bugün

/135
8.8.8.8
8.8.4.4 ile erişime açık olan site.
yine triplerde.
Maserati gibi çalışıyor. Girilmiyor diyenler utansın.
mute özelliği gelen site. bu özellik sayesinde anasayfanızı mikenlerin tivitleri artık görünmeyecek ama unfollow da etmemiş olacaksınız. vay a...

--spoiler--

http://onedio.com/haber/t...te-edilesi-kisiler-303255

--spoiler--
bugu var la bunun sitesi. bir tweetinize mention, rt ya da fav aldığınızda onun bildirimini mobilden okusanız dahi pc'de açınca bildirim olarak yine karşınıza çıkıyor. boş yere heyecan yapıyor insan. anlamayana anlatırım. bi tane velet microsoft'un bugunu bulup zengin olmuştu, girişimci arkadaşlara duyurulur.
türkiye'de destek hattı açmaya karar veren firma...

"destek hattı" diyince "şifremi unuttum", twitter hesabımı siteme bağlayamadım" gibi soru ve sorunlarınızla ilgilenecek bir şey değil. hükümetinve yandaşı kurbağaların şikayetlerini anında değerlendirecek bir tür siber nöbetçi mahkeme veya karakol diyelim biz ona...

gözünü sevdiğimin kapitalizmi otoriteyle ne de güzel ve hemencecik yatağa giriveriyorsun...

http://skornet.net/2014/0...erdan-canli-destek-hatti/
başlık fotoğrafının boyutlarının 1500x500 olmasını tavsiye eden site. bokum gibi olmuş işte.

görsel
görsel
şimdiye kadar defalarca kere seni yeni profile alalım dediğinde kabul etmediğim, bugün ise kendi zorla beni yeni profile geçirmiş mikro blog şeysi. lan koyduğumun yerinde biriniz de kendi yaptıklarınızı dayatmayın insanlara dayatmayın. opsiyonlu iyiydi arkadaşım, ben facebook hesabımı kapatmışım istiyor muyum sence kendi sayfamın ve baktığım sayfaların faceye benzemesini?

ayrıca hala üye olmayan varsa uzak dursun. facedeki ameleler toplu halde göç etmişler buraya da.
kullanmasını bilmiyorum sözlük çok ciddiyim birinden kullanmasını öğreneceğim .
yeni fontu şimdilik gözümü oldukça yormakta ve tırmalamaktadır. benim gibi gözünde problem olan kullanıcılara zorluk çıkarabileceğini düşünüyorum.
küçük işletmelerin pazarlama kaynakları olabilen bir platform.
burada küçük işletmelerin twitter'ı nasıl kullanması gerektiği ve örnekleri anlatıldı: http://bilisimlife.net/Ya...-Pazarlama-Ornekleri.html
içinde barınan tüm trollerin, akp'li olduğundan şüphelendiğim oluşum.

tamam bazıları var, cidden komik. mizahi yeteneklerine hayranım. helal olsun.

ama olay şu, bu trollerin bir çoğu 60 yaşında emekli bir amcanın kurduğu komplo teorileriyle aynı komplo teorileri kuran kişileri rtliyor. dalga geçiyor.

buna en büyük örnek olarak, meryem gayberi denen varlığı örnek verebiliriz.

meryem gayberi, gezi park'ı olayları başlamadan önce, bir sürü borcu olan, sıradan birisiydi.

ardından twitter trollerinin sözde dalga geçmesiyle popüler oldu.

borçlarını ödedi ve şuan gazetenin birinde köşesi var.

i. melih'in 1.7 milyon takipçisinin olmasının arkasında yine bir çok twitter trollü var.

twitter garip bir oluşum. maalesef çoğu insan twitter'da muhalefet yapmaya kalkışıyor.

twitter'da muhalefet yapılmaz. muhalefet yaparsan, sadece mentionladığın insanı ünlü edersin.

twitter'da gezi park'ındaki gibi yer bildirimi yapılır, ihtiyaç listesi yapılır.

ortaya salak saçma komplo teorileri atanlar, şuan soğuk biralarını yudumluyor.

ayrıca 15bin takipçisi olan twitter kullanıcılarının rtlediği öyle şeyler var ki.

tayyip gelip meydanlarda öyle şeyler dese daha az etki eder.

