bugün
- iç sıkıntısından intihar etmek10
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı5
- m r e r e c t o24
- birader beylerin birader beyler olmaları6
- kontrat fosfor karburator4
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler13
- yazarların şu an istediği şey2
- yazarları gülümseten şeyler6
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek13
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi12
- en çok kullandığınız ağrı kesici9
- sarı yeleli aslan trump8
- karamanoğlu beyliğinin bayrağı5
- mardin de bir ağanın inşa ettirdiği ilginç köy evi3
- 60 saat boyunca uyumayan insan4
- iş sıkıntısı olmasa okuyacağınız bölüm4
- 12 haziran 2026 güney kore çekya maçı5
- yaz günü bira içmek6
- ümmetçiler neden filistin'i kurtarmıyor10
- hababam sınıfı semra hoca7
- sıradan biri olarak ölmek istememek2
- müslim sarı2
- zallın fake hesabı var mı9
- mor semsiyeli yabanci21
- montla sıçmak3
- anın görüntüsü19
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor18
- kıçına tekmeyi basmak2
- en son ne yediniz7
- ya maho ağa feyzo yla anlaşsaydı2
- kendi kendine konuşmak5
- en gey özelliğiniz13
- talibanin kadınlara hemşire ve ebeliği yasaklaması10
- olgay'ı pezevenklerin eline vermek3
- gocu26
- kalmadı3
- siyah araba4
- sıradan bir hayatın güzel olmadığının sanılması2
- klima çarpması2
- özşen madencilik işçilerinin direnişi8
- ben bu dünyada hangi boşluğu dolduruyorum15
- chp'nin hali ne olacak49
- ben bir hata yaptım4
- 40 yaşında bekar kadın6
- ani gelen can sıkıntısı2
- dinciler4
- eşimi aldattım vicdan azabı çekiyorum4
- kadınlar hakkında net gerçekler4
- dönerci isim önerileri4
- bisikletle giderken arkadan daat yapan araba6
ordu'nun bir ilçesi.
halısı meşhurdur*.
usak ilcesi.
kaymakamligin web sitesi ==> http://www.ulubey.gov.tr/
ayrica ordu'da da boyle bir ilce var ancak, kaymakamligin web sitesi yok.
kaymakamligin web sitesi ==> http://www.ulubey.gov.tr/
ayrica ordu'da da boyle bir ilce var ancak, kaymakamligin web sitesi yok.
ordu il merkezine 22 km olmasına rağmen çok sakin pek kimsenin olmadığı yer. 2 günden fazla kalınca insanın sıkıldığı, meydanında bir çay bahçesinin olduğu ve akşam saat 20'den sonra sokakta pek kimsenin kalmadığı ve aşırı şekilde köpek dalaşmalarına şahit olduğum ilçe.
yazmadan edemicem iyi yönü ordu'ya bakılınca aslında evden işe işten eve gelinebilecek yer. en iyiside havası çok güzel...
yazmadan edemicem iyi yönü ordu'ya bakılınca aslında evden işe işten eve gelinebilecek yer. en iyiside havası çok güzel...
ABD deki Arizona Eyaleti sınırları içersinde bulunan Büyük Kanyon dan sonra, dünyanın en büyük 2. kanyonu uşak' ın ulubey ilçesindedir.
sözlük yazarlarımızdan birinin takma adıdır.
ilçe olmasının yanı sıra 9. nesil bir yazarın kendine seçtiği nicktir. hoş gelmiş.
Usakta bir ilce.
Usakta ulubey diye bir ilcenin oldugunu, dün gece gözlerimi actigimda farkedemesem de etrafi incelememle farkettim. Gece 4 sularinda oradan geciyordum. Hayir uyurgezer degilim, otobüsteydim. Lanet olasi 'alasehir'! * Tamam sinirlenmicem...
Ilce bir faciadan sonra terk edilmis gibiydi. Sessiz, insansiz. Insanlar birbirlerine o kadar güveniyor olmalilar ki cay ocagindaki sandalye ve masalar disardaydi. Gecenin dördünde. Kombinasyon olarak ürkütücüydü.
Usakta ulubey diye bir ilcenin oldugunu, dün gece gözlerimi actigimda farkedemesem de etrafi incelememle farkettim. Gece 4 sularinda oradan geciyordum. Hayir uyurgezer degilim, otobüsteydim. Lanet olasi 'alasehir'! * Tamam sinirlenmicem...
Ilce bir faciadan sonra terk edilmis gibiydi. Sessiz, insansiz. Insanlar birbirlerine o kadar güveniyor olmalilar ki cay ocagindaki sandalye ve masalar disardaydi. Gecenin dördünde. Kombinasyon olarak ürkütücüydü.
ordu ilinde bir ilçe.
ordu nun bir ilçesidir. *
Dünyanın en büyük 2.kanyon vadisinin bulunduğu uşak ilçesidir.
uludağ sözlükte uludan sonra gelebilecek karma ismidir.
ikamet ettiğim ordu ilçesi.
Merkezi bir boka yarayan yer değildir bu yüzden köylüleri kasabaya inmez direk ordu merkeze iner.
Merkezi bir boka yarayan yer değildir bu yüzden köylüleri kasabaya inmez direk ordu merkeze iner.
uşak'ın bir ilcesidir. sahip olduğu kanyon dünyanın en büyük ikinci kanyonudur belli dönemlere adına kanyon festivalleri düzenlenir. ulubey halkının ağzı alışkın olmayana garip gelir diğer ege ağızlarına pek benzemez çünkü.
uluğ bey'dir doğrusu. zamanla bişeyler olmuş değişmiş falan ağızdan ağza ulubey diye geçmiş ilçelerde de arapçadan çevrilirken öyle olmuş.
(bkz: uluğ bey)
(bkz: uluğ bey)
Siyasetçi, kurmay, bürokrat yetiştirme konusunda rakibi bulunmayan Ordu ilçesi. Türkiye'nin ilk ve tek özel uzay gözlem merkezi olan ilçesidir ayrica. Nasa merkez üs takip noktasıdır. Gölköy gibi tek huneri fındık toplayıp tel çekmek değildir.
eniştemin dediği gibi akşam 6' dan sonra vuracak adam olmayan yer. ordu' da bir ilçe ve tatlı mı tatlı memleketimdir.
Guzel insanların yaşadığı ordunun ilçesi .
ordunun bir ilçesi ve memleketimdir. öz be öz türk yurdudur.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar