bugün

zall

iyi bir insan. fakat sözlüğü üzerine fazlasıyla özeleştiri yaptığını düşünmüyorum. sözlüğün seviyesi son 2 yıldır yerlerde. defalarca söyledik, bu başı boşluğa bir düzen, bir disiplin getirmelisin dedik. yazar alımının 12 ay 365 gün açık olduğu bir sözlükte kim ne kadar samimi ya da edepli yazabilir, oynamadan, senin başını belaya sokmadan ya da kendine saygı duyarak? burada nerdeyse 6 yıldır yazıyorum, son zamanlarda ne yazdıklarımdan ne okuduklarımdan keyif almıyorum. çünkü ne içtenlikle yazdığın şeyleri okuyan ve takdir eden bir yazar kitlesi ne de okunacak adamakıllı yazar yok. tamam bir sürü saçma sapan adam ve kadın yazara da ihtiyaç var ama hepsinin saçma sapan olması biraz anormal değil mi? keyfi çaylak yapan bir moderatör profilini de buna eklersek burada ipin ucu iyice kaçmıştır. bir moderatörün sırf egosunu tatmin etmek için beni çaylak yaptığını bilirim. herhangi başlığın partizanlığına soyunan moderatörler varmış sonradan öğrendim. adam onun gibi düşünmüyorum diye beni çaylak yaptırmış. düşünün öyle bi hale gelmiş ki moderatör bir troll gibi davranıyor bu sözlükte. üstelik ona kimse bir saygısızlık yapmadığı halde. bence o modların adını vermelisin, kim o saatlerde görevliyse. sonuçta ben burada moderatörüm diyip hava atmasını, keyfi ceza vermesini biliyorlar. tüm mahkemelere tek başına gittiğini biliyorum ama yetkilendirdiğin adamları da bu sorumluluğun altına sok aslan kardeşim. çünkü her zaman taş suda sekmez, bazen direk batar. kendine haksızlık yapma. allaha emanet ol, seviyoruz seni...
© copyright 2005 - 2026