bugün
- 8 temmuz 2025 sözcü tv'nin karartılması8
- heykeller ne işe yarıyor sorunsalı24
- türk milleti13
- siktir orospu afedersin14
- türklerin medeniyete katkıları9
- haysenin1215
- mehmet boynukalın'ın belediyelere operasyon tweeti12
- akpnin elinden dini alın geriye ne kalır20
- özgür özel19
- ülkenin dingonun ahırına dönmesi12
- gocu'ya sarma sarmak15
- toprağın üzerinde yalın ayak yürümek8
- su paralarıyla togg alan yönetici8
- sözlükten bi şey olmaz11
- nihat genç8
- yazarların imza yemekleri10
- yazarların favori yazarları8
- yazarların favori sabunu9
- ak parti'nin genel müdürüne çuvalla 95 milyon tl12
- anın görüntüsü14
- yazarların favori aktiviteleri8
- yandaş medya ahlaksızlığı8
- müsiad başkanının dolar yükselmeli demesi8
- bir akpli bir chpli bir mhpli bara gitmiş9
- düşün ki o bunu okuyor9
- true nickli yazar10
- tezsiz yüksek lisans11
- sözlük kapalıyken merak ettiğiniz yazarlar18
- selinsu için buluşup dövüşen erkekler9
- ölümden sonrası yoksa neden yaşıyoruz sorunsalı20
- bu hangi oyundan8
- israile askeri malzeme götüren gemi mersine geldi10
- dolar 40 lira13
- bahçeli'nin duruşmalar tv den yayınlansın çağrısı10
- uzun sakal sarık cübbe12
- seni yüzde 29 ile orada oturtmam25
- akp ve mhp belediyeleri8
- bu hangi diziden8
- sokak ortasında dondurma yalayan erkek10
- en son ne içtiniz11
- sürekli kent uzlaşısı diyen masklavi20
- true ahlaksızlığı8
- baklava kutusuna 110 bin euro koymak8
- true gocu aktroll sözlük17
- yiğit bulut13
- özgür özele soruşturma9
- ah almak13
- akp'nin türkiye'yi fetöden kurtarması14
- 6 temmuz 2025 5 askerimizin şehadeti15
- ahmet hamdi çamlı'nın cumhuriyet tweeti8
güçlü ve etkileyici sahneler barındıran herkese pek hitap etmeyen joachim trier filmi. Süper güçlerin keşfi temalı olsa da klasik amerikan filmlerinden çok farklı. Aksiyon beklentisi ile izlenirse pişman olunur. Ayrıca izlediğim en şehvetli lezbiyen sevişme sahnesine sahip film.
--spoiler--
En beğendiğim sahne gölde botu ile giderken birden babanın yanmaya başlaması ve ölmesi.
Yanıyor kendini suya atıyor nefes almak için çıktığında tekrar yanıyor muhteşem sahneydi.
Küçüklüğünden beri din baskısı altında çocuğa işkence eden, yanacaksın, yanacaksın, cehennem gerçek vs diye çocuğun kafasını siken biri için muhteşem bir ölüm.
--spoiler--
--spoiler--
En beğendiğim sahne gölde botu ile giderken birden babanın yanmaya başlaması ve ölmesi.
Yanıyor kendini suya atıyor nefes almak için çıktığında tekrar yanıyor muhteşem sahneydi.
Küçüklüğünden beri din baskısı altında çocuğa işkence eden, yanacaksın, yanacaksın, cehennem gerçek vs diye çocuğun kafasını siken biri için muhteşem bir ölüm.
