bugün
- akepe neden kültürel hegemonyayı ele geçiremedi16
- türbanlı kızların diğerlerinden güzel olması5
- öldükten sonra bana ne olacak3
- ellerim bos gonlum hos2
- anın görüntüsü23
- enjoy im vaccinated3
- erkekler neden erken ölür3
- sözlükteki gizli düşmanım10
- insanın geçmişinin karanlık olması9
- her kadın güzeldir3
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet19
- günün şiiri6
- uzun zaman sonra sözlüğe girmek3
- sözlük kızlarını harika yapan detaylar9
- ilişkilerde fizik mi kimya mı önemlidir sorgusu6
- her insanın bir cini olması8
- bik bik'in mutfağına konuk olmak8
- içtim şarabı13
- uzun bir süre sonra entry girmek2
- genç görünmeye çalışmak3
- rakı sevmemek7
- kadir inanır22
- giresun da otobüs durağında bekleyen turist kız5
- arkadaşlar ben gavat değilim2
- şafak çak3
- avrupada hava sıcaklıkları2
- hayalet gibi bir insan olmak3
- aşure yapan sözlük kızları7
- büstiyer2
- muhtarlıkların kapatılması gerekliliği3
- çift katlı otobüs3
- venezuella depremi3
- sözlükte neden atatürk ve türk bayrağı resmi yok3
- daha relax3
- özelden sözlük erkeklerini taciz etmek3
- kemalist dünya24
- sektör öldü tek yol tıp diyen primat3
- dümbelettin efendi2
- sosyal medya aranmaktır2
- hiç kimsenin sevmediği bir insana aşık olmak3
- 7 aydır berlinde yaşıyorum soruları alayım7
- japonya7
- tas kafa traşlı hırt sorunu5
- trump ara seçimleri kaybederse soruşturma geçirir5
- true'nun çaylak olması16
- çok güzel ama manyak kadın7
- üniversitelerin gereksiz olması16
- of çok sıkıcı olmanız2
- insan olmaya ceyrek kala3
- mustafa kemal atatürk7
- Kim lan bu zall?
Sözlük Spot ile Uludağ'ın kurucusudur.
hiçbir mesajıma cevap vermeyen artist moderatör. kırılıyorum ama.
hayatımı karartmış yazar...ühühühüüü (#22033825)
lcw den gömlek alırken aynı gömleğe el uzatmışlığımız olan formatçı abimiz.
parayı bölüşmeyi sevmeyen yazar.
Trolldür. Net.
kafayı istatistiklerle bozmuş birinci nesil mod. sabahtan akşama kadar milletin ne aradığını, sözlüğe niye geldiğini, kaç kere girip çıktığını gözlemliyor olsa gerek. lan bırak gireni çıkanı, sen paranı yemeye odaklan. salca baksın onlara.
(bkz: saçlarım şekil önümden çekil)
Trollerin, sozlugun anasini sikmelerine mudahale etmeyen kisi.
bugün gözüme batan kişi. valla hacu bugün seni sevmiyom, neden ki?
dün akşam çamaşır sererken düşünüyorum, neden bu sözlükte aklı başında fikir paylaşılamıyor diye. neden güzel düşünce paylaşımları dikkat çekmiyor diye.
sonra suçluyu buldum. bu zall denen tırt, çoluk çocukla doldurdu sözlüğü. akıllı insanlar ya gitti ya da evrim geçirdi.
bak ismail, aklını başına al. aha şuraya yazıyorum bak kafam bozulcak bir fake nick de ben alıcam, ortalığın dumanını attırıcam.
tabii sözlüğün seviyesi de düşmüş olacak biraz daha.
zall silkelen ve kendine gel ulan. ulanı başbakan ayarında söyledim bak yanlış anlama.
dün akşam çamaşır sererken düşünüyorum, neden bu sözlükte aklı başında fikir paylaşılamıyor diye. neden güzel düşünce paylaşımları dikkat çekmiyor diye.
sonra suçluyu buldum. bu zall denen tırt, çoluk çocukla doldurdu sözlüğü. akıllı insanlar ya gitti ya da evrim geçirdi.
bak ismail, aklını başına al. aha şuraya yazıyorum bak kafam bozulcak bir fake nick de ben alıcam, ortalığın dumanını attırıcam.
tabii sözlüğün seviyesi de düşmüş olacak biraz daha.
zall silkelen ve kendine gel ulan. ulanı başbakan ayarında söyledim bak yanlış anlama.
