bugün
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı14
- 64 yıl ilişki yaşayıp evlenmeyi kabul eden kadın4
- atm den para yollayanlar3
- eski kitaplar3
- aykirikadin7
- mehdinin pforzheim da olması3
- herkesin birbirini fake hesapla suçlaması5
- bik bik'in mutfağına konuk olmak5
- keki kabarmayan sözlük kızı3
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası32
- islam medeniyeti diye bir şey yoktur3
- askeri ücretle evlenebilir mi2
- atatürk'ün alevi dedelerine de karşı olması5
- tekne turu6
- domuz etli hamburger2
- kova dolunayı4
- sözlük kızlarının kendilerini güvenilir sanması8
- afganistan islam emirliği2
- nickten isim tahmini yapmak72
- bir yazarı entrylerine göre yargılamak19
- bir erkeğin aşko demesi5
- 24 tane fake hesabı olan yazar6
- hangi yazar hangi başlığa ait5
- true'nin kadın yazarlara bakıp 31 çekmesi8
- gammazlar neden hiç çaylak olmuyor8
- erkeklerin kızların götüne bakması3
- çağımızın hastalığı8
- sözlükteki herkesin 2 hesap kullanması6
- hoşlanılan kızı türkü bardan çıkarken görmek4
- biraz şımardım6
- denge3
- chatgpt'ye acımasız karakter analizi yaptırmak2
- sevgilinizin sözlükte yazar olması6
- instagram'da herkesin çok mutlu olması3
- penisi surata ve dudağa vurdurmalı seks türü2
- insanların zamanını heba etmesi2
- sözlükten kovulup kovulup geri dönen yüzsüz2
- sözlükten bir kıza basmak2
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri10
- bayan eleman aranıyor2
- insanlar nasıl arkadaş ediniyor10
- cem yiğit üzümoğlu ve leyla smyrna cabas'a genç ba2
- gammaz çetesi7
- hayattan zevk alamamak17
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum20
- kalabalıklar içinde yalnız olmak12
- tacettin libosoglu3
- acıyo diyen kız4
- hikayeyi devam ettir25
- sapık olduğu için çaylak olan insan5
(img:#1309925)
kalori harcayarak yapılanı için: jump squat
iç bacaklar için: sumo squat, kick squat
daha etkili bir sonuç için ağırlıklı full squat, uzun tekrarlı lunge.
ama bence bunlarla çok vakit kaybetmek yerine 100 tekrar jump squattan sonra ağırlıklı leg presse girin.
iç bacaklar için: sumo squat, kick squat
daha etkili bir sonuç için ağırlıklı full squat, uzun tekrarlı lunge.
ama bence bunlarla çok vakit kaybetmek yerine 100 tekrar jump squattan sonra ağırlıklı leg presse girin.
Squat ve deadlift gibi hareketler temel egzersizlerdir. Çok işe yarar fakat sakatlanma riskini de bi o kadar arttirir.
tüm türk kezolarına zorunlu hale getirilmelidir.
Sanıldığı gibi çok yararlı olmayan hareket.
Omurganız incinirse boku yersiniz. Squat yerine alternatif hareketler yapın, ya da yapmayın.
Omurganız incinirse boku yersiniz. Squat yerine alternatif hareketler yapın, ya da yapmayın.
alt grup çalışmaktan imtina edenler üst grup gibi deadlift mantığıyla mevzuya girdiklerinden 3 set sonunda akşam götten bıçaklanmış hissiyatı yaşadıkları hareket.
Herkesin dilinde amk...
Squat yapıyorum squat yapıcam squat yapsana... Sus amk.
Squat yapıyorum squat yapıcam squat yapsana... Sus amk.
erkeklerdeki iktidar sorununa alternatif çözüm olabilen harekettir.
Basic hareketler grubundadir. Guclenmek ve kas kutlesini arttirmak isteyenlere siddetle tavsiye edilir.
türk kızlarının, son zamanlarda götlerini kaldırmak için türk erkekleri yerine kullandıkları yöntem.
bir komando dansı nın etkilerini gösteremeyeceğine inandığım hede.
