler de yok değil aklımda kendisiyle ilgili.
geçtiğimiz günlerde(yanılmıyorsam 3 ağustos 2010 tarihi) ortada hiçbir sebep yokken birkaç dakika "silik" olmam ile ilgili kendisine "neden" soran bir sözlük yazarına; silik olmadığımı, biran logout olduğumu falan söylemiştir. şurada yaşananlara yaklaşımı da bu şekilde kendisini tekrar göstermiştir ulu adminimizin. bir insan olarak hiçbir sorunum olamaz kendisi ile ama şark kurnazlıkları, pratik çözümleri ve bu anlamdaki çabaları öldürüyor beni...
bir açıklama yapması, yapmaması çok da umrumda değil açıkçası ve fakat en azından "neden" soran bir adama miyop(ya da aptal) muamelesi yapması hiç hoş değil...
geçtiğimiz günlerde(yanılmıyorsam 3 ağustos 2010 tarihi) ortada hiçbir sebep yokken birkaç dakika "silik" olmam ile ilgili kendisine "neden" soran bir sözlük yazarına; silik olmadığımı, biran logout olduğumu falan söylemiştir. şurada yaşananlara yaklaşımı da bu şekilde kendisini tekrar göstermiştir ulu adminimizin. bir insan olarak hiçbir sorunum olamaz kendisi ile ama şark kurnazlıkları, pratik çözümleri ve bu anlamdaki çabaları öldürüyor beni...
bir açıklama yapması, yapmaması çok da umrumda değil açıkçası ve fakat en azından "neden" soran bir adama miyop(ya da aptal) muamelesi yapması hiç hoş değil...
sözlükte tanım içermeyen entrylerin, bir başlık altına girilen ve sonuna 'dedirten, ...diye düşündüren, ...gördüğüm' gibi subjektif yorumların çığ gibi artmasına bir el atması gereken sözlüğün kırkpınar ağası, oymak beyi, baş aşçısı.
http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=199314
entry yi yazanin ellerine saglik. ugur dundar titizligiyle hareket etmis. ben de linkini vereyim de herkes gorsun istedim. yancilik benimki iste. idare edin.
tanim: uludag sozlugu kodlayan kisi.
entry yi yazanin ellerine saglik. ugur dundar titizligiyle hareket etmis. ben de linkini vereyim de herkes gorsun istedim. yancilik benimki iste. idare edin.
tanim: uludag sozlugu kodlayan kisi.
zaman zaman tartışmışımdır. bu bana özel bi hak değil tabi. isteyen tartışabilir. neyse o ayrı konu. diyeceğim şudur. olduğu gibi çıkmıştır, halkın ve yazarların karşısına ki bu özgüvendir bence. yok entel değil, şöyle değil böyle değil diyenler boş konuşuyor. neyse o işte.
ayrıca sözlükspot olayıyla, olaylara herkesten geniş bakabildiğini göstermiştir.
ssg ekşi yi kodlayıp bi adım öne çıkmıştı. sonra zall sözlükspotu yapıp "alın lan herkese sözlük. ağalık vermekle olur" dedi. parasal getiriyi fazla önemsemiyorum. böylece zall bi adım öne geçti sözlük aleminde. yani başkalarının sözlük yapmasından tırsmadığını gösterdi.
size öylesine bi hikaye anlttım, çokta önemli olmayan.
zall herkesin sözlük sahibi olmasından tırsmadı da bi teklifim olduydu bi ara, dedimki "şu inci ye ulaşılamadığı zamanlar yazarları sadece inci sözlük başlığında inci tarzında yazsınlar". uludağ a renk getirecekti. bunu kabul etmedi.
neyse bunları inci ye ulaşamadığım bir anda düşündüm. şimdi de yazdım.
eskiden bi tek ulu sözlük aşkımız vardı. şimdi inci aşkımızda oldu. gül gibi geçinip gidiyoruz.
ayrıca sözlükspot olayıyla, olaylara herkesten geniş bakabildiğini göstermiştir.
ssg ekşi yi kodlayıp bi adım öne çıkmıştı. sonra zall sözlükspotu yapıp "alın lan herkese sözlük. ağalık vermekle olur" dedi. parasal getiriyi fazla önemsemiyorum. böylece zall bi adım öne geçti sözlük aleminde. yani başkalarının sözlük yapmasından tırsmadığını gösterdi.
size öylesine bi hikaye anlttım, çokta önemli olmayan.
zall herkesin sözlük sahibi olmasından tırsmadı da bi teklifim olduydu bi ara, dedimki "şu inci ye ulaşılamadığı zamanlar yazarları sadece inci sözlük başlığında inci tarzında yazsınlar". uludağ a renk getirecekti. bunu kabul etmedi.
neyse bunları inci ye ulaşamadığım bir anda düşündüm. şimdi de yazdım.
eskiden bi tek ulu sözlük aşkımız vardı. şimdi inci aşkımızda oldu. gül gibi geçinip gidiyoruz.
terbiyesizin önde gideni, arkasindan ben geliyorum.
Ozel mesajlarima cevap vermiyor. terbiyesiz.
Ozel mesajlarima cevap vermiyor. terbiyesiz.
konuşma konusunda problemleri olduğunu düşündüğüm yazar, moderatör ya da her neyse. yazmakta daha başarılı sanıyorum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar