bugün
- türkçe 25000 kelimeden oluşan kısıtlı bir dildir7
- 08 eylül 2026 üsküdar da başkan vekili seçimi4
- uludağ itiraf12
- s'i l v'e r m'i s t28
- tc'ye vatandaşlk bağıyla bağlı olan herkes türktür8
- sikişirken sigara içen kadın6
- yörük kızı15
- afd'nin saksonya anhalt'ı kazanması3
- kız düşürmenin kısa yolu15
- uludağ sözlük size ne kattı24
- zorunlu eğitim11
- sözlük kızlarının entrylerinin hep artılanması13
- command and generals2
- mercimek çorbası içen kadın14
- sarı şeker yargılanmalıdır16
- sözlüğün en masum yazarları16
- devlet bahçeli9
- fusya semsiyeli yabanci26
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü19
- pankek mi pişi mi10
- bir kadını taşımanın zorluğu10
- cübbeli ahmet hükümetin maşası mı sorunsalı9
- otobüs camına yaslanan kafanın titremesi6
- sarapci koala43
- arkadaşlar larissa kim12
- pum pum çorbası6
- atatürk ü sevme zorunluluğu10
- nervio21
- sarımsak yiyen kız6
- yemeğe bulyon koyan insan7
- reenkarnasyon2
- zuhal olcay'a aşık olmak7
- hesabın yüzde 10 undan daha az bahşiş veren tip10
- pandela 38
- serhat kılıç22
- mesleki yaşama merkezi denetleme2
- sözlükteki gammazlar lobi si11
- seks yapmanın aslında çok iğrenç bir eylem olması6
- türkiye13
- ismail kartal12
- tavuk budu2
- bir kızın aşkı size naptırabilir9
- tai lung45
- pizza6
- saraca098
- hoşçakal uludağ sözlük7
- atatürk ün türk olmadığı gerçeği7
- koca sözlüğün fusya'ya yenilmesi8
- hamarat kadın5
- şarapçının birden tayyipçi olması10
Bu senede oscarı alamadı. Artık şansını 2018 oscar ödüllerinde christoper nolan'ın dunkirk filmi ile deneyecek.
tom hardy sevdiğimiz bir abimizdir, adamdır.
o kadar yetenekli dir ki locke gibi sadece arabanın içinde geçen tek oyunculu bir filmi izlenilebilir kılmıştır,yoksa normal şartlarda sadece arabanın içinden ve önünden iki açıyla çekim yapılan tek kişinin telefonla konuşmasından ibaret filme 110 dk nasıl dayanılır ki.
legend filmi ile yine döktürmüştür.
erkeğin sözlük anlamı.
ispanyol çingenesi gibi bir ten rengi var ama genele vurduğumuzda kesinlikle çok çekici ve karizmatik bir adam.
(bkz: Locke)'da şaşırtıcı derecede iyi bir oyunculuk sergilediğinden aklımda kalmış.
Diğer hiçbir filminde hangi rolde bile olduğunu hatırlamıyorum. tuhaf.
Diğer hiçbir filminde hangi rolde bile olduğunu hatırlamıyorum. tuhaf.
ağzı yamuktur.
rock n rolla nın son sahnesi ile gönüllere taht kuran kaslı abi.
the revenant'taki aksanı hayranlık uyandırır.
karizmatik bir herif.
sağ elinin serçe parmağı devamlı bükülmüş halde duran kişi. neden? çünkü doğrama tahtasında parmağını bıçakla kesmiş. serçe parmağının küçük bir tendonu kopmuş. üç operasyon geçirmiş fakat serçe parmağı düzeltilememiş.
en sevdiğim yabancı oyuncular arasındadır. adam her filmde başka karakteri o kadar güzel izleyiciye yansıtıyor ki hayran olmamak elde değil. ayrıca bu adamın beslenme uzmanları kesinlikle über profesyonel olsa gerek. adam her film öncesi kendini müthiş derecede değiştirebiliyor. hemen de eski haline dönebiliyor.
(bkz: erkek)
piyasada ki şüphesiz en yakışıklı adamı ,laf söylemeyi,kıskanmayın,boşuna çalışmayın olamazsınız.
Tam adı edward thomas hardy olan, 1977 doğumlu ingiliz oyuncu. Oscar adaylığı vardır.
Çoğu filmini izlesem de oyunculuğunu bir türlü beğenmedim, tipini de hoş bulmuyorum. Aksanı ve ses tonu güzel o ayrı ama bunun dışında çekici bir yanı yok adamın. mad max fury road filmindeki performansı güzeldi, harbiden iyiydi. set dışında tatlı bir adam olduğunu düşünüyorum, özellikle şu fotoğraftan sonra görsel kendisine ısınmış bile olabilirim *
Çoğu filmini izlesem de oyunculuğunu bir türlü beğenmedim, tipini de hoş bulmuyorum. Aksanı ve ses tonu güzel o ayrı ama bunun dışında çekici bir yanı yok adamın. mad max fury road filmindeki performansı güzeldi, harbiden iyiydi. set dışında tatlı bir adam olduğunu düşünüyorum, özellikle şu fotoğraftan sonra görsel kendisine ısınmış bile olabilirim *
oyunculuğu gayet iyidir.
taboo dizisinde arzı endam eden, oyunculuğu ile hayran bırakan, çıplaklığı ile kızlarımızın ağzının suyunu akıtan, erkeklerimizi kıskandıran kaslara sahip, ingiliz aktördür.
bir çok filmde yer almasının dışında, taboo dizisinde başrol olmasının yanında, dizinin yaratıcılarındandır.
bir çok filmde yer almasının dışında, taboo dizisinde başrol olmasının yanında, dizinin yaratıcılarındandır.
resmen türkiye şubesiyim bu adamın ya.
1977 doğumlu ingiliz oyuncu.
Özellikle Bronson, Warrior, Locke, The Drop ve Legend filmlerindeki performansı görülmeye değer.
Özellikle Bronson, Warrior, Locke, The Drop ve Legend filmlerindeki performansı görülmeye değer.
2018'de venom'u canlandıracak aktör.
Bir taboo'su vardır ki efsanedir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar