bugün
- yazarların on üzerinden komiklikleri39
- güzel ayaklı bir kızla evlenebilirim7
- ezandan rahatsız olan kadın sanatçı5
- bireysel silahlanmanın önü açılırsa alınacak silah6
- yazarların üstüne çizik attığı burçlar4
- iremga11
- en sevilen meyveler6
- togg'a lpg taktırmak11
- yeşilçam'da çocukken travma yaşattığınız sahneler5
- barış manço nun ölüm sebebi2
- beyazsemsiyeliyabanci48
- venezuela geçici devlet başkanı rodriguez'in türki2
- sibel can diyeti6
- çocukken alınamayan şeyleri büyüyünce almak5
- sözlükte erkekleri istemiyoruz17
- eve usta gelince yaşanan tedirginlik2
- dizi izleyerek ingilizce öğrendim diyen tip2
- özgürlükçü eğitimin imkansızlığı2
- 7 haziran 2026 aziz yıldırım'ın başkan seçilmesi11
- evlenilecek erkek nasıl anlaşılır10
- yagmurcu3
- insanları mutlu etmek2
- zaman baba7
- beyazpenisliyabancı3
- ona bir şey söyle15
- kezo saçından meslek tahmini yapmak2
- bebeksi bir hatunla sevgili olmak9
- aziz yıldırım13
- türkçe'nin edebi bir dil olmadığı gerçeği7
- aberdeen2
- güne kahve ve donut ile başlamak2
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası32
- sydney sweeney'in memeleri7
- ilk aşkınız5
- instagram'a sürekli hikaye atan kadın5
- schopenhauer'un kadın nefreti3
- türk mü türkiyeli mi sorunsalı4
- yorgun mermi22
- gereksiz vergiler2
- florya ormanı2
- ısparta9
- cinayet saati neredeydin3
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle63
- fetöcü olduğunu beklemediğiniz kişiler4
- ermeni kini2
- günün sözü2
- soğuk suyla duş alan insan3
- gammazlama yapmamak12
- kaşlarını alan erkek3
- 21 gün diyetteyim2
Seviyorum guzel yer.
vazgeçemediğimdir. bir ara çıldırasıya bağlandığım, bağımlısı olduğumdur. şimdilerde ise bu çılgınlığımın köreldiği zamanları yaşıyorum. ama yine de seviyorum. bilmiyorum ama twitter başka bir şey benim gözümde. diğer sosyal medya olaylarının dışında güncel konuları mikro olarak takip etmeme yardımcı olan kuş cıvıltısı, biraz da kendimden bir şeyler paylaştığım.. öyle işte. ..
tam olarak kavradigimi dusundugum platform. feysbuk nasil arkadaslarini bulup onlarin gogus dekoltlerine baktigin yerse, twitter arkadaslarinin liseden sonra yasadigi ozguven patlamalarina seyirci kalip, vah vah cektigin, iclendigin yerdir. simdi bakiyorum, lisede arka siramda oturun mutavazi kiz twitterda aynen soyle yaziyor
-ben secilmem secerim. isine gelmiyorsa sie aq.
o ne demek ya. simdi mention atsam, kiz ne oldu sana bu sen degilsin yazsam bana da kafa goz girer, yoq kanqa sen sikinti yapma yazar diye korkuyorum.
bir baska arkadasimin yasadigi fiziksel ve ruhsal evrimi gordukce aklima 28 gun sonra filmindeki adam gibi kosasim geliyor. kosamam tabi babam gorurse agzimi kirar.
-ben secilmem secerim. isine gelmiyorsa sie aq.
o ne demek ya. simdi mention atsam, kiz ne oldu sana bu sen degilsin yazsam bana da kafa goz girer, yoq kanqa sen sikinti yapma yazar diye korkuyorum.
bir baska arkadasimin yasadigi fiziksel ve ruhsal evrimi gordukce aklima 28 gun sonra filmindeki adam gibi kosasim geliyor. kosamam tabi babam gorurse agzimi kirar.
bu icat oldu, millet kayıt yaptı kullandı, sıkılıp bıraktı, sonra yine başladı, bıraktı, başladı, bıraktı ama ben bir sefer bile üye olmadım. galiba üye olmayan en son türk vatandaşı olarak ben kaldım. niyetim yok ama, zaman alıcı ve alışkanlık yapan bir şey gibi görünüyor.
kimilerinin gecesini gündüzünü verdiği site.
iki gün zor tahammül edilmiştir.
iki gün zor tahammül edilmiştir.
iyice sıkıcı bir yer haline gelen paylaşım sitesi. biz justinci bebelerden şikayetçiydik reklamcı sahte müslümanlar doldu.
pc versiyonunda artık paylaşılan fotoğrafları direkt gösteriyor sanırım.
fotoğrafların direkt gösteriliyor olması can sıkan platform. şuna bi ayar falan koysalar bari de otu boku görmesek. ya adamın biri çıkıp cinsel uzvunu gösterirse ne olacak? kim düzeltecek insanların psikolojisini?
sözlüklerin en büyük rakibidir. aynı zamanda Sözlük yapısının tersten işlenişidir.