(bkz: lütfen twitter ı düzgün kullanalım)
Açılan site.
dsmart net üzerinden yavaşta olsa ulaşabildiğim site.
Kara kutum, kusmuk kovam... Taraflı tarafsız her türlü habere anında ulaşma imkanı sağlayan site.
Kimilerini uyutan, kimilerini uyandıran site.
kullanmadığın,kullanmamaya inat ettiğim, kullanmayacağım site. evet halen kullanmıyorum. sadece bir site üyelik için tivitır üyeliğini şart koşmuştu, sırf onun için üyelik açtım. ama ne retweet bilirim ne heşteg (bkz: hashtag) (veya diğer tivitırca terimleri)

feysbuk (bkz: facebook) denen boka bulaşmak zaten yetti bana. şimdi yakamı kurtaramıyorum. eskiden herkeste mail adresim,msn veya skype hesabım vardı. haberleşme için bunları kullanırdık. şimdi herkes diyeceğini feysbuktan diyor. feysbuku sadece iletişim amaçlı kullanabilsek eyvallah da olmuyor ki. bi ara facebook messenger vardı. rahattım. onu da bitirdi şerefsizler. şimdi sayfaya giriyosun, milletin paylaştığı boka püsüre dalıp zaman sikertmesi yapıyosun. ister istemez yapıyorum bunu. sonra küfrediyorum kendime. sanane amk milletin ne paylaştığından. ama olmuyor işte. o salaklığı yapıyorum çoğu zaman. dur şuna bakayım şuna da bakayım derken 3-5 dakika sandığın zaman aslında 1-1,5 hatta 2 saat olmuş. düşünsene 2 saat boyunca mouse un tekerleğini yukarı aşağı gerzek gerzek çevirmişim. bir de ilgimi çeken veya bana batan bir paylaşıma yorum falan yazmaya da kalkıştıysam. ohoooo.

neyse, inşallah eski msn günlerine döndürecek, insanları birebir iletişime tekrar geri çekebilecek güzel bir sosyal ağ (veya başka bi sikim) çıkarırlar da feysbuktan da kurtuluruz.

sonuç olarak, burnumu soktuğum dört sosyal ağ var. birincisi facebook.
ikincisi google plus. o da gmail kullanıcısı olduğum için otomatik açık ve kullanmıyorum.
üçüncüsü youtube. arada sırada video yüklediğim oluyor işte.
dördüncü de bu twitter ki sadece üyeliğim var. kullanma ihtiyacı hissetmedim.

allah facebooktan da kurtulmak nasib eylesin.
en iyi sosyal uygulaması.
Twitter, bir sosyal ağ ve mikroblog sitesidir. Kullanıcılarına tweet adı verilen en fazla 140 karakterlik metinler yazma imkânı veren Twitter, çeşitli araçlarla daha etkin kullanılabilen bir yeni nesil iletişim aracıdır.
facebookkadar aktif kullanılmayan sasyal paylaşım alanıdır.
amelelerin henüz damlamadığı şimdilik nezih sosyal medyadır.
iOS uygulaması bugün güncellenen ve an itibari ile sacmalayan sosyal ağ.
sosyal paylaşım siteleri içinde resmen aşk yaşadığım site, akıllı telefon alma sebebim, büyük eğlence kaynağım.
sayesinde panini 2014 dünya kupası çıkartma albümünde bir sürü kişiyle tanıştığım, beni tonla maddi külfetin altından kurtaran dünya tarihinin en etkili mikro blog sitesi, sosyal medya aracı.
güzel bir yer fakat artık orayı da batırmayı başardık nasıl başardıysak geçenlerde emre polat mı ne isimli bir çocuğun rt ile anasayfam doldu taştı kim ulan bu derken baktım veletin teki ergen 10-15 yaş kızların hepsi rt etmiş bunu hani trajikomik bir durum.
© copyright 2005 - 2026