bugün
- uludağ sözlüğün dirilmesi9
- bülent ecevit19
- zall'ın sanki bizi istememesi10
- normal sözlükte bize mülteci denmesi olayı15
- küresel ıkınma9
- ankara8
- arkadaşlar selam buyrun kahve içelim10
- gelmiş geçmiş en depresif türkçe şarkı8
- deniz manzaralı küçük bir kasabaya yerleşme hayali8
- sözlüğün kapandığı gece12
- galeride görseller neden açılmıyor sorunsalı8

entry'ler (1105)
bundan tam 1 yıl önce buraları bırakmışım. koca 1 yıl hiç uğramamışım. mesaj kutumda onlarca mesaj birikmiş. sözlükte sevdiğim herkes göçüp gitmiş buralardan. geri dönmeyi istiyordu bir yanım ama bütün hevesim kaçtı.
yeni gelen arkadaşlara ve eskilere selam olsun.
yeni gelen arkadaşlara ve eskilere selam olsun.
ucu bombok bir yere çıkan sınavdır.
bu aralar gecesi gündüzü sakin geçen şehir. üniversiteler tatile girince kızılay'ı bestekar'ı boşaldı ama bu haliyle de çok güzel olan şehrim.
her andır.
brooklyn köprüsü(new york), tower bridge(londra), britanya bayrağı.
yunan futbolcular avrupa kupası kazanmıştır. türk futbolcular kazanamamıştır.
yol yapmayı bilmiyor. aslında biliyor da, bozulmayan yol yapmayı bilmiyor.
eski sevgilinizi bir başkasıyla görme durumudur. benim başımdan geçen hali şöylerdir: boyumun uzun olmasına dayanarak(1.91) ilk aşkım olan kız hep şu cümleyi kurardı: ben kısa erkekleri sevmem, çok iticiler. daha sonra ayrıldık falan. bir gün bunu bir çocukla gördüm, çocuğun boyu benden 15-20 santim kısa yani kızla aynı boydalar. ben ilk aşkımı başka bir çocuklar görürsem kahrolacağımı düşünürken, gülmekten mahvoldum swh
ateistlerin dinleri sorgulamaktan kormuyor olmaları yüzünden. inanan insanlar sorgulayamadıkları için, cesurca davrananlara karşı kin besliyor.
edit: imla
edit 2: yahudi görünümlü hristiyan müslümanım.
edit: imla
edit 2: yahudi görünümlü hristiyan müslümanım.
türkiye'de bulunan cami sayısı 81 bin 984, hastane sayısı 1220. şimdi o kokuşmus kin kusan zihniyetinizi alıp az ötede oynayın. edit:imla.
doğru olmayandır. (bkz: yok ananın amı ali sami)
adam gibi adam. topçu gibi topçu.
soyadı ince, sözleri kalın.
mandela üzerinden duyar kasan ulusalcılara hatırlatma kendisi atatürk ödülünü reddetmiştir.
ufuk'a kova dersek eğer, eray çöp bidonuna denk geliyor. not: muslera ise çay bardağı falan ama bunu pek takmayın kafanıza siz.
bugün kendisini yaldır yaldır hissettirmiştir.
10 yıl olmasa bile yok olacağı aşikardır (bkz: bugünün dini yarının mitolojisi)
bilgisayar mühendisliği 2.sınıf okuyan abiniz 110 puan üstünden 8 aldı, elektronik dersinin ilk vizesinden.
azıklıklar bir oluşum değildir. 3-5 kişinin kurduğu bir müzik grubuna benzemez. yüz yıllardır hatta bin yıllardır var olan amaçları vardır.