(bkz: orospu çocuğu turnusolu)
Takipçi arttıkça bağımlılık yapıyor. 140 karakter gibi bir kuralıyla Türkler için ideal zaten. Bide resimler direkt olarak açılması kötü olmuş. Sonunun Facebook gibi olmamasını umarak ne diyelim ki ?
An itibari ile hesabımı engelleyen mikroblog sitesi. Neden ve niçin engellediğini de bildirmemiştir çok ilginç. Kafalarına göre hesap engelleyebiliyolar mı böyle ya ? Müşteri kaybetmesene dividır !
facebooktan daha iyidir.
bir yönüyle sosyal ağların bar disco versiyonudur.
sosyal paylaşım şeysi.
karakter sınırlaması twitter'ın twitter olmasını sağlayan bir özellik ama alışamadım buna bir türlü. ayrıca bu mereti iyi bilen biri varsa beri gelsin birkaç şey soracağım.
karakter sınırlaması twitter'ın twitter olmasını sağlayan bir özellik ama alışamadım buna bir türlü. ayrıca bu mereti iyi bilen biri varsa beri gelsin birkaç şey soracağım.
Son zamanlarda cıvıttığı doğrudur fakat yine de en popüler sanal ortamdır.
işim doğrudan teknoloji sektörüyle ilgili olmasına rağmen dahil olmaya tırstığım sosyal medya ortamıdır.
oğlum nasıl başlanır ki ona. ne bileyim, korktum.
oğlum nasıl başlanır ki ona. ne bileyim, korktum.
şifremi değiştirdikten sonra yeni şifreye hatalı diyen ve bana tekrar yeni şifre aldıran site. şifremi her seferinde değiştirerek girmek zorunda kalıyorum.
yardımcı olabilecekler mesaj ışığımı yaksın.
yardımcı olabilecekler mesaj ışığımı yaksın.
sosyal ağ.
zamanında fikirlerini merak ettiğim bir çok kişiyi takip etmiştim ama şimdi ana sayfam trol yuvasına döndü. tek tek unfollow yapmak da zor geliyor. sadece takip etmeyenleri gösteren temiz bir uygulama varsa yazarlardan yardım beklediğim doğrudur. bir aydınlatıverin.
zamanında fikirlerini merak ettiğim bir çok kişiyi takip etmiştim ama şimdi ana sayfam trol yuvasına döndü. tek tek unfollow yapmak da zor geliyor. sadece takip etmeyenleri gösteren temiz bir uygulama varsa yazarlardan yardım beklediğim doğrudur. bir aydınlatıverin.
siyasetçi abilerimizin ablalarımızın aktif olarak kullandıkları sosyal paylaşım sitesi. bakıyorsun nerede bir durum olsa orada hemen bir siyasi çıkıyor karşımıza. çektiriyor güzelinden bir fotoğraf gönderiyor takipçilerine. eskiden oralı bile olmadıkları durumlara şimdi canla başla sarılmaya başladılar. çünkü biliyorlar aferin alacaklarını. önceden, kardeşim hep ben çalışıyorum ama vatandaşın haberi olmuyor hepimizi aynı kefeye koyuyor o yüzden ben de yapmıyorum diyorlardı. şimdi koştura koştura gidiyorlar.
diyeceğim o ki: sağolasın twiter kardeş sayende yalandan da olsa siyasetçilerimiz sokağa çıkmaya başladı.
diyeceğim o ki: sağolasın twiter kardeş sayende yalandan da olsa siyasetçilerimiz sokağa çıkmaya başladı.
twitter sayesinde bir çok insana ulaşabiliyorsunuz. bu açıdan oldukça iyi ancak bir sürü de yalan haberi anında yayabiliyorsunuz. Bu arda hesap gizlenebiliyormuş! * şurada resimle anlatmış http://www.twitterhesap.com/
bi deneyelim bakalım nedir acaba diye giriştiğimiz sosyal ortam şeysiymiş.
olm bu dünya kocaman lan, beni döverler korkarım ben.
olm bu dünya kocaman lan, beni döverler korkarım ben.
magazin programlarina ihtiyac birakmayan sosyal ag.
insanları düşüncelerini fikirlerinizi yazın, burada rahat bir ortam var diyerek içine çeken ama aslında sadece belirli fikir ve görüşlerin kabul edildiği, insanları bir düşüncenin peşine takmaya ve onları kısıtlamaya çalışan kimselerin olduğu sosyal paylaşım sitesi. özetle kendine özgü düşünceleri olan bir insanı, popüler kültür kölesi yapıp sadeleştiren bir site.
güncel Önemli Başlıklar