Adı ismail sözlük sahibi tipsiz dövme olarak yüzüne gelen darbeleri gösteriyor 40 yaşında paraya para demiyor istanbulda yaşıyor. *
sözlüğün patronudur, neticesi yere yakındır. ismail diye sözlük sahibi mi olur lan? insan daha heybetli bir şeyler bekliyor.
(bkz: hoooop ismaillllll)
(bkz: hoooop ismaillllll)
tuğçe gendigelen başlığındaki entari konu ile ilgili olarak buraya da alıntılandı...
--spoiler--
her allahın günü bu çingenin ve katıldığı tv programının olduğu başlıkların (nasıl bir çöpse artık) hoplatılmasını önce troll işi zannettim ama şimdi sözlük sahibinin de bilgisiyle gerçekleşen bir viral kampanya olduğunu düşünmeye başladım...
öyleyse de değilse de sözlük sahibinin çıkıp bir açıklama yapması lazım.
"şunlar şunlar karşılığında şu medya kuruluşları, siyasi oluşumlar vb kurumlara şu şu şu hesaplardan viral kampanya / propaganda hakkı tanıdık" veya "viral yaptırmıyoruz" diye...
olmayan kurumsallığınız için bir adım olur, itibar kazanırsınız.
insanı eşek yerine koymayın...
--spoiler--
(bkz: #22140337)
--spoiler--
her allahın günü bu çingenin ve katıldığı tv programının olduğu başlıkların (nasıl bir çöpse artık) hoplatılmasını önce troll işi zannettim ama şimdi sözlük sahibinin de bilgisiyle gerçekleşen bir viral kampanya olduğunu düşünmeye başladım...
öyleyse de değilse de sözlük sahibinin çıkıp bir açıklama yapması lazım.
"şunlar şunlar karşılığında şu medya kuruluşları, siyasi oluşumlar vb kurumlara şu şu şu hesaplardan viral kampanya / propaganda hakkı tanıdık" veya "viral yaptırmıyoruz" diye...
olmayan kurumsallığınız için bir adım olur, itibar kazanırsınız.
insanı eşek yerine koymayın...
--spoiler--
(bkz: #22140337)
- 10 dakikalık bir kesinti oldu şimdi düzeld.
+ tamam.
+ tamam.
+ zall kesinti olduydu, düzeldi mi?
- düzeld.
+ sahiden düzeldi mi?
- herıld yane...
- düzeld.
+ sahiden düzeldi mi?
- herıld yane...
bazen gelişmelere olmayacak şeyler yazan yazar. insanın "sorduk mu amk?" diyesi geliyor.
"i" harfiyle pek haşır neşir olmayan bir gönül dostu.
gelişmelerden kesinti ile ilgili bildiri yazıp on dk sonra kaldıran kurucu olan kişi.
(bkz: tripli kurucu)
(bkz: nyse sz uydnz gLiba s s)
(bkz: tripli kurucu)
(bkz: nyse sz uydnz gLiba s s)
yazar sıkıntılarını umursamayan sözlük sahıbısı. o kadar mesaj kutunu yaktım bi cevap vereydin sahip.
öyle yada böyle bir şekilde sözlük furyasından ekmeğini yiyen adam.
nerede eski sözlük muhabbetleri.... ama şimdi sanırım sistem bu şekilde. gençler böyle eğleniyorlar. yada inter aktif sözlüklerde takılma yaşı iyiden iyiye düştü.
inter aktif sözlüklerin gidişatı iyi değil ve bu kötü gidişat da bile bir şekilde ekmeğini yiyor bu arkadaş.
güzel bir şey. gerçi bana neyse amına koyim.
nerede eski sözlük muhabbetleri.... ama şimdi sanırım sistem bu şekilde. gençler böyle eğleniyorlar. yada inter aktif sözlüklerde takılma yaşı iyiden iyiye düştü.
inter aktif sözlüklerin gidişatı iyi değil ve bu kötü gidişat da bile bir şekilde ekmeğini yiyor bu arkadaş.
güzel bir şey. gerçi bana neyse amına koyim.
Beyaz panjurlu balkonu vardır.
Altı yıl evvel evlenmiştir.
Geceleri sözlüğü okumayı çok sever.
Üç kardeşin ortancasıdır. Eşi geçen ay otomobili ile kaza yapmıştır. Arabada biraz hasar vardı.
Altı yıl evvel evlenmiştir.
Geceleri sözlüğü okumayı çok sever.
Üç kardeşin ortancasıdır. Eşi geçen ay otomobili ile kaza yapmıştır. Arabada biraz hasar vardı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar