bugün
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı41
- milyonlarca insan deccal'in peşinden gidecek13
- jennifer lawrance9
- sözlük sapıkları12
- 6666
- hayatını garantiye almak isteyenlere tavsiyeler12
- isa mesih'in gelişini sevgiyle kucaklamak4
- deccal'in şu an yeryüzünde olma ihtimali6
- dünya iyi midir8
- birden akla gelen sözlüğü bırakma düşüncesi8
- silvermist'in mutfağına konuk olmak17
- sözlük teletabileri4
- focus film2
- am meme ve göt üçgenindeki favori organınız9
- yahudilerin hepsi iyi insan değil9
- kızılay avm11
- hükümet şu olaya da el atsa3
- milf seven erkek2
- doğaüstüyle dinle kafayı bozan kitle2
- slipknot5
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı77
- ağır müslüm gürses sözleri9
- kiraz cicegi kolonyasi30
- özgür özel'e yurttaştan yumuşak muhalefet tepkisi2
- allah her şeyi kuşatmıştır7
- flört10
- yandaş akademisyen3
- yaşlılık2
- sözlükte kavga olmayacak hissi13
- çerçioğlu ailesinin togg tedarikçisi olması5
- sözlüğe ben geldikten sonra2
- kitap okumak6
- naruto dayı denen yarım akıllı2
- baş abaza4
- marilyn manson2
- sözlük şizofrenleri2
- fenerbahçe biraz sert biraz katı16
- parcalandim toparlanamiyorum32
- deccal bi insan birçok mucize sergileyecek2
- gocu32
- fenerbahçe18
- kendini çok önemli sanan yazar14
- ağırlık kaldıramayan erkek8
- kıymalı üzümlü börek5
- abd ve çin'i takip etmek için kanallar öner5
- uludağ sözlük ün gizli eşcinselleri2
- bilen vardır3
- ben troll üm7
- yeeeaaaahhh kadıköy2
- takip ettiğiniz israilli haber kaynakları6
a101'den 3,95'e alınır. önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında ortalama 12 dakika pişirilir, arzuya göre dondurmayla servis edilir.
ben bunu niye yazdım?
ben bunu niye yazdım?
2 kaşıktan fazla yiyince mide bulandıran tatlı.
insanı ciddi düşünmeye yönlendiren tatlı.
koktuğu kadar güzel olmayan tatlı. koku muhteşem ama lezzet beklentilerin altında.
Şarkıyı albümü bilmem de tatlısı mikemmel.. sıcak sıcak yendimi bi de.. oyyyşşş.. ıstırırım, yalarım bile..
Lisedeki en yakın arkadaşımla her buluştuğumuzda bayıla bayıla yediğimiz vazgeçilmez tatlımız.
içinde aşk var adlı parçası dinlenilesidir.
Saygılar sunuyorum azizim...
Saygılar sunuyorum azizim...
Kaşık vurup içini patlattığında çikolatasını squirt eden bir tatlının ismi olmakla beraber muhteşem işler yapan şu grubun ismidir.
(video artık mevcut değil)
Sese bak ulan.
Saksofona eridim.
(video artık mevcut değil)
Sese bak ulan.
Saksofona eridim.
Dominosun sufleler harikadır. Çok severim. Canım çekti yeminle.
Evde yapması en kolay tatlılarda benim için bir numaradır. Fırın çalıştırmaya gerek kalmaz, malzemeleri çok azdır. Ve yarım saat içinde çoktan yapmış ve yemiş olursunuz.
Denenmesi tavsiye edilir. Tatlı krizine girildiği anda en iyi kurtarıcılardan biridir.
Ayrıca içine bitter çikolata koyulduğu takdirde 2. Yi Yemeye kalkarsanız fazlasıyla bayacaktır.
Denenmesi tavsiye edilir. Tatlı krizine girildiği anda en iyi kurtarıcılardan biridir.
Ayrıca içine bitter çikolata koyulduğu takdirde 2. Yi Yemeye kalkarsanız fazlasıyla bayacaktır.
Denemeye cesaret edemedigim tatlı cünkü o akıskanlığı her seyi yakma derecesinde pisirdigim icin sağlayamam gibi geliyor. Bir digeri de san sebastian ck.
yancısı dondurma ile beraber olunca aşık olduğum tatlı. yapımı basit gibi görünür fakat sizi rezil de edebilir vezir de.
Çikolatası akıskan kek.
1 yumurtayı yarım su bardağı toz sekerle cırpın. Sonra yarım bardak süt ve uarım bardak sıvıyağ ekleyin. 2 kasık kakao, 1 bardaktan 2 parmak kadar az un, kabartma tozu ve vanilya ilave edin karıstırın.
Cam kaselerin yarısına kadar bu karışımdan dökün. Derin bir tencereye bu kapları oturtun ve keklerin yarısına gelecek kadar tencerenin dibine su koyun. Tencerenin kapagina nemi buharı ceksin diye havlu yada bez gibi bir sey koymayı da unutmayın.
Kaseler ocakta tıkırdamaya baslayınca 4 5 dakika tutun ve hemen ocağı kapatıp kaseleri tencereden cıkarın yoksa pişmeye devam eder ve akışkanlığı gider.
Afiyet olsun.
1 yumurtayı yarım su bardağı toz sekerle cırpın. Sonra yarım bardak süt ve uarım bardak sıvıyağ ekleyin. 2 kasık kakao, 1 bardaktan 2 parmak kadar az un, kabartma tozu ve vanilya ilave edin karıstırın.
Cam kaselerin yarısına kadar bu karışımdan dökün. Derin bir tencereye bu kapları oturtun ve keklerin yarısına gelecek kadar tencerenin dibine su koyun. Tencerenin kapagina nemi buharı ceksin diye havlu yada bez gibi bir sey koymayı da unutmayın.
Kaseler ocakta tıkırdamaya baslayınca 4 5 dakika tutun ve hemen ocağı kapatıp kaseleri tencereden cıkarın yoksa pişmeye devam eder ve akışkanlığı gider.
Afiyet olsun.
Yiyemediğim ender tatlılardandır. Çiğ kek hamuru yer gibi. Hiç tatmin edici değil.
1975 ten beri güzel bir sufle yiyemedim güzel sufleler kimlere yar oluyor.
A101’den kekspır sufle alın. iki tanesi 5,90 TL ve dışardan hazır yiyebileceğiniz en iyi suflelerden biri, güvenin bana.
teoman'la düeti fena olmamış.
içinde aşk var şarkısı çok tatlıştır.
sufle delisi biri olarak bir de indirimli sufle yedim keyfime diyecek yoook teşekkürler pokuscuuum.
https://music.youtube.com/watch?v=lkoSvsoAjT8
istanbul'da sonbahar şarkısını teoman'dan iyi söylemiş.
istanbul'da sonbahar şarkısını teoman'dan iyi söylemiş.
Boynunuza sürüp yalarım bile.
En sevdigim tatlilardan biridir. Trdeyken haftada 3 yerdim.
X-Large Pizza yanına 2 sufle toplam 300 TL. hem doy hem de ağzın tatlansın.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar