bugün
- buddy dudeye övgü entrysi giren tipler17
- güzel götlü kız vs güzel gözlü kız6
- 35 yaş üstü erkeklerin genç erkek gibi giyinmesi11
- sözlükte hedef göstermeden yazabilmek4
- memeleri füze gibi kadın10
- sözlüğün eski tadının olmaması6
- enayimiknatisii12
- beyaz tenli kızların mal olması2
- uysaljakoben17
- sigara içmeyenler üzülünce ne yapıyor sorunsalı13
- yeğen5
- osmanlı yı yeniden kuracağız2
- chp bölünürse olacaklar6
- beypazarı maden suyu2
- zeki olmadığı halde sinsilik peşinde koşan insan5
- 11 haziran 2026 youtube premium zammı2
- yiğit bulut2
- buddy dude17
- 40 yaşında hala evlenebileceğini zanneden erkek17
- san fransisco niggasi5
- sigara içen kızla öpüşülür mü9
- cilgincapkin213
- gurbetçilerden nefret etme sebepleri2
- aşk acısı çekenlere tavsiyeler11
- gammazlar çetesi18
- tolga ağar2
- 11 haziran 2026 ünlülere uyuşturucu operasyonu7
- atatürk'ün boyunun 164cm olması16
- chp'nin hali ne olacak46
- antalyalıların kabak tatlısına tahin dökmeleri11
- masklavi'nin düşünceleri18
- şövalye modu3
- mor semsiyeli yabanci2
- otobüsün son seferini kaçırmak5
- yeşil gözlü kız11
- chp kapatılsın kampanyası10
- cemevinde arada lokma yemek vs dağıtılması8
- true'nun aslında iyi biri olması4
- bu sen misin7
- aylık 274 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- çizgili pijamalı çocuk5
- kemal kılıçdaroğlu'nun amacı'ne sorunsalı3
- sarapci koala2
- sözlükteki seferoğulları ile tellioğulları3
- gözyaşı ile boğulan gözler3
- kabuksuz kaplumbaga2
- true nickli namussuz kadın düşkünü4
- dam ittifakı7
- gençler isyan ediyor6
- kabak tatlısı kapatılsın6
son güncellemede jack efendinin yeni tweet butonu koymayı unuttuğu uygulama. htc desire c kullanıyorum ve yeni tweet atmak istediğimde telefonu yan yatırmam gerekiyor ki yeni tweet butonunu görebileyim. daha büyük ekranlı telefonlarda buna gerek oluyor mu bilmiyorum ama jack efendi itina ile zıçmaya devam ediyor.
son zamanlarda cemaat vs akp savaşlarına sahne olan, geçmişte kullanamadığım, tam kullanmayı öğrendiğimde ise badem bıyıklı abiler ve akp paralı sanal ordusu tarafından boku çıkarılmış site. TT'lere baktıkça midem bulanıyor artık. çoğu zaman sahte isimler veya akla mantığa sığmayacak sözler, takipleşmeler...
trolleri ve ergen liselileri de olsa, forum chat tarzı entrylerin dibine de vurulsa en iyisi gene sözlük sanırım. henüz işgale uğramamış internet toprağımız.
trolleri ve ergen liselileri de olsa, forum chat tarzı entrylerin dibine de vurulsa en iyisi gene sözlük sanırım. henüz işgale uğramamış internet toprağımız.
en büyük derdi anlaşılmak olan insanoğlunun anlaşılmak için yazdığı ilginç mecra.
tanımadığından ümit kesilmez derler...
tanımadığından ümit kesilmez derler...
sanırım burda bütün kızlar güzel. lan bir tanesının de profil fotosu kötü olsun ya. ya da güzellerini mi seçiyorum ne ehehe.
saçmalama yeridir.
çoğu kişinin kullanmaya başladıktan sonra değiştiği açık bir gerçek. kullanmaya başladıktan sonra arkadaşları ile facebooktaki konuşmalarını alıp rezil etmeye çabalayan ergenler ile dolu ortam. oradaki
kişilerin bazılarında öyle bir ego var ki sormayın gitsin.
