bugün
- sözlüğün en güzel kızlarıyla sevgili olmuş erkek13
- narin güran38
- sadece erkeklerin maymundan gelmiş olma ihtimali17
- başkalarının mutsuzluğundan mutlu olmak10
- 9 eylül 2024 türkiye izlanda maçı11
- kerem aktürkoğlu22
- patlatayım mı bi kurufasülye kocacım9
- 9 eylül izmir in kurtuluşu14
- memesi erkek memesinden küçük olan kadınlar14
- mis kaşarda küf skandalı9
- anın görüntüsü13
- kahve makinelerinin pahalı olması13
- gss borcunu ödemeyenlerin icraya verilmesi11
- yarın balık yiyecek olmam9
- sözlük kızlarının bohçaları8
- yazarların psikolojik durumları18
- rüyalarınızı yorumluyorum15
- faiz yer misiniz'ya da yiyor musunuz8
- filip kostic11
- sözlük erkeklerine hediye edilmek istenenler8
- arkadaşlar hesabı satıyorum18
- gesi baglarinda don ariyorum nickli yazar9
- ne mutlu türk üm demek bir ırkçı sözdür17
- insanı en çok rahatlatan koku16
- bir sigara mı yaksak15
- mustafa kemal'in askerleriyiz diyen it sürüleri23
- 900 bine alınabilecek suv araçlar9
- bugün çok az yazarın online olması9
- sanal seks uğruna sözlükte fink atan piç yazar12
- hüdapar'ın dem den farkı34
- giresun'a gelen kızlar itinayla gezdirilir14
- mustafa kemal'in askerleriyiz11
- 42 buçuk numara kadın ayağı9
- kadinini doyuramayan erkek8
- hangi yazarı banyoda yıkardın20
- islamiyet11
- menuet19
- arkadaşlar bu çanta nasıl22
- kent lokantaları9
- üstün zekalı sözlük kızları11
- bu kılıçları kime çekiyorsunuz41
- şeriatçı kürtçü kardeşliği12
- takı düşkünü kadının zeka seviyesi9
- en itici insan tipleri18
- gavatlığın normalleşmeye başlaması13
- akp seçmeni9
- süslü laflarla kızları kandırmak8
- küresel gocu kavgası18
- türkiye nin girişine yazılması gereken söz26
- pembe iphone'a geçiş16
entry'ler (871)
lan bu adamın santrafor olduğuna ben inanmıyorum. O kadar kafa topu indiriyor hepsi rakibe. Kaza bela bir frikik golü attı. Galatasaray 5-1 yeniyor Erenin Şutu yok.
Bu adam bunadı ama bizikiler bunu anlayana kadar bit turnuva malesef daha kaçacak.
Güzel kızdan değildir o ilgiden dir ilgiden.
Mantar gibi türedi bu siteler bir anda ben daha hiç birinden kod alamadım o ayrı şundaki dr kodu ile yarın bir kitap deneyeyim oda olmazsa artık inancım kalmayacak bunlara https://indirimkuponum.net/
Dünden beri çekerek yaptığın en büyük enayiliği yapıyorsun. Git dişçiye gecede olsa git çekilmez o.
Kaçak elektrik demiyor trafo diyor. Bizde burada kat kat ödeyelim.
zirvede çok güzel ortam var arkadaşlar. seviyeli, bilimsel, felsefi konular tartışıyoruz. yalnız şalı olmayan giremez ona göre. *
türkçe olarak şunları söyleyebilirim;
nilüfer - tek başına
sezen aksu - seni kimler aldı
tanju okan - kadınım
nazan öncel - gitme kal bu şehirde
barış manço - gül pembe
nilüfer - tek başına
sezen aksu - seni kimler aldı
tanju okan - kadınım
nazan öncel - gitme kal bu şehirde
barış manço - gül pembe
düzenlenirse katılmayacağım zirvedir. *
su götürmeyen gerçektir. hayatta kimsede bana bunu içiremez. bir kere içirmeye kalktılar, şimdi o kişiden haber alınamıyor, evet. *
hayattan keyif alamamanın sonucu, okuduğum kaynaklara göre depresyon belirtisiymiş. bilmiyorum belkide şuan ruh halim depresyon habercisidir. ama gerçekten artık eskisi gibi tad alamıyorum hayattan. yediğim yemekten, gezdiğim tozduğum sokaklardan, izlediğim filmlerden, okuduğum kitaplardan, dinlediğim müziklerden kısacası hiç birşeyden artık eskisi gibi zevk alamıyorum. huzurum kaçtı, tadım kaçtı. ve bu uzun süredir böyle.
bazen düşünüyorum bunların nedeni nedir diye.. çünkü etki tepkiyi doğururmuş. belkide şuan herşeyin sorumlusu hayatta istediğim hiç birşeyin gerçekleşmemesi olabilir. çok üzüldüm, çok ağladım, çok kırıldım belkide bunlar bu yaşadıklarımın toplamıdır. yaşadıklarımın bir sonucudur. belkide bu huzursuzluğu ve mutsuzluğu hakediyorumdur. sanki böyle bir daha mutlu olamayacakmışım gibi hissediyorum...*
bazen düşünüyorum bunların nedeni nedir diye.. çünkü etki tepkiyi doğururmuş. belkide şuan herşeyin sorumlusu hayatta istediğim hiç birşeyin gerçekleşmemesi olabilir. çok üzüldüm, çok ağladım, çok kırıldım belkide bunlar bu yaşadıklarımın toplamıdır. yaşadıklarımın bir sonucudur. belkide bu huzursuzluğu ve mutsuzluğu hakediyorumdur. sanki böyle bir daha mutlu olamayacakmışım gibi hissediyorum...*
tek istediğim şey şu kısacık ömrümde mutlu olmaktı...*
kamuoyunda yaşanan krizleri çok iyi yöneten, adeta ders veren hükümet partisidir.
şimdi bakıyorsun 17 aralık yolsuzluk operasyonu gündemdeyken, mustafa sarıgül'ün tmsf'den borcu çıkıyor, oda yetmezmiş gibi yargıtay biranda şike operasyonu kararlarını açıklıyor.
hakikaten ülkeyi iyi yönetiyorlar.*
şimdi bakıyorsun 17 aralık yolsuzluk operasyonu gündemdeyken, mustafa sarıgül'ün tmsf'den borcu çıkıyor, oda yetmezmiş gibi yargıtay biranda şike operasyonu kararlarını açıklıyor.
hakikaten ülkeyi iyi yönetiyorlar.*
kadınların mı daha çok sevdiğini bilmem de, arkasında çok büyük bir liberal gençliğin desteklediği siyaset adamıdır. ben bunu bilir bunu söylerim.*
geçen gün izlediğim misery filminin şu sahnesi gerçekten unutulmazdı.
http://www.youtube.com/watch?v=ueHC7pgfYGU
http://www.youtube.com/watch?v=ueHC7pgfYGU
entrylerini severek okuduğum, tebessüm ettiren nadir yazarlardandır kendileri. ağzına sağlık üstat.