bugün
- putin doğalgazı kesince karanlıkta kalan avrupa9
- sırrı süreyya önder26
- bronzlaştırıcı yağ8
- cumhurbaşkanlığı yolunda kaç chp'li telef olacak14
- yazarların ruh hali9
- menzil şeyhinin çakarlı aracı20
- pakistan ve hindistan denze düşse kimi kurtarırsın20
- 1 115 000 tl lik restoran hesabı9
- aykolik'in eski sevgilisinden şok açıklamalar9
- 22 cm penise sakso çekmek10
- akepeye oy verenlerin tipleri29
- yobazlar ve gericilerdeki pakistan hayranlığı28
- bunlar çürük bunlar sürtük diyen cumhurbaşkanı10
- ekrem imamoğlu88
- kabataş yalanı23
- pazardan ne alsam9
- hayvanseverlik adı altında insan düşmanlığı yapmak15
- anın görüntüsü11
- mahmud abbas9
- iyi giyinen kadınlar16
- akp için 3 kelime yakıştır11
- fay hattına kazıp kontrollü kırmak34
- kedi besleyen kızların ortak özellikleri16
- kasko fiyatları8
- filistini destekleyen yahudi delege11
- yola saçılan içkileri talan eden izmirliler12
- karınız istese sözlüğü bırakır mısınız15
- espressolab24
- erdoğan sonrası hükümet34
- her çarşamba 20 lik çıtır için aynı otele gitmek12
- gulmekicinyaratilmis13
- aykolik'in akbilini doldurmak11
- aykolik masklavi buluşması8
- galatasaray lı olmanın çok masraflı olması27
- bantla bantla da nereye kadar12
- okunan kitabı anlatamamak9
- asya'nın en iyi 100 üniversitesinin 4'ü türkiye de20
- en uzun bekletilmiş erkek10
- akpli arkadaşınızı banyoda yıkar mısınız8
- yolda namaz kılan davarlar16
- deprem oldu19
- aykolik yetkili olsun kampanyası21
- 4 hak mezhep9
- aşağılık insanlar11
- fotokopici bi erkek39
- kendisinden ayrılan kadını rahatsız eden erkek12
- 27 nisan 2025 eyüpspor galatasaray maçı13
- aknaz beyaz peynir11
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye17
- papa francis'in serveti9

entry'ler (3286)
debelenip duruyorum. oradan oraya atılıyorum. birtakım insanlar var. ben varım. kafam iyi. yazıyorum. daha az umursuyorum.
kimi ibne anlamaz. onu yükseltiyorum. düşüşü daha sert olsun. her bir hareketi toy. ama orospu. çünkü yapayalnız bir bok o. benden ayrı
kimi ibne anlamaz. onu yükseltiyorum. düşüşü daha sert olsun. her bir hareketi toy. ama orospu. çünkü yapayalnız bir bok o. benden ayrı
beni cepten ara hhh, şeklinde devam eden şarkı sözü.
çok da kötü bir insan değilim. ama kötü yönlerim var. çocuklar beni sıkboğaz edene kadar çocuklarla iyi anlaşırım mesela. insanların beni sevmeyi denediklerini görünce mutlu oluyorum. iyi yönlerimi görmeye çalışıyorlar. hikaye kitabı falan yazmak istiyorum ama oturup bir hikayenin genel gidişatını kurgulayıp planlamaktan acizim. belki yaparım. daha öncelikli şeyler de var. müzik dinlemek gibi.
uyumadım. üzerine midnight gospel'in ilk bölümünü izleyince kafam sikildi tam. kendim için iyi bişey yapmam gerektiğini bana hatırlattı bi arkadaş. çet yapmanın güzel bi yanı başkaları aracılığıyla eksik yönlerimizle yüzleşmek. çalışmamak. çalışmak için çaba da harcamamak. bu. geç değil tabii. hayatımı düzene sokmak yerine vakit öldürüp eğlenmeye baktım. kendime itirafım.
aseksüel çıktığım test. zaten biliyodum, ne gerek vardı.
tayyip suriyedeki mezhep savaşına karıştı, esata kafa tuttu diye boku bokuna çıkarılan savaş çığırtkanlığıdır.
türkiye içinde kalıp sınırlarını savunacağına komşu ülke işgal edersen ülkeyi böyle savaşa sürüklersin işte.
türkiye içinde kalıp sınırlarını savunacağına komşu ülke işgal edersen ülkeyi böyle savaşa sürüklersin işte.
alıştıra alıştıra söylüyorlar.
korkunç sistem.
bu şiiri televizyonda türkan şoray okumuştu bir kez*. çok hoş şiir.
melih cevdet anday çevirisi olandı benim bildiğim.
melih cevdet anday çevirisi olandı benim bildiğim.
nickimin baş harfi.
emir kipli bir cümle.
manyak gibi her gün yıkanıyorum. çünkü çok terliyorum, cildim yağlı
manyak gibi her gün yıkanıyorum. çünkü çok terliyorum, cildim yağlı
çok sağlam progresif rock grubudur.
çabuk tüketilmez. şimdiye kadar 2 albümünü bütünüyle keşfedebildim. gerisine dokunmaya elim gitmiyor. ağır ağır çiğneyip yutmak lazım sanki.
çabuk tüketilmez. şimdiye kadar 2 albümünü bütünüyle keşfedebildim. gerisine dokunmaya elim gitmiyor. ağır ağır çiğneyip yutmak lazım sanki.
güzel bir özellikti bu.
kançıs diye okunur. şuur, bilinç, bilinçli, şuurlu falan gibi anlamları var.
canlı olan şeyler de evrenin bir parçası olduğu için,
koskoca evrene, yani her şeye "canlıdır" diye bir nitelik tanımlamak biraz garip.
canlı olmasını bilmem ama, evrenin bilinç sahibi (ingilizcesini de ille söylemem lazım: conscious) olduğunu düşünüyorum.
çok güzel bir laf vardı. biz evrenin kendini fark edip görmeye başlamasıyız gibi bir şeydi galiba. evrenin kendi kendine bakması mıydı? neyse işte öyle bir şeydi o laf.
evren bize çok yabancı, çok uzak bir kavram gibi duruyor olabilir ama hiç de öyle değil.
evrenle konuşun.
koskoca evrene, yani her şeye "canlıdır" diye bir nitelik tanımlamak biraz garip.
canlı olmasını bilmem ama, evrenin bilinç sahibi (ingilizcesini de ille söylemem lazım: conscious) olduğunu düşünüyorum.
çok güzel bir laf vardı. biz evrenin kendini fark edip görmeye başlamasıyız gibi bir şeydi galiba. evrenin kendi kendine bakması mıydı? neyse işte öyle bir şeydi o laf.
evren bize çok yabancı, çok uzak bir kavram gibi duruyor olabilir ama hiç de öyle değil.
evrenle konuşun.
hev hev.
sevişerek ölmek isteyebilirsin.
rabia yeni tanrılarımızdan biri. rabiaya inananların ahireti tehlikeye girer
kendimi farklı gösterme çabası. kendimi farklı göstermeye ihtiyaç duyuyorum, kendimi farklı göstermeyi seviyorum. kendimi farklı görerek yaşıyorum. kendimi farklı hissediyorum. kendimi farklı göstermeye inanıyorum, kendimi farklı göstermeyi biliyorum. kendimi farklı göstermeyi görüyorum. kendimi farklı göstermeye gidiyorum, kendimi farklı gösterirken seni düşünüyorum. kendi kendime konuşuyorum. kendiliğinden farklı göstererek bakıyorum hayata. kendimi farklı göstererek ölüyorum.