bugün
- yazarların on üzerinden komiklikleri42
- 2014 öncesinde feto'ya küfretmek7
- ezandan rahatsız olan kadın sanatçı9
- çocukken alınamayan şeyleri büyüyünce almak9
- dizi izleyerek ingilizce öğrendim diyen tip5
- yazarların üstüne çizik attığı burçlar8
- yeşilçam'da çocukken travma yaşattığınız sahneler9
- abd'den gelen gurbetçinin yemek porsiyonu isyanı4
- bir erkeğin olgunlaştığını gösteren tek detay4
- eve usta gelince yaşanan tedirginlik5
- edebiyat tarihinin en iyi giriş cümlesi4
- beyazpenisliyabancı5
- sözlükte erkekleri istemiyoruz18
- sertleşmeyi destekleyen gıdalar3
- ürememeyi seçenlere duyulan öfkenin sebepleri3
- tiktok gelmeden öncesini hatırlatan şeyler3
- yazarların çok üşenseler de yaptıkları şey3
- özgürlükçü eğitimin imkansızlığı3
- defne joy foster'a iftira atan yobazlar2
- ona bir şey söyle17
- barış manço'nun ölüm sebebi3
- beyazsemsiyeliyabanci48
- bıyık bırakmak3
- bireysel silahlanmanın önü açılırsa alınacak silah6
- iremga11
- güzel ayaklı bir kızla evlenebilirim7
- togg'a lpg taktırmak11
- gülben ergen'in çok kaliteli şarkıcı olması2
- en sevilen meyveler5
- 7 haziran 2026 aziz yıldırım'ın başkan seçilmesi11
- sibel can diyeti6
- schopenhauer'un kadın nefreti4
- bir kadının sizden hoşlandığını nasıl anlarsınız2
- evlenilecek erkek nasıl anlaşılır10
- çeteleşme2
- meksika açmazı2
- aziz yıldırım13
- zaman baba7
- venezuela başkanı rodriguez'in türkiye ziyareti2
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası32
- yagmurcu3
- bebeksi bir hatunla sevgili olmak9
- türkçe'nin edebi bir dil olmadığı gerçeği7
- yorgun mermi22
- sydney sweeney'in memeleri7
- ilk aşkınız5
- insanları mutlu etmek2
- instagram'a sürekli hikaye atan kadın5
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle63
- türk mü türkiyeli mi sorunsalı4
bana hitap etmedi bir türlü.
sözlük'ten sonra bi hayli boşladığım sosyal platform.
şu sıralar sıçışlardadır.
düzeltin lan hemen.
düzeltin lan hemen.
insanların hesabını kafasına göre askıya alan site. ben hızlı klavye kullanan biriyim, yine de 1 dk arayla tivit atıyorum, attığım tivitte hakaret kötü bir resim vs hiç bişey yok, ama askıya alındı diyor, bi başkası beni spamlıyorsa ve bu kadar kolay askıya alınıyorsam gerçekten bu tiwitter olayı sakat hacı.
askıya alınmamak için napacağımı şaşırdım.
askıya alınmamak için napacağımı şaşırdım.
bir zamanlar muptelasi olduğum yazı yazma sitesi. birazcık trolldüm de ben. şöyle az kıyısından.
Cin de yasak olan uygulamadır.
retweet yaparken nasıl alıntı yapıldığı anlaşılamayan site. cepten retiviit yaparken alındı yap diye bir opsiyon var ama b.sayarda yok, anlamadım dalgayı. bir tane tweeti alıp bir tag içine yollamak istiyorum olmuyor, bilenler özelden yeşillendirirse sevindirik oluruz.
twitter da aktif türk kullanıcı sayısı 8 milyondur. tivitırda 2 tane hesap var. fuat avni ve sosyal pencere diye. bu hesapların toplam kullanıcı sayısı 900 bin... her iki hesabin ortalama 450 bin tane sahte takipçisi var...
twitter her 16 kişiden birisi gülen cemaatine mensup... Tabi yerseniz.
