bugün

/135
En sık dolandığım yer, güzeldir iyidir ama sosyal medya ne kadar işe yararsa da sanki bir o kadar da gereksiz hayatımızda diye düşündürtüyor arada. Bak gene daldım.
Sosyal aglar arasinda en iyisidir.
artık o kadar sıktıki gündemdekiler dedikleri o saçma yer saçma sapan başlıklar ile dolu. yok ali bilmemne takip edin, yok vuran kazanıyor, yok takipçi havuzu el birliğiyle twitterıda bitirdik. sıra instagram'da.
artık yazmaktan sıkıldığım site bakınız @sopaydii.
Herkes kullanıyor kullanmayan kaç kişi kaldık merak ediyorum.

Şöyle kısa bir analiz şey yapayım.

1. 13 yaşındaki çocuğun 10 bin takipçisi var. Tek kelimelik tweet'i bile 300 fav 250 rt alıyor. Sizce bu normal mi? Normal diyen varsa siktirsin gitsin.

2. Fenomenler. Bak tabi iyi troll Fenomenler var da amına koduğum yerinde herkes fenomen olmaya çalışıyor.
Fenomenler sikimin ikinci yenicileri.
Cemal Süreya'nın "kadınlar susarak gider" sözünü "kızlar susarak gider" diye Convert ediyor ve onu yüzlerce kişi fav'a ekliyor rt yapıyor.
Sizce bu normal mi? Normal diyen varsa siktirip gidemez. Çünkü az önceki normal diyen kişi buna da normal diyecegi için önceden siktirip gitmiştir.

3. Ergenler.
Siktiğim Venüs orospuları, Neptün piçleri. Her birinin en az 5 bin takipçisi var. Hepsinin olmasa da zamanla olur. Ota boka takip edin diyen beyinlerini sikiyim.

4. Şiir sokakta orospu çocukları.
Bunlar edebiyata dair bir bok bilmezler. Sırf rt, fav ve takipçi için şiiri kullanırlar.

5. Semih Varol gibileri.
Anasını Siktiğim yeri sanki sosyal alan değil de takipçi kasma yeri. Orospu çocukları her gün tt listesine giriyor.
Yani anlamıyorum amk takipçi olunca zekalı mı oluyor bu orospu çocukları?

Arkadaş ben anlamıyorum.
Atatürk gençliğe hitabede seslendiği nesil bu mu?
Bu mu yani bunlar mı ülkeyi çağdaş medeniyetler seviyesine getirecek?
Bunlar mi atomu parçalayacak?

(bkz: şiir sokakta akımı ve sosyal medya)
https://twitter.com/benimdevar
hiç tutunamadığım sosyal medya platformu. 3 aydır girmiyorum 10 takipçim vardı 24 olmuş. acaba ''yeter ki siktir git takipçin olmaya da razıyız'' falan mesajı mı veriliyor acaba?
Hayat olan sosyal ağ.
Benimde içinde daha henüz bulunduğum gayet güzel ve eğlenceli bi site .
Az önce "allah düşmanımın bile mertini versin" diye twit atan bi ateiste rastladığım site.
Inci capse versem iyi malzeme olur ama neyse.
bir girizgah edelim,
sikeyim 140 karakter sınırını, nedir ulan anlatılacakları 140 karaktere sığdırmaya çalışmak?
ayrıca yazarlar arasında noktalama işaretlerine, yazım kurallarına, dahası, dahi anlamındaki "-ki" ye bile dikkat edilmiyor!
"-de" miydi lan o?
neyse, ne demiştik, "küfür burjuvazinin ağzında lağım çukurudur, işçi sınıfının ağzında açan çiçektir."
hoş bulduk, gelin buradan münazara edelim.

diye twit atamadığımız bir sosyal mecra. neymiş efendim karakter sınırıymış. pehh!
pek sikime yaramayan site.
Fb candır.
bir adet internet sitesi. henüz çok az kişi biliyor.
hiç sevimli gelmeyen ergenlerin eski sevgilileriyle atışmak için girdikleri ve sürekli üredikleri sosyal ağ.
Az önce bana bi hafta boyunca istek gönderen temizlikçi tipli kız tarafından unfollowlandığımı gördüğüm uygulama.
Kezban lafını kullanmayı sevmem ama bunlar cidden çok kezban kendini bi bok sanan kıçımın kenarı haspam.
Herkese dm atarak cemkirme imkanı getirecekmis.
an itibariyle telefonunuza alakasız fransa ve ingiltere'den mesaj atan sosyal ittirici. gelen mesajlara yanıt vermeyiniz çünkü her mesaj 5tl giriyor.
yıllarca hesap açmamak için direnip birkaç gün önce üye olduğum site. facebooktaki arkadaşlarımı ve beğendiğim sayfaları takip ediyorum. ne gerek vardı?
bir kaç saattir giremediğim site. Bende mi bir sorun var acaba?
dünyanın ilk mikroblog sitesidir.
hatta mikroblog ismi twitter ile anılmaya başlanmıştır.

(bkz: mikroblog) ya da (bkz: mikro blog)
symbian mobil sistemlerde her hangi bir tarayıcı ile giriş yaparken atan site.
üye olmamıştım uzun zamandır. geçenlerde oldum. bir deneyim dedim kendi kendime. girdiğim gibi geri çıktım. 15 yaşında ergenlerin hile hurda ile 10000 takipçileri olması mı dersiniz, trend topic yapmanın paraya dökülmesi mi dersiniz, hashtaglerle alakasız binlerce spam #takipkonvoyu, #takiptreni gibi saçmalıklar mı dersiniz. ee ne anlamı kaldı yazdıklarının, yazacaklarının? bence sıçmış bir oluşum, eskisini bilemem ama şu an için gördüğüm kadarıyla sıçmış.
Az önce kavga ettiğim insana otomatikmen geri takip yapmis uygulama. Aynisini instagramda yapmiş. Teknoloji cok gelisti.
atılan twitlerin yüzde doksanı:

- bu aralar uyumuyorum, vay efendim bu aralar sıçmıyorum, eyvah şarzım bitenzi, hava göt kesenzi

tipi şeyler olan geriye kalan yüzde onu da sözlüklerlerden ordan burdan çalınan espiri ve kepsler falan filandan oluşan site.

(bkz: bok yığını)
şuaralar bedellli savaşı çıkan sosyal medya aracı.
© copyright 2005 - 2026