bugün
- en son ne içtiniz22
- lozan antlaşması11
- kürtçenin resmi dil olmasını istiyoruz49
- küresel15
- müge anlı'da uludağ sözlük'ün anılması39
- 14 mayıs 2025 trabzonspor galatasaray maçı14
- aktrolleri engellemek17
- otukenormanindakitayga lar8
- 14 mayıs 2025 büyük silivri mitingi36
- 1997 doğumlu yazarlar11
- dem parti8
- 13 mayıs boğaziçi olayları19
- polyester t shirtlerin moda olması8
- anın görüntüsü13
- ateistlerin cevap veremediği tek soru14
- abdullah öcalan'a küfür etmenin suç olması10
- ak parti'nin dem'i satışa getireceği gerçeği12
- 13 mayıs 2025 boğaziçi üniversitesi protestoları9
- true gelmiş16
- pkk12
- 14 mayıs 2025 ankara lozan parkı mitingi14
- diploma iptaline ilişkin tebligat14
- pkk'nın bitmesi sırada kemalizmin olması24
- villa da yaşamak12
- nervionun basamak atlayamaması13
- ülkü ocaklarında demli çay içilmesi15
- rte'nin mezar taşına yazılabilecekler14
- abb'de bardak ve çöp poşeti vurgunu iki kelle aldı13
- sizce ben şişman bir camış mıyım8
- 295 milyon euro nerede19
- recep tayyip erdoğan12
- arkadaşlar buyrun ballı muzlu çilekli süt içelim9
- pkk'nın kendini feshetmesi akla uygun değil12
- arkadaşlar sizce bu hırka nasıl17
- arkadaşlar yeni şapkam nasıl8
- sözlük kızlarının yüzde 95'inin çirkin olması21
- 12 mayıs hemşireler günü11
- sözlükte yazmak size bir şey kazandırmaz20
- federal republic of anatolia8
- 12 mayıs 2025 pkk'nın kendisini feshetmesi30
- kadınlar erkeklerin yüzde seksenini çirkin buluyor8
- ekrem imamoğlu'nun bir sevgilisi olduğu iddiası8
- erkeğin orospusu22
- televizyonun bozmasının nedenleri11
- kadir mısıroğlunun mezar taşına oturan kemalist8
- birinin size çirkin demesi19
- uludağ sözlük geleneksel bahar pikniği12
- fiat egea10
- cuma günü istanbula gidiyorum orada cami var mıdır20
- kent lokantası9

entry'ler (871)
lan bu adamın santrafor olduğuna ben inanmıyorum. O kadar kafa topu indiriyor hepsi rakibe. Kaza bela bir frikik golü attı. Galatasaray 5-1 yeniyor Erenin Şutu yok.
Bu adam bunadı ama bizikiler bunu anlayana kadar bit turnuva malesef daha kaçacak.
Güzel kızdan değildir o ilgiden dir ilgiden.
Mantar gibi türedi bu siteler bir anda ben daha hiç birinden kod alamadım o ayrı şundaki dr kodu ile yarın bir kitap deneyeyim oda olmazsa artık inancım kalmayacak bunlara https://indirimkuponum.net/
Dünden beri çekerek yaptığın en büyük enayiliği yapıyorsun. Git dişçiye gecede olsa git çekilmez o.
Kaçak elektrik demiyor trafo diyor. Bizde burada kat kat ödeyelim.
zirvede çok güzel ortam var arkadaşlar. seviyeli, bilimsel, felsefi konular tartışıyoruz. yalnız şalı olmayan giremez ona göre. *
türkçe olarak şunları söyleyebilirim;
nilüfer - tek başına
sezen aksu - seni kimler aldı
tanju okan - kadınım
nazan öncel - gitme kal bu şehirde
barış manço - gül pembe
nilüfer - tek başına
sezen aksu - seni kimler aldı
tanju okan - kadınım
nazan öncel - gitme kal bu şehirde
barış manço - gül pembe
düzenlenirse katılmayacağım zirvedir. *
su götürmeyen gerçektir. hayatta kimsede bana bunu içiremez. bir kere içirmeye kalktılar, şimdi o kişiden haber alınamıyor, evet. *
hayattan keyif alamamanın sonucu, okuduğum kaynaklara göre depresyon belirtisiymiş. bilmiyorum belkide şuan ruh halim depresyon habercisidir. ama gerçekten artık eskisi gibi tad alamıyorum hayattan. yediğim yemekten, gezdiğim tozduğum sokaklardan, izlediğim filmlerden, okuduğum kitaplardan, dinlediğim müziklerden kısacası hiç birşeyden artık eskisi gibi zevk alamıyorum. huzurum kaçtı, tadım kaçtı. ve bu uzun süredir böyle.
bazen düşünüyorum bunların nedeni nedir diye.. çünkü etki tepkiyi doğururmuş. belkide şuan herşeyin sorumlusu hayatta istediğim hiç birşeyin gerçekleşmemesi olabilir. çok üzüldüm, çok ağladım, çok kırıldım belkide bunlar bu yaşadıklarımın toplamıdır. yaşadıklarımın bir sonucudur. belkide bu huzursuzluğu ve mutsuzluğu hakediyorumdur. sanki böyle bir daha mutlu olamayacakmışım gibi hissediyorum...*
bazen düşünüyorum bunların nedeni nedir diye.. çünkü etki tepkiyi doğururmuş. belkide şuan herşeyin sorumlusu hayatta istediğim hiç birşeyin gerçekleşmemesi olabilir. çok üzüldüm, çok ağladım, çok kırıldım belkide bunlar bu yaşadıklarımın toplamıdır. yaşadıklarımın bir sonucudur. belkide bu huzursuzluğu ve mutsuzluğu hakediyorumdur. sanki böyle bir daha mutlu olamayacakmışım gibi hissediyorum...*
tek istediğim şey şu kısacık ömrümde mutlu olmaktı...*
kamuoyunda yaşanan krizleri çok iyi yöneten, adeta ders veren hükümet partisidir.
şimdi bakıyorsun 17 aralık yolsuzluk operasyonu gündemdeyken, mustafa sarıgül'ün tmsf'den borcu çıkıyor, oda yetmezmiş gibi yargıtay biranda şike operasyonu kararlarını açıklıyor.
hakikaten ülkeyi iyi yönetiyorlar.*
şimdi bakıyorsun 17 aralık yolsuzluk operasyonu gündemdeyken, mustafa sarıgül'ün tmsf'den borcu çıkıyor, oda yetmezmiş gibi yargıtay biranda şike operasyonu kararlarını açıklıyor.
hakikaten ülkeyi iyi yönetiyorlar.*
kadınların mı daha çok sevdiğini bilmem de, arkasında çok büyük bir liberal gençliğin desteklediği siyaset adamıdır. ben bunu bilir bunu söylerim.*
geçen gün izlediğim misery filminin şu sahnesi gerçekten unutulmazdı.
http://www.youtube.com/watch?v=ueHC7pgfYGU
http://www.youtube.com/watch?v=ueHC7pgfYGU
entrylerini severek okuduğum, tebessüm ettiren nadir yazarlardandır kendileri. ağzına sağlık üstat.