bugün
- cumhuriyetin halka sorulmadan getirilmesi18
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği14
- beraber huzurevine çıkılacak yazarlar16
- arkadaşlar bir şey soracağım6
- 41 yaşına gelmiş hala daha sözlükte yazan adam13
- deniz göktaş25
- tulumba tatlısı6
- kadınlar memelerini birbirlerine gösteriyor mu10
- üniversitelerin cahil yetiştirmesi4
- hardcore ne demek sorunsalı4
- özel mesajla adres ver lan diyen yazar4
- sözlükte flörtleşmek22
- arkadaşlar nasıl olmuş4
- uzay neyin içerisinde genişliyor7
- lise 1deki haliniz karşınızda olsa ne dersiniz12
- yazarlara verilmiş lakaplar13
- erkekleri taciz eden kadın9
- ingiliz köpeği çeşitleri2
- taksici arkadaşın anlattığı enteresan hikayeler7
- fetö 1 milyon dolar verse vatanı satar mıydınız3
- eşiniz rol gereği öpüşse5
- koyu mavi oje2
- cem yılmaz3
- unutulmayacak film sahneleri2
- kadınların daha hayvansever olduğu gerçeği5
- sizce ben güzel miyim7
- karşılıklı aşk yaşamadan ölmek10
- 3000 yıldır kitap okuyoruz3
- mevlana3
- kemal kılıçdaroğlu13
- tai lung ile revani yemek5
- true nickli yazar4
- tai lung25
- recep tayyip erdoğanı sevmiyorum6
- nemin en çok olduğu il3
- zalican3
- en son gelen mesaj3
- egemen bağış2
- suca suruklenen cocuk6
- insanlığın yüzkarası2
- alttaki yazar ile kafes dövüşü yapıyoruz3
- iplenmeyen yazarlar3
- pandela44
- sözlüğün gerizekalı kaynaması3
- evli kadınla ilişki yaşar mısınız2
- fenerbahçe2
- cristiano ronaldo dos santos aveiro3
- kadın poposundan kasa diye bahseden erkek16
- sizlerdenbirisi2
- 3 temmuz 2026 portekiz hırvatistan maçı8
entry'ler (2017)
şevval sam'ın böğürmeden, bağırıp çağırmadan, sadece gitar eşliğinde söylediği şarkı. O kadar naif söylüyor ki bundan öncekiler neden bu kadar bağırdılar diye düşündürüyor. Tak kulaklığı başını cama yasla ve kendi klibini çek.
https://www.youtube.com/watch?v=VrVWWtT2on4
edit: link yenilendi
https://www.youtube.com/watch?v=VrVWWtT2on4
edit: link yenilendi
her olayda akp'nin aldığı oy oranını yazıp bu size müstehaktır diyenlerden gına geldi artık. akp ülkede %50 aldı ve muhtemelen senin yaşadığın yerde de yüksek oy oranı aldı.
istanbul'da da %50 oy aldı diye yaşanan bütün kötü olaylara size müstehaktır mı diyelim bizde.
istanbul'da da %50 oy aldı diye yaşanan bütün kötü olaylara size müstehaktır mı diyelim bizde.
Atatürk'ün hakkında,
"ilk defa ayak bastığım Türk şehrindeki bu uyanıklığa cidden hayran kaldım. Ve bir daha iman ettim ki bu millet asla ölmeyecektir. Var olun aziz Kilisliler."
diye bahsettiği il. Adam daha ne desin yani diyor ki bunlardan uzak durun daha uyanık bir memleket görmedim. Artık bu sözdeki alt manayı anlamamalarından mıdır, yoksa işlerine böylesi mi gelmektedir bilinmez. Bu sözü cumhuriyet meydanındaki atatürk heykelinin altına yazmışlardır.
"ilk defa ayak bastığım Türk şehrindeki bu uyanıklığa cidden hayran kaldım. Ve bir daha iman ettim ki bu millet asla ölmeyecektir. Var olun aziz Kilisliler."
diye bahsettiği il. Adam daha ne desin yani diyor ki bunlardan uzak durun daha uyanık bir memleket görmedim. Artık bu sözdeki alt manayı anlamamalarından mıdır, yoksa işlerine böylesi mi gelmektedir bilinmez. Bu sözü cumhuriyet meydanındaki atatürk heykelinin altına yazmışlardır.
bir anadolu şehrinde "üç büyükler"den birinin taraftarına yapıldığında küfredilen, fakat iş kendi başlarına geldiğinde başka türlü davranan insanları göstermiş olaydır.
grup tillo'nun sözlerini biraz yumuşatarak klip çektiği parça. şarkının orjinal hali
https://www.youtube.com/watch?v=dsznKNmhV0k
https://www.youtube.com/watch?v=dsznKNmhV0k
grup maçlarında en iyi 3. olarak bir üst tura çıkacağımız ev sahibi ile karşılaşmamamız halinde eleneceğimiz turnuva olacaktır.
işte bunlar hep başkanlık sistemi.
seyircisi küstürülen takımdır. taraftarına bu kadar uzak ve taraftarını umursamayan yönetim olduğu sürece de taraftar stada gitmeyecektir. yönetim, takımı eski futbolcuların antrenörlükleri konusunda deneme tahtası muamelesini bitirmesi gerekmektedir. başkan üç büyüklerin yalakalığını bırakmalı.
çenesi kadar bacakları da çalışsa olimpiyat şampiyonu olacak sporcu.
işte bunlar hep dış mihrak.
pazarda çakmaları 15-20 tl civarındadır. birebirdir hediye edilerek sınanmıştır. aradan 1 hafta geçti hala tokat gelmediğine göre fark edilmemiştir. 150 tl verenlere duyurulur.
sevişirken kapıyı pencereyi açıp konu komşuya ders veren erkektir.
Sevişmeden önce kurulan cümlelerdendir.
Uykusu kaçmıştır.
Serenay'ın yaptığı ajitasyon sonucu birinci olacağı buna karşılık pascalı söyleyeceği, merve aydın'ın ise doğukan'ı söyleyip doğukan'ın bu hafta eleneceği yarışmadır.
hadise birleşmenin neresinde olacak merak ettiren olaydır.