/135
195.46.39.39
195.46.39.40 dns leri ile girilebiliyor.
ilerde bi gün geri gelirse eskiden buralar hep dutluktu örneği olacak. kalan üç beş kişi de sıkılıp dağılır bi kaç güne.
yarım saattir giremediğim site. dns olayı da patladı lan. bilen varsa mesaj kutumu yakıversin zenmate falan filan pek anlamıyorum bu programlardan, birisi detaylı yardımcı olsun ya.
DNS ile uğraşmadan direk host dosyasını değiştirerek rahat rahat , ferah ferah girebildiğim sitedir.

Şöyle ki ; görsel
başkalarının verdiği ip'ler ile buraya girmek çok tehlikelidir. güvenilir olmayan ip'ler ile tüm bilgilerinizi başkalarının bilgisayarına yolluyorsunuz!!!

sadece güvenilir ip'leri kullanın!
halkının özgürce düşünmesinden, konuşmasından korkan bir hükumetin elinde oyuncak olmuş uluslararası uygulama.

her şeyi elimizden alsanız da sesimizi kısamayacaksınız! varsın olsun twitter' a giremeyelim. biz düşüncelerimizi her yerde savunuruz. ama yine de söylemeden edemeyeceğim * * * *
Girmek için kullanılan dns'lerin boyna kapatıldığı sosyal paylaşım platformu.

ayrıca yetkilileri, erişimin açılması için bahsi geçen hesapların (haramzadeler, acem uşakları, başçalan) kapatılacağını bildirmiştir.
elimde çalışan dns bulunan sitedir.
hotspot shield ve tor browser ile giriyorum.
(bkz: zenmate)
şu anki dns'im ile girebildiğim yer. ancak engellenmemesi için paylaşmayacağım. tek başıma duruyorum içeride. yazdığım anında hashtag oluyor falan.
mobile.twitter.com'dan rahatça girilebilen site. Mobil görünümde ama hiç olmamasından iyidir.
Cinsel baskılarla yoğrulmuş ikiyüzlü toplum kültürü altında büyüyüp sapıklaşan, ilk cinsel deneyimini eşeklerle, tavuklarla, köpeklerle yaşayan, baskılanmanın sonucu küçük kızlara, iş yerinde iş arkadaşına , sokakta çaresize, aile içinde akrabasına tecavüz eden ,şiddet ve her türlü sapıklığı artık olağanlaştıran erkek egemen toplum içinde var olan bir birey olarak, yasaklanıp baskılandıktan sonra, kanırta kanırta girmekten ve yazmaktan artık daha da bir zevk aldığım mikro blog sitesi.
Windows simgesi + r, cmd, ipconfig /flushdns
yasaklanmadan önce kullanıcı sayısı 1 milyonsa, yasaklandıktan sonra 2 milyon olmuş paylaşım ağı.

(bkz: reklamın iyisi kötüsü olmaz)
mviter.com veya aracı sitelerle girilebilen site.

amk hotspotuyla telden giriyorum, bilgisayardan giremiyorum.
en son bugünün 90krş olan zaman gazetesinde dns nasıl değiştirilir başlığını görünce helal olsun lan dediğim ve yasağını cemaat mecrasının bir nevi deldiği sosyal platform.
Cahillerin giremediği site.
ZenMate Chrome diyorum ve bitiriyorum.
Mustafa yı takip edememek .
Dns ayarlarını değiştirmeye üşendiğim için giremediğim pek fazla da umursamadığım ama kapanmasaydı iyiydi site.
windows phone'a daha vpn veya dns güncelleştirmesi gelmediği için windows phone kullanan arkadaşlara nokia xpress diyorum ve bitiriyorum.
yasaklanmasıyla da ünlü mikro blog. internette rastladığım bir dörtlüğü sizlerle paylaşmak isterim sayın yazarlar.

üç beş cahil adem,
hepsinin bıyığı badem,
net'e giremeyecek madem,
size mi girecek bu modem.
yaptıkları son açıklama ile hala mahkeme kararlarını takmayacağız diyen bir yönetime sahip platform.

erdoğanın haklı olduğu yer var elbet. obamanın ses kaydı düşse onu paylaşan arkadaş anasından doğduğuna pişman edilir mi edilmez mi? geçecekler bu ikiyüzlülüğü.

elbette türk mahkemelerine güven olmaz. her müdahale kararını uygulayamazsın ama yetki sende nasılsa işte. açık hakaretlere, hak ihlallerine müdahale edeceksin. etmek zorundasın. fransada bırak başbakanı sıradan bir vatandaşa hakaret et evinden alınıyorsun amk neyin özgürlüymüş o.

gerçi bu son açıklama türkiye'de özgürlüğü hakaret etmek zanneden ruh sağlığı bozuk tayfayı rahatlatsın diye de yapılmış olabilir. twitter'ı en aktif kullanan ülkelerden biri olan türkiye'de uzun süre kapalı kalması hiç işlerine gelmez. anlaşma yoluna gideceklerdir mutlaka.
dünya liderinin kapatmaya çalıştığı site.

hassiktir diyoruz hassiktir.
© copyright 2005 - 2026