bugün
- beyazsemsiyeliyabanci43
- yorgun mermi26
- gammazlama yapmamak13
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası32
- sözlükte erkekleri istemiyoruz7
- hangi yazarla evlenmek isterdiniz10
- aziz yıldırım11
- sözlükteki deliler3
- arda güler6
- haysenin1212
- aşık olmak8
- kızının düğününde oynayan baba5
- güzel ayaklı bir kızla evlenebilirim4
- satranç haram yasaklansın7
- gammaz beni çaylak yapmaz ki gammaz beni çsy9
- ölüm4
- onu seviyor muyum yoksa silkmek mi istiyorum2
- diamond bosphorus'un tüm sözlüğe yürümesi6
- togg'a lpg taktırmak2
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle63
- kabalcı3
- einstein'ın karısı2
- gina carano13
- bu köyden olsam ne olacak8
- çağrı isimli yazar5
- vurdurmayan sözlük yazarları3
- para amaç değil araçtır2
- evlenilecek erkek nasıl anlaşılır3
- yapay zeka moderatörü15
- sözlükteki vatan hainleri4
- doktorlara saygının kalmamasının temel nedenleri7
- sözlüğe messi trasfer olmuş5
- rte tanrı değildir2
- yaz geceleri4
- en gey özelliğiniz15
- hallelujah2
- azınlık için çoğunluğu görmezden gelmek2
- mılli yazılım f-16 ların kabiliyetini artıracak9
- sevişmek istediğiniz kadın yazarlar7
- diamond bosphoruss denen yazar7
- canına okuyacağım2
- anın görüntüsü21
- omurgasız tekerlek5
- hatırlanan en eski reklam sloganı5
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı8
- çengel bulmaca çözer gibi entry giren yazar2
- katatespizartmasi15
- beyazpenisliyabancı2
- galatasaray sözlük2
- sözlüğün kırbacı8
Bu siteyi siken iki şey var;
1. Mal mal tespit yapan, kaynağı göt olan araştırmalara dayanmış tespitlere dayalı tweet atan fenomen adı verilen abiler, ablalar ve bunları takip eden -hahah çok komikmiş admin kardeş- mantığındaki insanlar.
2. Mal karakterini burc'unun özelliği sanan Türk kızının, sürekli olarak -içinde bastırdığı cinselliğin de etkisiyle- argo tabirlerle ya da seks tabirleri ile burç özelliklerini anlatan hesapları retweet etmesi.
1. Mal mal tespit yapan, kaynağı göt olan araştırmalara dayanmış tespitlere dayalı tweet atan fenomen adı verilen abiler, ablalar ve bunları takip eden -hahah çok komikmiş admin kardeş- mantığındaki insanlar.
2. Mal karakterini burc'unun özelliği sanan Türk kızının, sürekli olarak -içinde bastırdığı cinselliğin de etkisiyle- argo tabirlerle ya da seks tabirleri ile burç özelliklerini anlatan hesapları retweet etmesi.
böyle ünlüleri falan takip ediyorlar ağızları açık. saçma sapan link kısaltmaları, bir şeyler paylaşmalar. ben pek anlamam ama kullananların mal olduğu konusunda ciddi fikirlerim var. twitter ünlüsü ne lan...
yahu bunlar bir de bir zıkkım yazıyor, işte bugün bunu popüler yapalım diye... öyle eğleniyor mallar kendi aralarında. bugün şunu top bir şey yaptık, ne şanlıyız falan diye. mk atomu parçaladın sanki.
dünya tarihinin gelmiş geçmiş en kolpa platformudur çok net, dalga geçerler bide facebookla ulan bari benim dayım emekli öğretmen akrabam aforizma kasmıyor kendini entel göstermeye çalışmıyor adam bayramını kutlayıp çekiliyor köşesine. hani mal tipler olur ya görmek bile istemessin sanki bütün o tipler aynı çatıda toplanmış.
kısa ve net kendini entel göstermeye çalışanların yeri.
çok saçma bulduğum site. reklam veya not defteri olarak ta kullanılabilir.
hukuki açıdan birilerini rencide etmediği müddetçe kişinin kendisinden istediği kadar bahsedebileceği faydalı oluşum. bir anda, herkesin ortasında patlamak yerine, burada istediği gibi, hukuki sınırlar içerisinde patlar durur. kime ne zararı var ki ? bunun anlaşılamadığı ve sürüye uymayanların takipçi kaybettiği oluşum. fenomencikler sizi !
samimi olmayan ortam. takipçi kazanmak için atılan tweetlerin rengi bile değişebiliyor. takipçi kazanmak için takip edip sonra takibi bırakanlar var, sonra sen orada kendi kendine gelin güvey oluyorsun. böyle değişik bir şey.
en ilginç en komik benim şeklinde sidik yarıştırılan site.
birde utanmadan 140 karakter sınırı koymuşlar. ula benim ettiğim küfür ondan uzun tutuyor zaten.
birde utanmadan 140 karakter sınırı koymuşlar. ula benim ettiğim küfür ondan uzun tutuyor zaten.
erişilen site. net.
beleş virüssüz erotik fotoğraf sitesi.
