/244
allah çirkin bahtı versin demeye vesiledir.
hımmmm, bugün zall'ı nasıl mutlu etsem,
görsel

kara kara düşün dur işin yoksa,
görsel

ohaa, buldum galba amk,
görsel

bi dakka tipini sikim acele etme hemen,
görsel

bu mütiş bi fikir,
görsel

ama önce şunu vereyim,
görsel

nasıl ama patron, çok hoşuna gitcek di mi?
görsel

görsel

biliyorum zall. biliyorum.
görsel
gülümseten sözlük patronu. sansürü durduruyormuş. gerçekten ilginç.
sürekli sansüre karşı yazarları birliğe davet eden admin. hırslı biri.
biraz gelişmeleri modlara bıraksa iyi olur. onlar da yazsın, onlar da hevesini alsın.
sansürü durdurmaya moderatörlerinden başlaması gereken kişi.

zibilyon tane hesabım silindi amk, bir kişiye bile küfür etmişliğim yokken hem de.
Sansür savar gibi adam.
Adamı eleştiriyosunuz ama hâlâ onun kurduğu sözlükte yazarlık yapıyosunuz enteresan bi kafa bence.
Android teki mobil uygulamayi guncellemiyor adami soğutuyor sözlükten (bkz: biraz özen)
(img:#560124)
Tam bir sivas'lısın sen zall...
bir keresinde ekşi sözlük neyinize yetmiyor o varken diğer sözlüklerin açılmasının amacı nedir diye sormuştum o da sözlükler gaste gibidir hürriyet var diye milliyet olmycak mı demişti. keşke deseydim ekşi hürriyetse uludağ anca milliyet çocuktur diye.
--spoiler--
+kaç odalı bu ev amca
-2 oda 1 salon, bakın işte burası da salonu.
+kaç lira kira istiyorsun peki?
-kira istemiyorum. ben size ev vermem.
+niye vermiyorsun?
-ben öğrenciye ev falan vermem.
+ya sapık mısın? madem vermiycen o zaman niye gezdiyorsun evi.
-göstermek için. bakın evim ne kadar güzel görün. huhaha. bu ev benim öğrenciye vermem. hatta kimseye vermem. huhahaa. şimdi defolun evimden.

(bkz: gosterip de vermemek)
--spoiler--

(bkz: #212674)

formattan haberi olmayan sözlük sahibi. *

yalnız hafız sen sürekli
"bakınız özelliğinin amacı dışında kullanılması. bakınız konu ile ilgili başka bir başlığa gidilmesine kolaylık sağlar, bu amaç dışında mesaj vermek, yorum yapmak amaçlı kullanılmamalıdır." diye entry sildiriyosun.

"sözlük benim lan size mi soracam?" diyosan...
çok ayıp ediyon olm.
aşkın dağlarda gezer keke.
Bana emir kipiyle özel mesaj atıp görsel eklememi yasaklayan sözlük kurucusudur. Emir kipiyle konuşmasaydın iyiydi ama.. Bu arada sözlüğün geleceği açısından attığım bir mesaja da yanıt vermedi. Evet.
zall benle bir çay içmek ister misin?seni çook merak ediyorum yaa
danimarka asıllı alman rapçi.

harika flowları var.

görsel
bursaya dondugumude kendisine ve kurmaylarina guzel suprizler hazirlayacagim yazar..

sen bittin iso. mesaj falan da atmaya kalkma, kotu seyler yaparim, bilirsin.
1992 doğumlu kamerunlu genç forvet.

ayak içini etkili kullanıyor. duran toplarda çok güçlü. bunun dışında oyun içi ve oyun dışında çok adaletli. bu tip özellikler onu ideal oyuncu yapıyor.
ünlü japon kılıç ustası ve acımasız bir ninja. efendisi Toyotomi Hideyoshi'nin ölümünden sonra birkaç ninja ile birleşerek acımasız ve korkusuzca yolsuzluk yapan devletin önde gelen isimlerine düzenlediği suikastler ile tanınır.

şeytani savaş tekniği vardır. basit bir kağıt elinde öldürücü silah olur. insan iradesini zorlayıp günlerce nefessiz kalabilir. kimyayı geliştirip büyüye çevirir. karanlıkta görebilmek için yıllarca ışıksız yerde oturduğu söylenmektedir. gözleri kapalı dövüşebilmek için her türlü sesi binlerce kez dinlemiştir. bir tür uyku haliyle geçici ölüm yaşayıp dirilebilmektedir. fizikteki hız ve hareketi geliştirerek en ince kağıdı kılıç gibi kullanabilir. vücut vuruşu denilen bir teknikle insan kemiklerini kırabilmektedir.
seviyorum bu yazarı.açık sözlü,zeki,çevik ve yakışıklı bir kimlik.
elemanlarından mongolit sonata'ya acayip gıcık olduğum uludağ'ın sexi patronu.
kartallıdır.
sözlüğün durumu umrunda değildir. çünkü paraları eksilmiyor.
(bkz: sözlük formatı kaldırılsın kanpanyası)

Durma sende katıl kanpanya'ya. !
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026