bugün
- bilgi için mi like için mi yazılır7
- botların ekşiden başlık araklaması4
- menzil terör örgütü metö4
- evlenmeyi başaramamış kadın17
- deli1i7
- halkım yok sayılıyor işte kürt sorunu benim3
- kızına eşine bikini giydiren aile reisi7
- siyah carlsberg4
- bir bölüm daha izleyeyim yatarım3
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi11
- barış alper yılmaz6
- buddy dude23
- türkiye avustralya maçı5
- boşluğa dalmak2
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı57
- güzel kızların isimleri6
- diamond bosphoruss birader4
- yem borusu çalmak2
- dinlenme tesisinde kadına saldıran başıboş köpek3
- erkeklere gülmenin yakışmaması2
- deliliğin tedavisi10
- diamond bosphoruss denen yazar17
- montellanın santrafor oynatmama sebebi3
- nihoş3
- bilecik te motosikletli uyuşturucu operasyonu2
- geçmişi çok fazla düşünmek2
- iranda ne değişti de barış oldu2
- hoşlanılan kızın 550'yi 2'ye bölünce 225 bulması2
- mantı abartılmış balon bir yemektir8
- gavatlik testi2
- evlenmek istemeyen insana seçilmemiş demek10
- aktroller4
- milli maçı izlemeyen erkek22
- zeki ve bilge insanların dövme yaptırmaması3
- iran milli takımı'na los angeles ta protesto3
- tunus4
- gocu28
- karşı cinste hayran olunan özellik10
- arkadaşını çalmak2
- 14 haziran 2026 almanya curaçao maçı10
- 1 yıl içinde tanışıp evlenip boşanmak2
- ona bir şey söyle15
- yapay zeka asistanlarının samimiyet seviyesi4
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı5
- pazar pazar sabahın köründe yenilmek2
- türkiye a milli futbol takımı4
- şenol güneş2
- antalyada öğretmen cinayeti2
- avustralya10
- kızları etkileme taktikleri4
entry'ler (263)
baba - mario puzo
bülbülü öldürmek - harper lee
saksı olmanın faydaları - stephen chbosky
semerkant - amin maalouf
seçemedim aralarından.
bülbülü öldürmek - harper lee
saksı olmanın faydaları - stephen chbosky
semerkant - amin maalouf
seçemedim aralarından.
mezunları ne yapar merak ettiğimdir.bilgilendiren olursa çok şukela olur.
2014 yılı itibariyle mezunu olduğum okul.
led zeppelin - baby i'm gonna leave you
anadolu bursiyerleri programına başvurum kabul olursa inşallah öğrencisi olacağım üniversitedir.
itü mezunlarının verdiklerine daha bi çok ihtiyacım olduğunu düşündüğüm tavsiyelerdir.
normalde bilgisayar mühendisliği düşünmeme rağmen tercih döneminin yaklaşması ile 'acaba?' dedirten bölümdür mezunları yardımcı olursa pek bi mutlu olacağım.
ilk yarısını sevmediğim,ikinci yarısında yarıldığım film olmuştur. malum film sivas'ta çekildi,dolayısıyla sivas'ta salonlar tıklım tıklım dolu. kendimi bildim bileli bu şehirde yaşıyorum sinemanın önünde öyle bir kuyruğu ilk kez gördüm ne yalan söyleyeyim.
--spoiler--
kızların şortlarla hava alanına girdikleri sahne beni en çok yaran sahne olmuştur,giyilmeden eskiyen elbiselerim geldi aklıma.
turgut uyar ilköğretim okulu,özdemir asaf kıraathanesi detayları da feci derecede hoşuma gitti bu arada.
--spoiler--
neyse efenim gidiniz izleyiniz,hele bi de sivaslıysanız sakın kaçırmayınız derim.
--spoiler--
kızların şortlarla hava alanına girdikleri sahne beni en çok yaran sahne olmuştur,giyilmeden eskiyen elbiselerim geldi aklıma.
turgut uyar ilköğretim okulu,özdemir asaf kıraathanesi detayları da feci derecede hoşuma gitti bu arada.
