bugün
- nervio bugün ne giydi acabası12
- şaka maka ups boobbs'un da yaşlanmış olması12
- sabah nasıl uyanıyorsunuz12
- ateistlerin nursuz olması23
- 2026 yılında hala sigara içen kişi5
- sözlüğün en götü güzel kızı8
- bana kimse eksi oy atamaz6
- arkadaşlar bu çanta nasıl3
- tanrı yok10
- seçimde kime oy vereceğiz8
- çırılçıplak sözlüğe entry girmek6
- türk halkının kerem kınık'a özür borçlu olması13
- hoşlanılan kızın onlyfans hesabı olması4
- atatürk ün ateist olması8
- sevilen hatuna kasıklarımın şarkısı demek3
- gocu nickli lavuğun neden kaşınması13
- sözlüğün fingirdekleri10
- sözlüğün tanrıçası olmak10
- ota boka devşirme diyen hırto27
- geneleve aileyle kız istemeye gitmek2
- iyi sevişen erkeğe aşık olunur mu18
- sözlük kızlarının ateşli olduğu gerçeği13
- radiohead dinleyen kızlarla sex yapmak zevk vermez2
- etin üzerine tereyağı dökmek7
- amerikan filmlerindeki heyecanlı genç grubu6
- başkasının ısırdığı yemeği yer misiniz8
- yenilebilir protez tırnak2
- rave muzigi2
- the merich5
- sevgilinin sümüğünü yer misin5
- sözlüğün yılanı8
- velvet'in silver'a benzemesi15
- uysaljakoben20
- true nickli namussuz yazar15
- sürekli yeme isteği7
- futbol sevmeyen basketbol tayfa2
- sevişilen kadının kocasına yatakta basılmak2
- belinde kelebek dövmesi olan yazarlar14
- beni gözaltına alsalar ağlar misiniz4
- sıla ertaş benimle evlenir misin3
- sözlüğün şamar oğlanı olmak4
- yunanlıların yağlı güreşi çalmaları11
- sözlüğün 500 cc memelisi6
- halı saha adabı2
- yurtdışında hintli misin diye sorulması11
- ciddiye alınmadığı halde sürekli yazan yazar5
- bir sarma yapmışım9
- üstteki yazara bir hayat tavsiyesi bırak16
- yazarların en sevdiği içecek5
- köylü olan ailemden utanıyorum12
göz alıcı mağaza vitrinlerine sahip olan, fiyat etiketlerine bakmadıkça her şeyin güllük gülistanlık olduğu, vitali hakko'nun kurmuş olduğu ve oğlu cem hakko'nun devam ettirdiği ünlü marka.
çoğu kimsenin fransız markası sandığı kaliteli türk markası
bir zamanlar erkek parfümünü çok beğendiğim ve capitoldeki mağazasında çok şirin bir hatunun çalıştığını bildiğim marka
en goz alici urunlerinin kravat ve esarp oldugunu dusundugum kaliteli marka.
cem hakko'nun potunu temizlemek için bir hayli uğraşması gereken marka. mevcut kriz yönetimi bilgilerinin yeterli olacağını sanmıyorum. çok yolu var.
tantanalı günlerini geride bırakmış mağaza.
geçen hediye almak için girdiğim ve dudağımın uçuklayarak çıkmak üzereyken; alış verişte, vakko türbanlıların çoğunlukta olduğu müşterilerin gene vakko türban için kuyrukta olduklarını gördüğüm mağazalar zinciridir.
cin'de 10 ytl'ye urettirdigi pantolonlari turkiye'de 380 ytl'ye satma becerisi gosterdigi iddia edilen giyim firmasi. ayriyeten, 380 ytl'ye sattigi Luella marka pantolonlarin isim hakki turkiye'de baska bir firmada oldugu icin davalik olmuslardir firmayla.
http://habercigazetesi.blogcu.com/18386351/
http://habercigazetesi.blogcu.com/18386351/
her türlü ayrıcalığı yakalayabildiğin,ev dekorundan- giyime,çikolatadan- parfüme,gelinlikten- anahtarlığa her şeyi düşünen kaliteli marka ismi.
gömleklerinin ütülenmesinin tam bir eziyet olduğu marka.
hergün düzenli gidip takip ettiğim, ürünleri daha piyasaya çıkmadan, sezon açılmadan görme imkanına sahip olduğum, belkide bir noktada şanslı hissetmemi sağlayan, beni çatısı altında barındıran nezih marka...
şapka devrimi sırasında bir ülkeye şapka satarak zengin olmuş firma.
ankara kızılay'da yedi katlı bir tanesi vardı. en üst katta da cafe ve sergi salonu olurdu. özelikle yılbaşında o kadar güzel süslenirdi ki, bir şey almasanız da katlar arasında inip çıkmak bile insanın keyfini yerine getirirdir. olur da bir hediye filan alırsanız da değmeyin keyfine. vakko kadar güzel ambalaj yapabilen ikinci bir mağaza görmedim türkiye'de. harika.
şehirde yaşamanın en keyifli noktalarından biri belki de bu yaz-kış dekorasyonu ile, vitrini ile size göz kapan güzel mağazadan alışveriş yapmak ya da önünde ahbap, eş dost beklemek idi.
kapandı.
şimdi adı kimlik olan kişiliksiz bir mağaza var yerinde.
şehirde yaşamanın en keyifli noktalarından biri belki de bu yaz-kış dekorasyonu ile, vitrini ile size göz kapan güzel mağazadan alışveriş yapmak ya da önünde ahbap, eş dost beklemek idi.
kapandı.
şimdi adı kimlik olan kişiliksiz bir mağaza var yerinde.
bir çok alış veriş merkezinde bulunan her yerde ilgi çeken marka. sadece önünden geçerken espriler yapılır.
zengin olduğum gün, içinden çıkmayacağım mağaza. tam benim giyim zevkime uygun ama, cebime uygun olmayan tarzda.
ha tabi bu tarz W markasının. o da vakko neticesinde.
ha tabi bu tarz W markasının. o da vakko neticesinde.
yanlış anlaşılmasın kendim ya da ailem için değil, iki yüksek mevkii erbabı insana hediye mahiyetinde almıştım gömleklerinden, en ucuzunu seçip totalde 2 gömlek için 330 tl ödeyince büyüklüğünü hissetmiştim, o günden sonra ne zaman önünden geçsem dikkat ederim.
halkla ilişkiler müdürünün zekasindan şüphe ettiğim firma, o nasıl reklamdir arkadaş eşarp reklaminda çıplak kadının ne işi var ?
ayrica bu reklamdan sonra bu firmadan eşarp alan kişilerde dinini sorgulasa iyi eder.
ayrica bu reklamdan sonra bu firmadan eşarp alan kişilerde dinini sorgulasa iyi eder.
99 tlye bi parfümü de bulunan giyim markası.
nasıldır ki acep kokusu?
nasıldır ki acep kokusu?
katia çok hoş bir kokudur.
alabilirsiniz ifinim.
seve seve kullanırsınız.
alabilirsiniz ifinim.
seve seve kullanırsınız.
mühtiş kaliteli ürünler üreten bir numaralı türk tekstil markasıdır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar