bugün

/135
kitaplarda forumlarda sempozyumlarda "yeni nesil gelecektir" cümlesinde bahsedilen neslin takıldığı sosyal medya ikonu.

unutmadan sikiyim böyle nesli.

samimiyetsiz insanlar.
göz göre göre "ben kaşarım" diyeni var "ben salağım" diyeni de var.

bu twitter aptallarının gün yüzüne çıktığı zamanlardan biri soma faciasıydı.
tweetlere baksana:

"soma için üzgünüz rt fav pls"
"içimiz acıyor favlayalım"

lan amuha godugum yavşakları sizi.

bir de fenomenler var.
aptal olanlar.
bunlar fenomen yapanlar da aptal zaten.

bir iki tarihçinin veya edebiyatçının sözünü biraz değiştirerek tweet atıyorlar.
bunları yüzlerce kişi rt ve favlıyor.

allahın salakları.
140 karaktere hapsolmuş gerzekler.
çok pis elde ayakta olan mekan.

amk bir şeyin de içine sıçmayın.
Ohoo uzun suredir kapalı.hesabımı silmiştim bak şimdi hatırladım oyle bişi vardı dimi ya.
Ünlülerin ne zaman ne yaptıkların kendi ağızları ve fotoğraflarıyla sevenlerine paylaştığı platform.
ciddi sorunlarla boğuşmaya başlayan site. en önemli ve rahatsız edici olanı ise spam tweetler. özellikle takipçi satışı yapan dangalaklar ve takipçi kasmak uğruna flood yapan orospu çocukları beni buradan soğutuyor. şöyle ki ülke gündeminde bugün "TrafikSigortası Soygunu" adında bir tag var. konuyu merak edip tag'e tıklıyorum bilgi almak amacıyla ancak karşıma çıkan tweetler aşağıdaki screenshot'da göreceklerinizin %1'i sadece. adamlar tweetim daha çok kişi tarafından okunsun diye gündemden alakalı alakasız tagleri ekliyorlar tweetlerine. amın feryatları. güzel şeyleri sikip atmakta üzerimize yok.

görsel
anında patladığı gibi sönmeside bir anda olacak olan site. seneler geçmesine rağmen hiçbir interaktiflik olayı eklemeyeceğini gösterdi zaten. mesajda 140 karakter sınırı nedir amk? götümden kan al bari giriş yapmadan önce.
asik oldugum site.
internetin göt deliği. provokasyon, dezenformasyon, ne kadar kahpelik varsa biri bin para.
işte örnek. kemalist bir provokatör, ortalığı bulandırmak ve dindarları zan altında bırakmak için sahte bir hesap açıp, atatürk'e küfrediyor:
https://twitter.com/bezem...status/504610757129281536
kullanılan dil bile ateist ergenlerin diliyle birebir ironi içeriyor: atayist, türban...

işte. it kopuk, nicklerinin ardına saklanarak her türlü kahpeliği yapabiliyor. hesabı açan kişi şu: https://twitter.com/SiyahTokai

ama işte kemalist ve ateist ahlakı bu. neden bu kadar kancıklaşır, neden sırf düşmanlarını vurmak için böyle hilelere başvurur, hakkaniyetten ,adaletten, ahlaktan uzaklaşır bir insan; bilmem, hiç kemalist olmadığım için bilmiyorum. twitter çıkalı beri ne kadar soysuz, asosyal, şizofren, hain varsa klavye başına türeyip ortalığı bulandırmaya başladı. muhalifliğin, çatışmanın bile delikanlılığını, mertliğini özledik be!
Unfollow ederek ego tatmini yapan insanların olduğu bir sosyal paylaşım sitesi. Herkes kendini bir halt sanıyo hele o twittler.cok takipcisi olan insanlarında hepsi şaklaban.
TÜRKLER KÖTÜ KULLANIYOR.
SAÇMA SAPAN KONULARI DÜNYA GÜNDEMiNE TAŞIYORLAR.HELE O TAKiPLEŞELiM iLE BiTEN HASTAGLAR.
ERGENLERiN ELiNDE DEĞERSiZLEŞEN BiR DiĞER SOSYAL MEDYA ŞEYSi.
https://twitter.com/TAGGMBILR
Bi kac fav uğruna milletin yapmadigi sebeklik kalmıyo burda.
sınav dönemlerinde daima kapatılır.
(bkz: uludağ sözlük yazarlarının twitter sayfaları) adlı başlık kapandığından artık burda paylaşalım baari.

