bugün

/60
şebeke olsun çekim gücü olsun sürekli gidip geliyor. bu sorun sizde de var mı dostlar?
Tarifem 49 tl ama 76-82 geliyor. Müşteri temsilcisini arıyorum Beni ikna et dakikalarim aynı kalsın faturam düşsün diyorum. Adamin yaptığı şey bana Tarifemi tarif etmek. Sanki vodafone u benmi kurtaracam gidersen git banane tavırları. Yarın hemen aveaya geçiş yapıyorum.
Allahın belası gsm operatörü. Ek internet paketi alayım dedim yok ona üyesin olmaz, buna üyesin olmaz. Lan tek paket kullanmak zorunda mıyım arkadaş? Hadi tarife muhabbetini anlarım. Sen niye yasaklıyorsun farklı paket kullanımını? Nasıl Bi çalışma prensibiniz var anlamadım gitti anasını satayım.
interneti çok da iyi olmayan operatördür .mesela aylık sınırsız net yok .turkcell de var mı bilmiyorum varsa hemen geçeceğim .
2. Kez gncpaket20 yapamayınca ve uygun fiyata paket bulamayınca dönüş yaptığım fiyatı uygun hat. 18 e heryöne 500 dakika+1000 sms+1 gb.
evimin içinde 2-3 kademe çektiğinden intenete yavaş giren operatör. Balkonda tam çekiyor anca.
Essogluessekler.
müşteri hizmetlerine ulaşılamayan firma.

allah uzak etsin geçecek varsa hiç bulaşmasın. biz yandık siz yanmayın.
türkiye'den artık gitmeleri gerekiyor. son derece kalitesiz.
dakikalarca beklememe rağmen mh ye bağlanamadığım, üstelik dakika paketim olmasına rağmen 60 kuruşumu kesmis oç.
Edit; yine bağlanamadım. Gitti 60 kuruşum daha. Bok gibi amına kodumun gavur hattı.
--spoiler--
2 kere uğraşama rağmen vodafon müsteri hizmetlerine bağlanamadım. Bu ne biçim hat böyle. Zaman zaman internete giremiyorum. Turkcell'i özler oldum.
--spoiler--
fatura ödemesi unuttulduğu için kapatılan hattan müşteri hizmetlerini aramaya da izin vermeyen operatör.
Bazen reklamlarında denk geldiğim, "anadolu'nun her yerinde internetimiz şöyle çekiyor da aman efendim böyle çekiyor!" Reklamlarını, testlerini bir de istanbul'un göbeğinde çekmesini yapmasını istediğim gsm operatörü. Sen daha burada çektiremiyorsan o interneti, maval okuma reklamlarında.
Eskiden efsane cepnet vardı,sınırsız internete giriyorduk.
ama şimdi yok,sınırsız internet falan.
2015 yılında hala kotayla filan uğraşıyoz ..
(bkz: vodafone 2 gb bedava internet)
(bkz: vodafone hediye 1440 dakika)
Bıktıran operatör. Bugün bana 5 kez 19 Mayıs ile ilgili mesaj göndermiştir. Dün akşam gece 2 de bilmem ne kampanyasından haber veriyor. Sikim yapacağınız işi.
Söverek Avea ya geçip, yalakalıkla geri döndüğüm operatör. interneti çok pahalı veren operatör. Turkcell kadar iyi çeken, Avea kadar uygun fiyatlı bir operatör. Tek handikap "yeni" abone "mevcut" abone diye müşterilerini ikiye ayrıp yeniye yalakalık yapması eskiye sokması..
Türkiyenin en iyi GSM şirketi. Turkcell i geçmek üzere olan operatör..
hükümet tarafından yönetilmeyen tek gsm operatörü.
telsim deki eski günleri unutturan gsm operatörü.
ankara'nın orta yerinde, 2015'in türkiye'sinde çekmeyen hat operatörü. telsim eskiden turkcell'den öndeydi. yaklaşık 5 yıldır turkcell kullanıcı olarak, geçenlerde yeter ulan bu turkcell de iyice faturanın b*kunu çıkarttı diyerek gidip, vodafone'a geçtim. aman yarabbi hangi akla hizmet geçtim anlamıyorum. turkcell kazık sokuyor belki ama soktuğu kazığı da haketmek için elinden geleni yapıyor. hayır anlamadığım olay, dediğim gibi telsim turkcell'den iyiydi en son. bu zat-ı muhteremler, devraldıktan sonra nasıl daha kötüye gitmeyi başardılar. baz itasyonlarını eskiciye mi sattılar ne yaptılar acaba. gidin bimcell alın vodafone almayın. en azından bimcell'in vaadi belli. fazlasını vaadetmiyor. bunlar eşeğin kulağına suyu kaçırmışlar.

telefon şuan resmen internete girmek için çırpınıyo. ulan bu telefon 2 kilometreden wifi çekiyo, ama siz onlarca sayıdaki yüz metrelerce yükseklikteki baz istasyonlarınızla ankara'nın orta yerine internet ulaştıramıyosunuz. onlar konuşur, vodafone yapar. hatta onların akıllarına gelmeyeni vodafone yapar. telefona zarar vermek de istemiyorum, sinirden hattı çıkarıp nazik nazik ısırıp geri takıyorum. çıldırıcam. hararet yaptım resmen.

no vodafone no cry

edit: ayrıca şimdi aklıma geldi, şebnem ferah'a da çok kırgınım amk. bu 3. sınıf alman futbolcu yeteneği ile denk şirketin reklamlarında oynadın ya, helal olsun piremses.
çekmiyor diye avea yı bırakıp geçtiğim operatör. geçmez olaydım çok pişmanım.
22 tl ye faturasız heryöne 1000 dakika+1000 sms+1 gb paketini kullandığım operatör. En kötü yanı interneti kötü olması. Ama idare ediyor.
Efsane fırsat tarifesi kapsamında 1 gb aylık internet miktarı bittiği anda birkaç kb internet kullandım diye 9 tl sokan firmadır. Arkadaş nedir bu türkiye'deki vatandaş kazıklama merakı? Diğer firmaların da vodafone'dan aşağı kalır yanı yok tabi de. Avea mesela bu gibi bir durumda 1 veya 2 tl sokardı. Neden paketsiz internet bu kadar pahalı yapılır kardeşim?
© copyright 2005 - 2026