bugün

/135
Çoğu ünlünün gerçek hesaplarını bulabileceğiniz tek site olduğu için onların ne yazdığı merak edilip girilen site.

-TT'sinden eksilmeyen takipçi kasma hilesi (bkz: #Takiplesiyoruz)
millet çok önemsiyor. sanki TT listesinde yazanları konuşmak gibi bir zorunluluk var. Halbuki TT listesinin ne önemi var ?
son günlerde şu şekil tweetler görüyorum "aysn boraya ymk yaptı bora yemegi yamuk anladı, aysun cok bzldu aglıyr suan." bu nedir? gülüyorum eğleniyorum ama bu şekil bir trend mi var bu akımın çıkış noktası nedir ne değildir bilen var mıdır?
copy paste oluşumudur.

elemanın teki cidden sağlam bir şey yazar, 5 dakika içerisinde yüzlerce kişi kendisi yazmış gibi retweet yapmadan kendisi yazmış imajı verir.

öyle de emeğe saygı olmayan bir yer, ha seviyor muyuz? evet seviyoruz o ayrı konu.
sözlükten entry araklayarak kendi yazmis gibi yapan takipciye sahip oldugum site.
amele ruhlu insanların sabahtan akşama takım muhabbeti yaptıkları oluşumdur.

ayrıca, malı meydanda olan ablaların da yeni webcamidir.
yaptıgım şeyleri kendim için değil de twitter için yaptığımı farkedince geçen hafta apar topar kapattığım sosyal medya şeysi. artık daha mutluyum, daha huzurluyum ve yaptıgım şeylerden daha çok zevk almaktayım. Naçizane tavsiyem böyle bir şey farkettiğiniz anda siz de aynı şeyi yapınız. * *
twitter TT listesini anlayamayacağınız dillere ayarlayın. zira türkiye'nin seviyesi yerlerdedir.

onun dışında gayet istifade edilebilir bir alandır kullanmayı bilen için.

tutup abuk sabuk adamları takip edersen abuk sabuk şeyler karşına çıkar.
fişlenmenin yeni yöntemi. kim kiminle nerede ne yapıyor... yazık...
#TCBölünmezBirBütündür'ı dünya çapında 1. numaralı hasteg olduğu site.
bol bol saçmaladığımız alan. orda da saçmalayamayacaksak n'apalım twitter'ı?...
bugün gördüm ki bu mecrada bulunan bazı kişiler var ki öyle böyle orospu çocuğu değil.

anasını, bacısını kim, nasıl siktiyse artık aklınca mustafa kemal ile dalga geçiyor orospu çocuğu.
türkiye'de günlük niyetine kullanılıyor.
Aşk acısı çeken müslüman futbolseverlerin oluşturduğu günlük hatta anlık site.
sağa sola random atar yapma platformu.
berbat bir sistemi olan sitesmi şey.
benim burda cok guzel bi hesabim vardi. ama dondurdum ben onu.
1 aydan fazladirda girmedim.
bugun girmeye calistim. aaaaaaaaa ama nolmus? kapatmislar hesabimi.
bu ne sacma sey ya.
neymis 1 aydan fazla girmeyince dondurduktan sonra hesap kapaniyomus.

iste ben bu yuzden bunu hic kullanamiyorum.
simdi isin yoksa tekrar bastan twitter kur, tekrar takipci ayarla falan.
ohoo olacak sey degil. onla mi ugrasicam.
üff sinirlendim bak.
ne yazık ki ülkemizde götten anlaşılan şey.
baştan ayağa herkes "fenomen" olma derdinde, espri yapmak için kasan kabız tipler, cuma takipleşmesi, haftaiçi takipleşmesi cart curt.

gerçekten tam bir gerizekalı topluluğu.

hani facebook'a bok atardık falan da fb'da genelde kendi arkadaş çevremizle muhatap olur, paylaşır, yorum yapar izlerdik. twitter ne amk?
ilk başta "çok sıkıcı abi" deyip, daha sonra kendine bağlayan ve kimsenin kimseyi sallamadığı sosyal paylaşım sitesi.
an itibariyle boston olayları ve takipleşme tagları tt olmuş.biri boston olaylarını yorumlarken biride takipleşelim diyor.böyle bir yer.
minik mavi dedikodu kuşumuz ..
burada eskilere söveriz , yenilere çağrışımda bulunuruz , saniyelik bildirimler veririz , yaşam şekli yaşama şekli haline gelebilir oluşum bla bla bla ..*
şu sıra buram buram çocukluk fotografları ile dolan şey.
yeminle yetiştirme yurduna döndü lan taymlaynım :(
justin bieber manyağı ruh hastası ergenlerin en itibariyle ağzına ettikleri mikro blog.
sadece sevilen ünlü/yazar/sanatçıların takip edilmesi gereken yer.
gerisi adeta bok çukuru.

fenomen(ne demekse artık) olmak için deli gibi espri kasan, şunu bunu heştag yapmaya çalışan, herkesi takip edip takipçi kazanmaya çalışan tipler bir dolu.

tam bir ego tatmin aracı. ötesi değil.
sadece oscar gecesinde adam gibi tt'lerin olduğu ortam. onda da amerika sağolsun. yoksa belieber futbol muhabbeti ve takipleşek diyen adamlardan geçilmiyor.
insanların ne yediklerini ne içtiklerini ve hatta ne sıçtıklarını yazdıkları saçma sapan bir ortam. Arkadaşımdan biliyorum telefon elinde sürekli ekranı yukarı kaydırıyor yenilensin diye. Oha öküz müsün oğlum az insan ol ya...
© copyright 2005 - 2026