/135
günboyu gündemi sadece gezi parkı olan, insanların birbirlerini galeyena getirme amaçlı çok saçma olaylar da anlatılan site. Doğru bir konu hakkında saçma açıklamalar yapılıyor. Mesela: "Polisler gezi parkı olayında gece nöbetinde olanların evine gaz bombası atıyor." saçmalığın da böylesi.
an itibariyle ülkenin gerçek medyası olmuş sosyal medya organı.

twitterı özet geçiyorum:

ARKADAŞLAR FALAN FiLAN COK ONEMLi. ORDAN GELENLER VAR BURDAN DA GELIYOLAR. RT PLS
an itibariyle açılmamakta olan sitedir. acaba?
an itibariyle ulaşılamamaktadır.
bursa fomara'da an itibari ile girilememekte.
sorunsuz girdiğim site.
ulaşılamamaktadır.
sorunsuz girdiğim site. ama gerçek $u ki 3g çok yava$.
dns ayarlariyla kurtulabilecek bir yasaga maruz kalan sitedir.
(bkz: hotspot shield) KURULARAK engellemesi ortadan kalkan sorundur. mobil uygulaması da var bu programın.
genellikle ilk başlarda kendi kendinize konuşuyormuşsunuz havasında bir his veren fakat sonrasında takipçi sayınızın artmasıyla her anınızın , görüş ve fikirlerinizi paylaşabileceğiniz sosyal site.

genellikle anlık durum geçenler tarafından sıkça kullanılır.

+ tuvaletteyim popomu siliyorum

- retweet = kaç gram sıçtın onu söyle bari

yukarıdaki gibi aptalca tweetlere ve tweetle karşılık verenlere de sıkça rastlayabilirsiniz.

amacı doğrultusunda kullanıldığından keyifli olabilen , fakat aptalca kullanıldığında ise karşınızdaki kişinin sizin hakkınızda " bu ne lan " demesine yol açabilirsiniz.
gayet kullanılabilen sitedir.

sadece azıcık ağır.
maalesef bunu kullananlar şova dönüştürdü işi.
direniş için verilen mesajlara bakıyorum sabahtan beri şuraya gelin. burada kötüyüz. şurada şu var burada bu var. burada durum vahim. 10bin polis şurada bekliyor. bize tuzak kuruldu vs vs mesajlar.
bilgisayar oyunu sanıyorlar bunu.bariz belli. hatta çoğunun heyecan yaşamak ve sırf twitter dan gelişmeleri aktarmak için gittiğini düşünüyorum.
muhtemelen bu kesim ergen tayfa dediğimiz kesim.
ulan direnişte takipçi sayım arttı diye sevinen insan mı olur la.
işi ciddiye alın. yoksa bu mücadele 2 sonra biter.
kimin ne olduğu zor anlaşılan site.
başbelası?!

matbaa'ya da öyle demişlerdi. sazın içinde de şeytan varmış. cahiller.
kendi kendine konuştuğun, kimilerinin fenomen olmak için takipçi kastığı sosyal site.
an itibariyle göçmüş sitedir... mk tam benim fenomenlik tweet attığım sırada çöküyor gavat.
"twitter kapasiteyi aştı" uyarısı veriyor. Normalde bu uyarı 1dakika sürerken süre çok uzadı şuan.
dikatatörün el attığı bela. error veriyor.
an itibariyle taknik bir hata var yazısı çıkan mikroblog sitesi.
an itibariyle engelleme yaşanmaktadır. dns ayarlarınızı değiştirin
açıldı şu an.
meme yapmıştır.
şu anda cortlamış sitedir. uygulaması da çalışmamaktadır.
an itibari ile bütün yazarlar resmen haklıdır.
© copyright 2005 - 2026