https://mobile.twitter.com/divir
görsel

Böyle insanların olduğu site.
Allah akıl fikir versin.
Cok sacma bir sitedir sozlugu tercih ederim.
Kurye muhabbetiyle karışan site. Uzakta durup izlemesi çok eğlenceli.
çoğunlukla kendini nimetten sayan/ saymaya çalışan/ başkalarının kendini nimetten saymasını isteyen insanların kullandığı sosyal bıdı. nice insan telef oluyor yazdıklarının hiçbir boka değmeden, göze çarpmadan, akılda kalmadan silinip gitmeleriyle.

aklınca bir aforizma patlatıyor, yazıyor bir şey. büyük ihtimalle takipçi sayısı facebook'unda twitter kullanan insanların yüzde 70'i kadar. onlar da ayıp olmasın diye takip ediyor. yazdığı şeyin retweet edilmesini gerektirecek hiçbir şey yok. herkesin bildiği, fark yaratmayan, kayda değer olmayan bişeyler saçmalıyor. aslında böyle olmasına gerek yok, eğer selebriti değilse tabi. öyleyse iş değişir; ojemin rengiyle aynı renk boku sıçtım dese kıyamet kopar, utanmasa tt olacak. ama değilse, söylediği şeyin en azından fark yaratan bir şey olması lazım. genelde de olmuyor dedik ya, öyle boşu boşuna yazıyor.

peki neden, bilmiyor mu yazdığı şeyin bir bok olmadığını. çoğunluk bilmiyor, şöyle afilli bir şeyler kasayım da belki bi rt alırım, ilgi çekerim diye düşünüyor. o yolda da aklına ne gelirse, orada burada ne görürse hemen yazıveriyor. dedim ya fark yaratmıyor diye, bu sefer de ünlü birisine çemkiriyor. göt etme çabaları, amaç aynı ama; dikkat çekmek, ilgi toplamak.

başka bir kesim de var tabi, sevdiği ama başka türlü iletişime geçemeyeceği insanlara ulaşması için sayılı seçeneklerden birisi olan twitter'ı bu yüzden kullanan kesim. onlar daha masum, hayran olduğu kişinin kendisiyle bir şekilde iletişmesini istiyor. ama bunların büyük bir kısmı da hayran olduğu kişinin kendisini iplemediği zamanlarda yukarıda bahsettiğim saçmalıkları yapıyor.

bir insan twitter'ı etrafındakilerle sohbet etmek için kullanmaz, onlarla iletişime geçmek için kullanmaz; o amaçla yapılmış bir yer değil çünkü bu bıdı. burada amaç kendini göstermek, gösteriş yapmak, birilerinin dikkatini çekmek ve bilumum fasa fiso.

insanlar soruyor* neden twitter kullanmıyorsun diye. ben de diyorum; bir insan beni neden takip etsin ki. kimim ben, neyim, ne yazıyorum, ne yapıyorum ki insanlar beni takip etsin. yaptıklarım, yediklerim kimi, neden bu kadar ilgilendirsin ki. peki ya sen twitter bebesi; takipçilerin seni niye takip etsin, hiç düşündün mü bunu?

büyük ihtimalle düşünmedin, o yüzden bir düşün derim.

bu entry baştan sona öznellik kokan, taraflı ve at gözlüklü bir bakış açısı sonucu ortaya çıkmıştır, twitter bebeleri kesinlikle üzerlerine alınabilir.
Keşfet kısmı bazen uzun süre refresh edilemeyen sitedir. Timeline genelde dandik olur zaten. Dolayısıyla sözlükte takılmak kadar akıcı değil.
hiç bir zaman facebook kadar olmayacak sosyal paylaşım ağıdır.
an itibari ile her site sorunsuz açılıyor da bu site sorunlu bende amk deli olacağım.
almak istediğim yeni kullanıcı adlarını daha önceden alıp ya hiç tweet atmayanları yada sadece bir iki tweet atmış olanları görünce küfür ettiğim sosyal medya şeysi.
Bi türlü acamadigim internet sitesi.
13 20 arasindaki ergenus genclerimizin afedersiniz sicarken bile twit edip öyle sicmaya gittiği zannimca artik cikinin ciktigi sayfa.
türkler geldi twitter bozuldu diyen türkler * sayesinde artık şiir paylaşım sitesine dönüşmüştür.
bizim ülke dışında acaba takipçi satılıyor mu merak ettiğim sosyal ağ.
© copyright 2005 - 2026