bugün

entry'ler (16807)

sokak kazları acilen itlaf edilmelidir

sözlük kızları acilen itlaf edilmelidir diye okuduğum başlık. bugünlük bu kadar sözlük yeter.

arkadaşlar domuz eti yedim ne olacak şimdi bana

merak edilendir. arkadaşlar bildiğiniz gibi ingilterede 4 seneyi devirdim, dün gece sipariş ettiğim pizzaya da bu gavurlar domuz salamı koymuş yedikten sonra fark ettim. şimdi bana ne olacak? dinden çıktım mı? pizza da iyiydi baya ama.

ilk buluşmada burç soran kız

muhtemelen ergen bir kezodur. en son 17 yaşında ikizlerim dediğim için terk edilmiştim, allahın kezosundan rabbim korudu beni.

sözlükte kendime uygun bi dişi adayı bulamamam

insanı hayretler içinde bırakan durumdur. bu kadar yakışıklı ve zeki olup da hala bir kız düşürememiş olmamın sebebi sanırım biraz abazan izlenimi bırakıyor olmam. yasak merveyi nervio için terkettim o da beni çeyreklik bi adam için sattı. ups zaten ayrı bi dünyada. menuet kaldı bir tek, artık onu seviyorum.

menuet

(bkz: #46780490)
eyv.

mirarskaya

evli ve 2 çocuğu var amk abazanları, biraz utanma olur insanda.
bir yazar.

insan olmaya ceyrek kala dan özür diliyorum

görsel

kız olsaydım beni yine eksiler miydiniz

cevabı hayır olan sorunsaldır. bir meme için kapımda köpek olurdunuz amk abazanları.

arkadaşlar bu sözlükte neden bu kadar mal var

bu kadar malı bir araya toplayabilmek de bir başarı. tebrikler zall.

sözlük kızlarının saçları

görsel

nervio ya aşık olmak

önce ben aşık oldum.

kızlar vereceği erkeği nasıl seçer

genelde ortalamanın üstü boyda, biraz piç, hafif de kaslı erkeklerden seçerler.

bir sözlük kızını vize dönemi becermek

kızın stresini azaltacak, derslerine daha da odaklanmasını sağlayacak eylemdir. ben üniversiteden mezun olalı olmuş 5 sene, kendim için bir şey istemiyorum.

traveler of secret moments in silik olması

umarım bu hafta gerçekleşir.

kadınların ilk verdiği erkeği unutamamaları

sen konuşma top. kadınlarla alakalı bu konu.

arkadaşlar nasıl yazıyorum iyi mi

merak edilendir. sözlükteki kadın yazarların rencide olmaması için cinsel entryleri azalttım.

kadınların ilk verdiği erkeği unutamamaları

çünkü ilklerin yeri hep ayrıdır. evlense, çocuğu bile olsa ilk verdiği erkek ölene kadar akıllarında olur.

sözlük kızları an itibariyle korumam altındadır

bir duyurudur. bundan sonra ben buradayken kimse bu kızlara sözlü yada fiziksel tacizde bulunamaz.

sözlük kızlarının insanı azdırdığı gerçeği

görsek azmayız bence de (true hariç) anonim olunca kafamızda prenses yapıyoruz bunları.

hasiktirlan yazarı

parmakları güzelmiş. ayrıca çok tehlikeli entryleri açık oyluyorsun bebeğim, yapma.