-Imagine that. Human souls trapped like flies in World Wide Web, stuck forever, crying out for help. -Isn't that basically twitter?
(bkz: doctor who)
(bkz: doctor who)
https://twitter.com/ follow me.
profil resmini değiştiremediğim site.
sorunu çözebilecekler mesaj kutusunu coştursun.
sorunu çözebilecekler mesaj kutusunu coştursun.
hesabımı tamamen kapattığım aşağılık site,
hiç bir sike yaramayan ego tatmini için birebir bildiğin günlük, kız hayatını yazıyor resmen, ıhı şöyle yapsakkiiiiiii, böyle lduuu, yok şöyle olduuu, waffle timeee, kendini entellektüel ve kültürlü sananları çöplüğü, herhangi bir yere ilk defa giden görmemişlerin yer bildirimi yaptıkları, cahil ve adi ortamı, ünlülerle tartışmaya girebilmek için götünü yırtan dallamarın olduğu iğrenç site, iyiki kurtulmuşum burdan diyorum, ünlü felan değilsen ne işin var aq , takipçin arttıkça kendini lord sanıyorsun, attığın tweetleri bir allahın kulu okumuyor, sen kim bilir belki birileri görür ve benim kişilik analizimi yapar yada bana bulaşmak ister ümidiyle otlanıyorsun burada, hayata realist bakan kişi böyle aptalca işlerle uğraşmaz.
hiç bir sike yaramayan ego tatmini için birebir bildiğin günlük, kız hayatını yazıyor resmen, ıhı şöyle yapsakkiiiiiii, böyle lduuu, yok şöyle olduuu, waffle timeee, kendini entellektüel ve kültürlü sananları çöplüğü, herhangi bir yere ilk defa giden görmemişlerin yer bildirimi yaptıkları, cahil ve adi ortamı, ünlülerle tartışmaya girebilmek için götünü yırtan dallamarın olduğu iğrenç site, iyiki kurtulmuşum burdan diyorum, ünlü felan değilsen ne işin var aq , takipçin arttıkça kendini lord sanıyorsun, attığın tweetleri bir allahın kulu okumuyor, sen kim bilir belki birileri görür ve benim kişilik analizimi yapar yada bana bulaşmak ister ümidiyle otlanıyorsun burada, hayata realist bakan kişi böyle aptalca işlerle uğraşmaz.
haberlerin en hızlı düştüğü ortam, ne itin götüne sokun nede başınızın üstüne çıkarın rahat bırakın twitterı, hee birde populist mal kimsenin senin sikimsonik twitlerine ihtiyacı yok.
okullarında semtlerinde, ellerini kol paçalarından içerisine çektiği t-shirtleriyle takılan, real yaşantısında herhangi bir konu hakkında derinlemesine fikir ve bilgi sahibi olmayan kızların, über derecede entel, radikal; cinsel konularda cesaretli yorumlar yazdıkları mecra. bir de, gerçek hayatta cinsellik konusundaki tutuculuğunuzu bilmesek, cinsellik işi ciddiye bindiğinde seksen türlü taklalar atarak kaçınmaya çalıştığınızı görmesek, inanıcaz kolpa marjinalitenize. bastırılmış ezik kişiliğinize sizen..
sürekli kopya iletilerin paylasıldıgı mekan. en basit örnek sözlükte yaran facebook iletilerindeki bir entry'i alıp arama yerine yapıştırın. bak bakiyim neler dönüyor.
2 adet fake hesabımın olduğu site.
ulan benim gibi adama da özenip bu nicki çalan insanlar var ya, onlara fenerlilerden daha çok gülüyorum amk.
ulan benim gibi adama da özenip bu nicki çalan insanlar var ya, onlara fenerlilerden daha çok gülüyorum amk.
kullanan ne kadar boş beleş, işsiz, liseli insan varsa hepsinin g.saraylı olduğu yer. *
Konustugum ingilizlerin cogunun copluk, sacmalik, zaman kaybi olarak degerlendirdigi sosyal ortam. Adamlar sekspir tarzi yazilar bekliyolarmis galiba ama kik kullanmak baya populer orda.
Sürekli ünlülerin olduğu sıradan insanların onlara yaltaklık yaptığı sosyal mecra.
takipçim ol diye dilenenlerin evrensel mekanı.
fenomen olduğum platform.
çok eğleniyorum lan.
çok eğleniyorum lan.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar