bugün

vodafone

ankara'nın orta yerinde, 2015'in türkiye'sinde çekmeyen hat operatörü. telsim eskiden turkcell'den öndeydi. yaklaşık 5 yıldır turkcell kullanıcı olarak, geçenlerde yeter ulan bu turkcell de iyice faturanın b*kunu çıkarttı diyerek gidip, vodafone'a geçtim. aman yarabbi hangi akla hizmet geçtim anlamıyorum. turkcell kazık sokuyor belki ama soktuğu kazığı da haketmek için elinden geleni yapıyor. hayır anlamadığım olay, dediğim gibi telsim turkcell'den iyiydi en son. bu zat-ı muhteremler, devraldıktan sonra nasıl daha kötüye gitmeyi başardılar. baz itasyonlarını eskiciye mi sattılar ne yaptılar acaba. gidin bimcell alın vodafone almayın. en azından bimcell'in vaadi belli. fazlasını vaadetmiyor. bunlar eşeğin kulağına suyu kaçırmışlar.

telefon şuan resmen internete girmek için çırpınıyo. ulan bu telefon 2 kilometreden wifi çekiyo, ama siz onlarca sayıdaki yüz metrelerce yükseklikteki baz istasyonlarınızla ankara'nın orta yerine internet ulaştıramıyosunuz. onlar konuşur, vodafone yapar. hatta onların akıllarına gelmeyeni vodafone yapar. telefona zarar vermek de istemiyorum, sinirden hattı çıkarıp nazik nazik ısırıp geri takıyorum. çıldırıcam. hararet yaptım resmen.

no vodafone no cry

edit: ayrıca şimdi aklıma geldi, şebnem ferah'a da çok kırgınım amk. bu 3. sınıf alman futbolcu yeteneği ile denk şirketin reklamlarında oynadın ya, helal olsun piremses.
© copyright 2005 - 2026