bugün

/135
gezi parkı eylemlerinden sonra alışkanlık yapmış ve bu alışkanlıktan kurtulmak için ülke gündeminin sakin olmasına duacı olduğumuz sosyal medya şeysi.
twitter hesabım kafayı yedi en sonunda yada ben bozdum bilmiyorum. fakat ne zaman açsam ya takip ettiklerimde bir artış ya da takipçilerim de bir artış oluyo noluyo lan buna. bilen biri beni bilgilendirsin kurtulayım şundan.
Son günlerde ota boka hesabımı askıya alan oluşum ayıptır. ibneler spamci ergenlere prim tanır olmuşlar.
kanatları kesilecek olan kuş.

biz de bu başbakan ve yandaş dincileri olduktan sonra, yarın katli vaciptir diye hutbe bile okutturulur.

hatta hızını alamayan magazinel dinciler, ramazanda twitter kurban olur mu olmaz mı, eti yenir mi yenmez mi tartışmalarına bile başlayabilir.

ne günlere kaldık ya rabbim!
gün itibariyle bilgisayardan giremediğim, ne kadar uğraşsam da sorunu çözemediğim site.

(bkz: ssl hatası)
kasayı yan yatırarak girdiğim site.
teknik bir hata sebebi ile girilemeyen site.

hayırdır?

görsel
öyle sanıyorum ki, az önce kapatılan site.
kendiliğinden çıkış yapıp bir daha giremediğim site. Sansürler başlamıştır hayırlı olsun.
görsel
30 mart'tan sonra başımıza geleceklerin trailerıdır.
tayyip ve ekürisinin "fişinidemi çekmiyeeğğk" deyip an itibariyle fişini çektiği site.
http://www.isitdownrightnow.com/twitter.com.html

şuan herkes için kapalı olan siteymiş. zamanlama manidar tabii.
--spoiler--
Teknik bir hata var.
Fark ettiğin için teşekkürler, bunu yakında düzelteceğiz ve her şeyi eski haline getireceğiz.

--spoiler--
(bkz: işte şimdi sıçtık)
mobil uygulamadan tweetleri yenilemeyen site. görüyorum ki sadece bende olmamış bu hata.
kapanmıştır! korkudan değilse neden?
Son günlerde tarisma konusu olan olusum.
Yeni tasarımdan sonra bok gibi olmuştu. Bedduamızın karşılığını aldılar. Çöktü site *
vpn kullanıp girenler var diyorlar bu arada. ne iş bilemedim.
Teknik sorun . Paniğe gerek yok .
teknik sorundur. almanyada da girilemiyordur siteye.
Dünya genelinde teknik bir sıkıntıdan dolayı erişilemeyen sosyal paylaşım sitesi. Pek yakında sorun çözülecektir.
an itibariyle girebildiğim hede.
son günlerde iç bayan site.
© copyright 2005 - 2026