--spoiler--
neyse efenim gidiniz izleyiniz,hele bi de sivaslıysanız sakın kaçırmayınız derim.
gelmesini bütün kalbimle destekliyorum sırf tacizciler,tecavüzcüler asılsın bulsunlar belalarını diye. gerçi bizim mükemmel(!) adalet sistemimiz muhtemelen tecavüzü idamlık bir suç olarak görmüyordur ama neyse.
son yayınlanan bölümle birlikte süper giden bir dizi nasıl boka çevrilir öğretmişlerdir alkışlıyoruz kendilerini.
şu sıralar izlemekten en keyif aldığım dizilerden birisidir.
--spoiler--
3.sezon 3.bölümde madam lalaurie'nin obamanın konuşmasını dinlerken ki tripleri beni yarmıştır. zaman değişiyor madamcığım.
zoe'nin supreme olmasını bekliyordum şu bölüme kadar dizide en nefret ettiğim karakterin* supreme çıkması ciğerimin köşesine oturdu.fiona beybim kesti gırtlağını rahatladım baya ama geri dönecek muhtemelen.
misty de favori karakterlerimden biri ama kyle'a mı yavşıyor zoe'ye mi anlamadım.
kyle zoe olur umarım iki sezondur şu dizide istediğim çiftler kavuşamıyor bir türlü hadi be ryan* hadi be yap şu sezon bi kıyak sevindir şu garibi be.
son olarak evan peters çok tatlısın be.
--spoiler--
--spoiler--
3.sezon 3.bölümde madam lalaurie'nin obamanın konuşmasını dinlerken ki tripleri beni yarmıştır. zaman değişiyor madamcığım.
zoe'nin supreme olmasını bekliyordum şu bölüme kadar dizide en nefret ettiğim karakterin* supreme çıkması ciğerimin köşesine oturdu.fiona beybim kesti gırtlağını rahatladım baya ama geri dönecek muhtemelen.
misty de favori karakterlerimden biri ama kyle'a mı yavşıyor zoe'ye mi anlamadım.
kyle zoe olur umarım iki sezondur şu dizide istediğim çiftler kavuşamıyor bir türlü hadi be ryan* hadi be yap şu sezon bi kıyak sevindir şu garibi be.
son olarak evan peters çok tatlısın be.
--spoiler--
şu sıralar favorim olan grup pek bi güzel şarkıları var. juliet adlı şarkılarının klibinde de kelly brook oynamakta ayrıca.
şaka maka beatles tribute bölümünü şarkıların yarısını darren criss'e söyleterek kurtarmışlar,lea michele'in yesterday'i de fena değil,gerisi olmamış.
(bkz: çiş)
izlendiğinde yeryüzündeki tüm erkeklerden bir kez daha nefret ettirir.
--spoiler-- filmde bir dayak sahnesi vardır ki o an kadınlardan da nefret etmeye başlarsınız. filmin en müthiş erkeği ise nezdimde nico'dur. tüm dedikodulara göz yummuş,tüm yaşananlara rağmen malena'yı koluna takıp gezmiştir kasaba sokaklarında,sevgi böyle bir şeydir işte. --spoiler--
--spoiler-- filmde bir dayak sahnesi vardır ki o an kadınlardan da nefret etmeye başlarsınız. filmin en müthiş erkeği ise nezdimde nico'dur. tüm dedikodulara göz yummuş,tüm yaşananlara rağmen malena'yı koluna takıp gezmiştir kasaba sokaklarında,sevgi böyle bir şeydir işte. --spoiler--
haber yalan çıkınca doğru bir davranış haline mi geliyor sekiz yaşındaki bir kızın evlendirilmesi. nedir bu sevinç?
lütfen şaka olsun bu.
kardeşimin -disney channel sağolsun- hayranı olduğu sanatçıdır ve bu durum günden güne beni tedirgin etmekte.