--spoiler--
(bkz: thelma and louise)
genelde bu tarz filmler finalde doğru kopar ya ben tam aksine giriş-gelişme kısmını beğendim. finale doğru bir aceleye getirmişler, bi saçmalamışlar, uyduramamışlık ve olmamışlık hissi uyandı bende. belki izlerken kafamda kendi finalime odaklandığımdan da olabilir ama sonu tatmin etmedi pek.
din ilişkisi ve baba nefreti daha güzel işlenebilirdi. yani kızın babası ile olan diyaloğu çok ani bi şekilde yön değiştiriyor ve izleyiciye 'ee?' dedirtiyor bence. bunun dışında başroldeki kızın duru güzelliğine de hasta oldum. rol için uyumlu, soğuk bir albenisi var.
bir 7/10 alır benden.
din ilişkisi ve baba nefreti daha güzel işlenebilirdi. yani kızın babası ile olan diyaloğu çok ani bi şekilde yön değiştiriyor ve izleyiciye 'ee?' dedirtiyor bence. bunun dışında başroldeki kızın duru güzelliğine de hasta oldum. rol için uyumlu, soğuk bir albenisi var.
bir 7/10 alır benden.
Doğum günü bebesi.
doğum günün şutlu olsun.
Nickaltıma yazanları eksileyenlerin merak ediyorum derdini. Gel uzan şöyle, çocukluğuna inelim bebeyim.
Bir hafta boyunca bebek olacak olan yazar.
Bir hafta boyunca bebek olacak olan yazar.
"prot" diye bir ses geldi.
eski nickleri için.
(bkz: tatlı krizi)
(bkz: prot)
2016dan beri haberdar olduğum, eski nesil iyi bir yazar. bir de 10 yıldır burada olduğunu ve eski nickaltlarına fazla yazılmadığını düşünürsek, daha birçok nick değiştirmiştir. galiba değişikliği seviyor.
(bkz: tatlı krizi)
(bkz: prot)
2016dan beri haberdar olduğum, eski nesil iyi bir yazar. bir de 10 yıldır burada olduğunu ve eski nickaltlarına fazla yazılmadığını düşünürsek, daha birçok nick değiştirmiştir. galiba değişikliği seviyor.
Temmuzda üşütmek başkadır. Hastayım, bir sıcak süt getirip geçmiş olsun diyeniniz yok.
#39820607 eski nickaltısı çıfıt çarşısı gibi. Nick değiştirme sebebimi sorma stilin çoğhoş güzelim.
ben pul koleksiyonumu gösteririm..
oldschool rocks!
oldschool rocks!
evli bir dişi yazar.
29 yaşına dün itibariyle girmiş hafif minyon ve kilolu dişi yazar. nice mutlu senelere küçük kız.
ikinci evliliğini geçtiğimiz pazar günü sade bir törenle yapmış dişi yazar..
Soğuk, kasvetli havasıyla birlikte işlenen konu itibarıyla da gerilimi yüksekten yaşatan bir film olmuş. Baba figürü ve dini öğeler içermesi bizim kültüre de yakın hissettirebilir beklentisiyle izledim fakat sosyokültürel farklılıklar filmi bambaşka bir yere taşımış.
entryleri ile sözlüğe ışık tutan dişi yazar. inşallah silik yer gözlerimiz kör oldu ışıktan. amin.
şimdi fırından yeni çıkmış çıtır çıtır bir ıspanaklı börek olsa, yanına karanfilli çay demlesek.
başlasak anlatmaya. sabahtan geceye, geceden sabaha.
uyusak da uyansak. yazlar kışa varsa, kışlar ille de hep yaz olsa.
başlasak anlatmaya. sabahtan geceye, geceden sabaha.
uyusak da uyansak. yazlar kışa varsa, kışlar ille de hep yaz olsa.
sanırsam biraz sinirli bir yazar ama iyidir yani..
gördüğüm üzre fikirleriyle ışık tutar sözlüğe.
gördüğüm üzre fikirleriyle ışık tutar sözlüğe.
Sözlükte hiçbir akrabası bulunmayan yazardır. iyi tanırım kendini.
evli ve çocuk bekleyen yazarmış. allah analı babalı büyütsün inşallah.
Az önce öğrenmiş bulunduğum Hamileliğini sitayişle karşıladım. Allah bir avazda kurtarsın.
Türkçesi selma eheh.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar