/135
siyasi tweetleri, futbol ve fanatizm ile ilgili tweetleri, özlü sözleri ve takipçi kasmaya yönelik tweetleri silsek geriye koca bir sıfırın kalacağı mikroblog şeysi.

twitter'ı daha çok birşeyler paylaşmak yerine insanların paylaştıklarını okumak için kullanırım. 3 yılda 8k tweet bundan heralde. milletin foursquare yer bildirimleri sırf 20k tweet eder emenike.
Bir facebooktan daha moderndir kanımca...
ergenlerin atarlanma mekanı.
son aldığım duyumlara göre irlanda - dublin'deki genel merkezlerine, dolgun maaşla çalışacak türkçe bilen elemanlar arıyorlarmış. başvursak mı hep berabar? kaynak için: http://www.teknojelly.net/?p=763
Burdan daha serbest bir ortamdır. En azından gammazlayanlar yok.
insana bagimlilik yaptirabilen ve turkiye ile tanistigi zaman tutmaz bu site denilen ama hic de oyle olmayan sosyal paylasim sitesidir.
peerreach, 2013 verilerini açıkladı.

aktif kullanıcı sayısının 74%'ü ilk 13 ülkeden oluşuyor;

1 ABD - 24,3%
2 Japonya - 9,3%
3 Endonezya - 6,5%
4 Birleşik Krallık - 5,6%
5 Brezilya - 4,3%
6 ispanya - 4,3%
7 Suudi Arabistan - 4,1%
8 Türkiye - 3,0%
9 Meksika - 3,0%
10 Rusya Federasyonu - 2,6%
11 Arjantin - 2,6%
12 Fransa - 2,1%
13 Kolombiya - 1,9%
sozlukten daha eglenceli olan sosyal ag.

gideyim de unlu darlayayim az. gercekten sıkıcısınız be, yildim!
Siyaseti canlı tutan sosyal medya aracıdır. Yazar ve gazetecileri bu kadar yakından takip imkanı sağlaması takip sebebimdir. iyiki vardır.
league of legends dolayısıyla kullanmaya başladığım sosyal medya platformu. pek sevemedim doğrusu, facebooktan sonra biraz daha, biraz daha samimiyetsiz.
her türlü olayı veya gelişmeyi kendi takipçi sayıları artsın diye kullananların cirit attığı yer.

bolca salak bulunur.
bu salakları öven bir o kadar daha salak bulunur.

rt veya fav uğruna birbirlerini sikecek insanlar bile var.
yazık amuha goyim yazık.
Twitterda Herkes popi olmuş haberimiz yok. iyice soğudum zaten girmem bu saatten sonra.
Keşke sözlükte ki gibi eksileme şansimiz olsa sitesi. Zorlama espirileri birbirine laf sokmaya çalışan ergenleri eksileylim de bari komkk olmadıklarini anlasinlar.
yapmış oldukları son tasarımı ile facebook klonu bir görünüme sahip olan site. buna rağmen hala pek kullanışlıdır kendisi.
içinde bulunduğum en iyi sosyal medya face falan yalan.
Son guncellemesiyle bok gibi olmustur.
artık ergen apaçilerin istilasına uğramış sitedir.
bana göre olmayan ortam, hakkında tek bildiğim bu.
facebook dururken bunu kullananların havalıyım ben yha şeklinde gezdikleri de yanlış bir genelleme değildir.
Sitede bulunma nedenleri tespit yapmaktan ve ünlüleri mention yağmuruna tutmaktan öteye gitmeyen bir kısım kullanıcı profiline sahip sosyal ağ. Elbette yayınevi hesaplarını, dolayısıyla yazın alanındaki gelişmeleri takip eden, güncel meselelere attığı tweetlerle yeni bir boyut kazandırmaya çabalayan bir kesim de var ama azınlığı teşkil ediyorlar. Bir de kullanıcıların favladığı tweetler karakter analizi yapma imkanı tanıyor şahsım adına ama bana göre twitter vb sosyal paylaşım platformları adeta bir afyon nehri ve çoğu zaman bilinçsizce atlayan bizler akıntı ne yöne sürüklerse o doğrultuda el yordamıyla ilerliyoruz.
facebook'u solda sıfır bırakmış sosyal iletişim ağı.
facebook her geçen gün kullanıcı kaybetmesine karşın bu site hızla popülaritesini artırmakta.
24 saattir seri şekilde takibe alındığım platform. hepsi de ak parti nickli ve sanırım bir hastang'den geliyorlar. bir türlü anlam veremedim 24 saat içerisinde toplam 160 kişi tarafından takibe alındım ve an itibari ile devam ediyor. ortalama 10 dakika içerisinde 2 takipçi geliyor hepsi de ya ak parti profili ya da milliyetçilik aşılayan profiller.

anlayan varsa beri gelsin.
insanı kendine bağlı yapan sosyal platformdur.
aradığı popülerliği bulamayan genç dimağların takipçi kasarak teselli bulduğu gavur icadı popüler bir iletişim ağı. çok faydalı olduğu kadar çok zararlıdır da. (suyun fazlası dahi adamı zehirler)
dünyanın ilk mikroblog sitesidir.
hatta mikroblog ismi twitter ile anılmaya başlanmıştır.

(bkz: mikroblog) ya da (bkz: mikro blog)
Popüler kültürün oyuncağı. Ergenler için 2 "ritivit" sudan bile önemlidir.
© copyright 2005 - 2026