bu konuda fikrin mi var? buraya entry ekle. üye ol
  1. 1.
    açılımı 'we are sexual perverts' olan 80lerin efsanevi heavy metal gruplarından biri.. (bkz: blackie lawless)
    diskografi:
    ı wanna be somebody(1984)
    the last command (1985)
    inside the electric circus (1986)
    the headless children (1989)
    the crimson idol (1992)
    still not black enough (1995)
    kill fuck die (1997)
    helldorado (1999)
    the best of the best (2000)
    unholy terror (2001)
    dying for the world (2002)
    the neon god - part 1: the rise (2004)
    The Neon God: Part Two - The Demise (2004)
    Dominator (2007)

    http://www.waspnation.com
    2 -1 ... shencolog
  2. 2.
    son kadroda yer alan elemanlar:
    vocalist/guitarist/ringleader-blackie lawless
    drummer -frankie banali
    bassist -mike duda
    guitarist-darrell roberts
    ... shencolog
  3. 3.
    sere serpe yazilmis hali white anglo saxon protestant'tir..
    anglo saxon kokenli beyaz protestan amerikalilardir. ezici guctur.. biri binlere bedeldir.. bunlardan biriysen tek derdin depresyon hadi bilemedin blumia, anorexia falandir *
    wasp'saniz bunu isaret etmeniz irkcilik olarak algilanir ancak bu durumda yapacak bisi yoktur zaten ustun irkin insanisinizdir..bu her daim karsiniza cikacaktir.. kapilar ucer beser acilir onunuzde.. kayrilirsiniz. itibar gorursunuz.. harvard mezunlarinin bile wasp olanlarinin daha iyi maaslarla daha yuksek mertebelerde calistigi arastirmalarca sabittir.. *
    6 ... confusedy
  4. 4.
    amerikada her kapiyi acan anahtar*
    4 ... confusedy
  5. 5.
    (bkz: 10 eylül 2006 wasp istanbul konseri)
    ... wolfshade
  6. 6.
    yeri zamaninda hor gorulmus kisilere verilen bir isimdir ayni zamanda white anglosaxon prostestan,yahudiler de tarihin bir perdesinde bu davranislara maruz kalmislardir fakat zamanimizda wasplarin buyuk mevkilerde oldugunu soyleyebiliriz..Muzik grubu Wasp a gelince,tayt metal diye sacma bir isimle anilsalar da giyimlerine degil muziklerine bakildiginda heavy metal hallelujah dedirtiyorlar insana.wild child ve headless children super 2 sarkilari,niye bunlari soyledim cunku bu sarkilarla baslarsaniz wasp dinlemeye,adeta buyulenerek baslarsiniz..
    1 ... glosoli
  7. 7.
    Türkiye ye gelecek olan grup
    -1 ... mentor
  8. 8.
    iNG. EŞEKARISI
    3 ... mischief
  9. 9.
    wing commander'da en sevdiğim geminin ismi.
    (bkz: wing commander)
    1 ... mischief
  10. 10.
    doğru açılımı white anglo saxon protestan 'dır...
    4 ... varg