bugün

bekleriz ben buralardayım sen gibi kişilere takılmam.
zamanında galatasaray stadı yapmıştım oyunda. ne günlerdi.
görsel
Knk senin soyadın kuşku mu küskü mü?
sözlükte had bildirmekten sıkılmayan yazar.
Kanı bozuk olduğunu kendisi itiraf etmiştir. Kanı bozuklara da döşeyeceğiz bugün.

görsel
söz konusu fenerse kanımız bozuk evet. men dakka dukka.
sigma olomouc liverpool hagi'nin feyki olduğuna inanıyorum.

veya o bunun feyki.
olm saçmalama aq 3 4 senedir sözlükteyim. bizi bilen bilir sen yenisin galiba.
özel mesaj yoluyla olmayan beynimi ve belamı sikeceğini söylemiş kişi. hukuki masraflarımı karşılayarak istersem şikayet edebileceğimi söyleyerek üzerine tehdit etmiş birisi.

ama bilmediği bir şey var ki kendisini ciddiye alamam.

belki annesiyle karşılaşırsam ciddiye alabilirim diye düşünüyorum. yaş bakımından.
uyku düzenini normale sokan yazar. artık gece 4 5 gibi buralarda olamayacağım bir sonraki uyku düzeninin bozulmasına kadar.
--spoiler--
belki annesiyle karşılaşırsam ciddiye alabilirim diye düşünüyorum. yaş bakımından.
--spoiler--

ana bacı karıştırma oksijeni tersten soluttururum sana. son uyarım.
annesiyle karşılıklı oturup çay içerken çocukluğu hakkında bilgi edinmek istediğim kimse.

problemlerinin kaynağını tek tek öğrendikten sonra ne yapacağıma bakarız.
gsliler bile kâle almıyor bunu, boş verin. belli ki psikolojik sorunları var. bu tip cezai ehliyeti olmayan akıl sağlığı bozuk kişilere karşı, bu durumlarını bilerek yaklaşmak lazım. buradaki gslilerin çoğu sike sürülecek aklı olmadığını, mal olduğunu söylediler. yalanım varsa bir daha fener maçı izlemek nasip olmasın. belki inanmaz diye diyorum. özel mesajları, nickleri sansürleyip paylaşabilirim hatta. tek bir gsli kâle almıyor bunu. hayallerle yaşıyor. yok depay geldi, yok hazard geldi, yok ronaldo geliyor, yok gs dünya çapında takım, city'i tokatlar falan yazmışlığı var bunun. hayatı futbol menajer oyunu zannediyor.
bence üvey babası çok dövmüş bunu, kafasına vura vura da aptal etmiş zavallı yavrucağı.
Gizli fenerli yazar. Fenerlilerden çok fener entry'si var amk.

Hadi hadi tutma içinde. Fanatık fenerlisin işte olm. Swh.
stephen kusku
on ikinci nesil çaylak

hahahahahhahahahahahahahahahahahahahaaHAHAHAH

(bkz: fenerle uğraşanın çocuğu olmaz)
Çaylak kuskusunu yemiş fenerli yazar. Ahahahahahha.
görsel

Otur sıfır. Yine tersten sapladık. Kudur ağla şimdi.
fenerbahçe ile her uğraştığında çaylak olmaya devam edecek gibi görünen gassaraylı. daha dün çaylaklığı bitmişti, yine çaylak.

görsel
Çen çaylak mı oldun çen. Oba kuzuma kıyamam sana. Ahahahahaha.
çaylakken fenerbahçe'nin alanya'yı nasıl delik deşik ettiğini iyi izlemiştir diye düşündüğüm yavru kedicik.
Uefa kupası ve avrupa süper kupası sahibi tek türk takımının taraftarı olan yazar.
kuşku uyandıran yazar. niye sürekli çaylak oluyor ki?
görsel
Tam 16 gündür çaylak olan yazar. Fenerbahçe ile uğraşanın çocuğu olmaz. Dün acılı bi adana dürüm yediğini de es geçmeyelim hahaha.
güncel Önemli Başlıklar