Kişisel mikro blog denilebilir Twitter için. Kullanışlı birşey.
tweetler su anda alinamiyor yazisi cikiyor.
an itibariyle gitmiştir. melih gökcegin twitter yoklugunda ne yapacagı merak ediliyor.
internet sansürünün kurbanı olmuştur. Başbakan istediğini yapmıştır bakalım daha ne olacak.
isteklerinize ulaşılamıyor daha sonra tekrar deneyiniz.
ib. melih gökçek'in kıyameti koparması an meselesidir herhalde. belki de sadece Ankara'ya da açık tutabilirler. yoksa fışkiye ölür.
an itibariyle mobilden (vodafone) giremediğim site.
sanırım ankara'da ib. me. gökçek'in hatrı için twitter kullanımı serbest ben girebildim şu an.
iss lerin kanunsuz emri dinlemeleri bu devleti tehditle yönetmenin ne denli kolay olduğunu göstermektedir.
haber alma hürriyeti anayasal haktır.
haberleşirken işlenecek suçlar ayrıca yargılanır ama işlenmemiş suça ceza vermek anayasal hakkımızı gaspetmeye gitmiştır burada.
haber alma hürriyeti anayasal haktır.
haberleşirken işlenecek suçlar ayrıca yargılanır ama işlenmemiş suça ceza vermek anayasal hakkımızı gaspetmeye gitmiştır burada.
ab adayı bir ülke olan türkiyede erişime kapatılmış site. ileride sadece e- devlete girebilecez galiba.
kapanması yeniden gündeme gelince #TwitterisblockedinTurkey ve türevlerince durumu haklı olarak eylemselleştirmek isteyen kullanıcılarının olduğu sitedir.
işin ilginci bahsi geçen etiketin ''twitter'ı blok edin'' şeklinde okunabilirliği...
neyse konu bu değil ancak köşeye sıkışan bir muktedir güç gösterisi yapmak için elbetteki böyle şeyleri hem de seçimler öncesi gündeme getirecektir.
senin benim gibi insanların oyunu istiyor olsa, söylemlerine dikkat eder, yıkıcı yerine yapıcı olur, kişi hak ve özgürlüklerinin sonuna kadar arkasında olurdu.
kendi pisliklerinin bu tip ortamlarda yayınlanmasından rahatsız olmaları onları ''bu tarz siteleri kapatacağız'' söylemini yaygınlaştırmaya itiyor.
ora kapanır, başka yer açılır.
sorun twitter değil ki e be muktedir?
işin ilginci bahsi geçen etiketin ''twitter'ı blok edin'' şeklinde okunabilirliği...
neyse konu bu değil ancak köşeye sıkışan bir muktedir güç gösterisi yapmak için elbetteki böyle şeyleri hem de seçimler öncesi gündeme getirecektir.
senin benim gibi insanların oyunu istiyor olsa, söylemlerine dikkat eder, yıkıcı yerine yapıcı olur, kişi hak ve özgürlüklerinin sonuna kadar arkasında olurdu.
kendi pisliklerinin bu tip ortamlarda yayınlanmasından rahatsız olmaları onları ''bu tarz siteleri kapatacağız'' söylemini yaygınlaştırmaya itiyor.
ora kapanır, başka yer açılır.
sorun twitter değil ki e be muktedir?
şu sıralar çeşitli sebeplerden (bkz: göt korkusu) kapatılmış olan sosyal paylaşım sitesi.
Özgüvensiz ve sosyal fobisi olan insanların kendi ülkelerini yaratıp kral oldukları sosyal medya ağı. Normal yaşantılarında belki de iki kelimeyi bir araya getirip konuşamayacakları insanlara dizeler dizdikleri site. Görünmek istedikleri görüntüyü bulup profil yapmak, istedikleri ağız oyunlarını yapıp egolarını tatmin ettikleri bir genelev.
her gün, gündemin ilk 5 sırasında berkecanların, pelinsuların takipleşme tt'lerinin yer aldığı, daha türkçe'leştiği ilk günden abazan akınına uğrayan ve eski tadını kaybettiğini düşündüğümüz asosyal paylaşım sitesi, idi. kapatıldı velhasıl.
dns ile girenler tatilde istanbul caddelerinde araç sürüyor gibi hissediyorlardır şimdi. yollar bomboş, ooh miss.
dns ile girenler tatilde istanbul caddelerinde araç sürüyor gibi hissediyorlardır şimdi. yollar bomboş, ooh miss.
güncel Önemli Başlıklar