Erkek yaparsa vurduruyor diyolar. Bizim suçumuz erkek Olmak mı vurdurmamak mı
Yaptım. Üç yıldır dar pantolon giyemiyorum. Bildiğiniz malum bölge kendini bıraktı. Aile içinde bile taciz ediliyorum.
Yardım edin.
Yaptım. Üç yıldır dar pantolon giyemiyorum. Bildiğiniz malum bölge kendini bıraktı. Aile içinde bile taciz ediliyorum.
Yardım edin.
Kendisine düzenli zaman ayıran kadınlara saygı duyulmalıdır. Ciddi emek ister.
her türk kızının duyup bilip bilmeden yapmaya calıstıgı populer egzersız hareketi. ulan onu bikere dogru yapcaksın biiiir. quadriceps e asırı yuklenirler genelde hatta oyle bi genel ki yüzde 99 bak bukadar eminim. vucudun agırlık merkezını koruyup dogru kasa yuklenmezsen aksine minicik popon kapkalın bacakların olur. beslenmene dikkat edeceksin ikiiii onu yapıp ustune 1 tepsi baklava 1 tabak makarna pirinç vs yerse o bacaklar strece sarılmıs dana butu gibi olur. squattaki amac incecik bel ve bacaklar buyuk bir popodur bel boslugu yagla dolmus kızlar sabaha kadar yapsa fayda etmez.
Not: ayy 10 set yapıyorum çok alıskınım diyen var. iyi bok yiosun o yüzden popolarınız kutu gibi olmuş bunlar hep kas kaybı.
Not: ayy 10 set yapıyorum çok alıskınım diyen var. iyi bok yiosun o yüzden popolarınız kutu gibi olmuş bunlar hep kas kaybı.
Dogru bir acida yapilmadigi taktirde dizlerinize kalici hasar verebilir. Aman diyim dikkat edin dogru sekilde yapin.
Bilinenin aksine, yanlış yapıldığında kalçayı büyütür.
Mükemmel bir bileşik harekettir, karın kaslarını izole egzersizler yerine squat ile daha verimli geliştirebilirsiniz.
Eğer götünuzde olmasi gerekenden fazla yag varsa yapmayın kasa cevirirseniz koca götlü olursunuz.
evet arkadaşlar öncesi ve sonrası diye fotoğraflar atın da biz de işe yarıyor mu görelim. işe yarıyorsa destek veririz yaramıyorsa moral veririz filam yani.
Göt büyütmez, sıkılaştırır.
Sonra belki biraz ama onun için ağırlıkla yapılmalıdır.
Sonra belki biraz ama onun için ağırlıkla yapılmalıdır.
çok ağrıtır ama meyvesini verir, ben zorlandığım için yapamıyorum.
Yağı kasa çeviriyormuş.
Hahahhahahahhahahshhahahahahahahahhahahahahahahahahshshshshhshs o hunharca gülen adam gifini koysun biri acil acil.
Hahahhahahahhahahshhahahahahahahahhahahahahahahahahshshshshhshs o hunharca gülen adam gifini koysun biri acil acil.
Bacakların omuz genişliğinde açılarak ,sırt doksan derece açıda dururken, ağırlıklı ya da ağırlıksız yapılabilen bir antremandır. Tercihim ağırlıksız ve kollar sırtla doksan derece açıda öne doğru uzatılan formudur. "Squat girl " youtube kanalı oldukça dikkatimi çekmektedir . Günde 4 dakikalık antremanlarla, kalıp gibi bir vücudu vaat etmektedir. Her sabah uyandığımda; squat ve karın düzleştirme videolarını uygularım .Kardiosuz sadece düzgün beslenerek, çokça faydasını gördüğüm uygulamadır. Hem bacak hem kalça bölgesi kaslarını güçlendirir hem de muhtemel omurga rahatsızlıkları oluşumunu en aza indirger. Başlangıçta fazla sayıda yapılmaması tavsiyemdir.
Diziniz sakatsa kesinlikle yapmayın. Yürüyemez duruma gelirsiniz.
düzenli yaptığım hareket.üst bacağı kalinlastiriyomus diye duydum.bi miktar üzüldüm.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar