bugün

/135
Akrabalarım keşfedecek diye çok korkuyorum.
yaklaşık 15 dakikadır ulaşılamayan sosyal paylaşım sitesi. *
suriyeliler tarafından hacklenmiştir.
Chrome ile açıldığında sıkıntı olan sosyal platform.
Mobilde calismaktadir Pc'den twittera giren ezik fakirleri de gostermistir.

Edit: fakirin eksi butonuna basacak mousea parasi yetmis.
Ulaşılmaması sonucunda "Nereye 'sıçacağızzz'?" Manidar tepkisine yol açabilecek sitedir.
acaba o şu kadar takipçi şu kadar lira bilmemne zımbırtılarına inanıpta tıklayan varmıdır ki vardır mutlaka acaba işe yarıyormudur diye merak ettiğim site sadece merak .
ayıp olmasın diye takip edilen insanlar. bir şahıs eğer takip ettiklerinden çok takipçisi varsa şekilli oluyor. özetle bu
saçmalamakta sınır tanımadığım paylaşım sitesidir.
paylasim sitesi. kullanicisi olmanin tehlikesi de faydasi da coktur. dogru twitler atmak lazim.
kişiselleştirilebilmesinin yüksek olmasından dolayı facebook'dan bir adım önde sosyal ağ.

(bkz: kişiselleştirilebilme)*
malayanidir. Benliklerimizi cilalamaktan ve boş muhabbetlerle sarhoş olmaktan başka çok az işe yarar.
saçmalamak,içimdekileri dökmek,stres atmak için kullandığım sosyal ağdır. modası çoktan geçmiş olan facebook ile en popüler çağında olan ancak boku çıkan tumblr arasında bir yerdedir o yüzden seviyorum kendisini.
mavi çizgi uygulamasına geçmiş zımbırtı. hiç sevmedim amk.
kezban tweetlerine katlanabilirseniz güzel bir sosyal ağdır.
beni müsteşar zannedip benden atama isteyen öğretmenlerle dolu olan yer.
insanların bir konu hakkındaki fikirleri ve görüşlerinin yer aldığı sosyal paylaşım sitesidir hayatını yazanlar twitterı kullanamıyor demekdir.
Teknik bir hata var.
Fark ettiğin için teşekkürler, bunu yakında düzelteceğiz ve her şeyi eski haline getireceğiz.

diyen sosyal medya ağı.
an itibariyle pörtlemiş hede.
Az önce çökendir.
fanboylar tarafından ele geçirilen sosyal paylaşım sitesi.

kezbanlar nasıl böyle çoğalırlar?
her boktan şey neden böyle tt olur?
fenomenler kızların götünü yalamayı nereden öğrendi?
keşke hep çökük kalsaydı sitesi.
provakasyona açık bir mecra.
insan çok çabuk gaza gelebiliyor.
fazla ciddiye almamak lazım.

(bkz: 5 dakkada değişir bütün işler)
koskoca bakanları, kelli felli adamları ergene dönüştüren site.

suat kılıç olimpiyatlarla ilgili ''kına yaksınlar'' gibi bir şey yazdı mesela geçen gün. melih gökçek'in halini zaten biliyoruz.

belki de bu sitenin bi suçu yok. ergenlik bunların ruhlarına işlemiş. hayırlısı.
16 yaşındaki ergen gerilerinin "yaş sınırlaması" istediği platform.

--yorumsuz--

https://twitter.com/rumey...status/375668602902691840

--yorumsuz--
© copyright 2005 - 2026