çoğu kişinin kullanmaya başladıktan sonra değiştiği açık bir gerçek. kullanmaya başladıktan sonra arkadaşları ile facebooktaki konuşmalarını alıp rezil etmeye çabalayan ergenler ile dolu ortam. oradaki
kişilerin bazılarında öyle bir ego var ki sormayın gitsin.
android uygulamasını sürekli güncelleyen, ancak bu güncellemelerle her seferinde daha fazla izin istemekten başka bir fark yaratmayan sosyal medya oluşumudur.
an itibari ile inanılmaz yavaşlamış sitedir. son zamanlarda gündemde olan internet sansürü iddialarıyla birlikte korkutmaya başlamıştır. umarım geçici bi server sorunudur.
facebook gibi bağlanılamayan bir diğer site.
bir yüksek lisansımın eksik olduğu mecra. yapılabilir her şeyi biliyorum, tavsiyelerim ve yol vericiliğimle bir çok insanı fenomen de yaptım ama bi kendi söküğümü dikemedim. kurumsal bireysel her yolu biliyorum ama bi şahsıma dikiş tutturamadım.
son zamanlarda düşüşe geçen site. yani benim gözümde sonuçta sınav var amk!
temellerini 'Bütün aşıklar el ele kol kola, benim içim yanıyor.' sözleriyle yıllar önce Barış Manço atmıştı.
an itibari ile değişim geçirmiş site. sıçmış desek daha doğru olur sanki.
her aklıma geleni rahatça yazabildiğim site. facebookta mutlaka bir akraban görür ama burada özgürlük var buram buram.
atılan ilk tweet 21 mart 2006 tarihinde kurucu jack dorsey tarafından atılmıştır.
https://twitter.com/jack/status/20
https://twitter.com/jack/status/20
an itibari ile error veren site.
an itibari ile girilemeyen site.
insan kıllanmıyor değil
(bkz: bi twitter diye bela var)
(bkz: cık cık tweet atmayın)
insan kıllanmıyor değil
(bkz: bi twitter diye bela var)
(bkz: cık cık tweet atmayın)
an itibari ile değişmiş sitedir. güzel görüntüsü var şu an.
yeni tasarıma geçmiş site. bu cidden iphone uygulaması gibi olmuş datlu olmuş ama zırt pırt oynuyorlar lan ama en azından hatasız tasarım üretiyolar tebrik etmek lazım.
bembeyaz yapmışlar ortalığı.
bembeyaz yapmışlar ortalığı.
yakın bir zamanda kaderi Facebook gibi olacak site. acıyorum gerçekten, oysa ki ne umutlarla açmıştım hesabımı.
an itibariyle tasarımını güncellemiş, göz zevkimin içine etmiş site.
tasarımı değişti diyor millet ama bende aynı.
not: %90 mobil kullanırım ios twitter uygulaması gayet güzeldi eğer öyle olduysa web tasarımı da, güzel olmalı.
not: %90 mobil kullanırım ios twitter uygulaması gayet güzeldi eğer öyle olduysa web tasarımı da, güzel olmalı.
sosyal medya aracı. sosyal medya aracı. sosyal medya aracı.
çok nadir zamanlarda gerekli olan ama diğer tüm zamanlarda gereksiz,hiçbir işe yaramayan oluşum.
birbirini tanımayan bir sürü insan birbirini takip ediyor.benim yaptığım şeyden tee ebesinin nikahındaki adamın haberi olsa ne olacak olmasa ne olacak.
yuhalanmadan da sosyal medya candır mesajını vereyim de örnek teşkil edeyim ?!
birbirini tanımayan bir sürü insan birbirini takip ediyor.benim yaptığım şeyden tee ebesinin nikahındaki adamın haberi olsa ne olacak olmasa ne olacak.
yuhalanmadan da sosyal medya candır mesajını vereyim de örnek teşkil edeyim ?!
güncel Önemli Başlıklar