bugün
- yazarların özlü sözleri10
- günlerin artık kısalıyor olması5
- filistin in ermeni soykırımını tanıması34
- türklerin soykırımdaki ustalığı15
- ölüm6
- diyarbakır kürt dili konferansı5
- erkekler neden evlenmekten kaçıyor15
- iyi geceler sevgilim2
- iphone pil ömrünü uzatmanın etkili yolları4
- sözlüğün troll kaynaması2
- insan sevdiği adama şans verir5
- diamond bey birader koştursun kampanyası4
- seksting5
- bir günde 10 defa otuz bir çekmek5
- sözlüğe güzel bir kız bırak5
- hangi sözlük yazarının tipini merak ediyorsunuz21
- onur yürüyüşüne katılanların chpye oy vermesi6
- deniz göktaş11
- yerel tohum fidesi satmak cezayla yasaklanmış2
- atatürk heykellerinin gereksizliği2
- 29 haziran 2026 brezilya japonya maçı10
- anın görüntüsü26
- sma dilencileri2
- solaris2
- 2026 dünya kupası38
- fala inanan insan zekası2
- türklerin medeniyet kuramama nedeni15
- özgürlük ve disiplin paradoksu2
- iyi gelen ne varsa hep sensin işte4
- sözlükten giden yazarlar4
- ercüment çözer2
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle21
- futbol32
- true ile sevişmek2
- aylık 327 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- ismet arif karasu2
- pandela11
- hastanedeyim ful kadınlar hasta8
- almanya paraguay maçını kim kazansın3
- en son ne aldınız2
- sosyoloji okuyan erkek4
- en son ne yediniz6
- günün şiiri9
- 29 haziran 2025 dilek güngör tweeti2
- evde makarna yapmanın maliyeti8
- haysenin125
- bik bik'in mutfağına konuk olmak14
- ziya gökalp5
- japonya11
- haletiruhiyemin müşevveş olması3
otomobilde yol tutuşu arttıran aparat.iki lastik arası mesafeyi arttırarak,viraj kabiliyetini yükseltir.güvenlik açısından sağlıklı bir işlem olmadığıda söylenir.
büyük ihtimal pingden dolayı aynı tanımı peşe peşe ayrı ayrı tanımlar olarak sisteme giriyor. sakin ve yavaş olmalı dediğim yazar. acele etme, sözlük kaçmıyor.
t: tanımları sevilen yazar.
t: tanımları sevilen yazar.
başıma bir şey gelmeyecekse açtığı başlıklar '' açılan başlığın ilk entrysi başlığı tanımlamalıdır '' kuralına aykırı olup bu yüzdenilk entryleri silinebilecek yazar. sadece dikkatimi çekti ve uyarmak istedim. biraz özen lütfen... saygılar.
Çok özür diliyorum efendim. Malum sözlükte yeni olduğum için hala tam olarak kuralları bilmiyorum. Daha dikkatli olmaya çalışacağım.
evrim i baya yanlış anlamış cahil yazar.
yazıyla derdini veya düşüncesini anlatamayınca hakarete başvuran zevat. yeni gelmişin hakaretle burada kimseyi düzeltemezsin fikrin varsa yazarsın veya başlık açarsın ama kimseye hakaret edemezsin.
ödeşmek adettendir :
görsel
ödeşmek adettendir :
görsel
paylaştığı görsellerin çoğunda espri anlayışı benimkine yakın olan yuzır.
hayat zaten yeterince bunaltıcı. biraz da gülmek lazım.
Bu nasıl bir karikatür hafızasıdır, maşallah evladım. Bunlara kafa yoracağına derslerine kafashbsbsnd.
makine parçaları için ayraç anlamındaki terimdir.
Kız mı acaba?
amerikancı 6'lı masa ve barbar ruslar hakkında ne düşündüğünü merak ettiğim yazar.
sürekli karikatür paylaşan yazar.
herşeye karikatür paylaşan yazar.
Her şeye bir karikatür cevabı olan yazar.
her şeyi ti' ye alıp karikatür paylaşarak yorum yapması yorucu olsa da sözlükte iyi vakit geçirmesini dilediğim yazar.
thanks.
yine ekonovich' e yaptığım eleştiriyi yapacağım. '' şamata, geyik yapma demiyorum ama 7/24 yapma, aksi takdirde yorucu oluyor ''.
yine de duruma uygun karikatürler paylaştığı için donuza eklemeyip takip etmeyi seçiyorum. saygılar...
yine de duruma uygun karikatürler paylaştığı için donuza eklemeyip takip etmeyi seçiyorum. saygılar...
beni takip etmeye başlamış yazar. komikli foto filan da atıyor bazen başlıklara. hakkında hiçbir şey bilmiyorum.
grinch'in karikatür versiyonu. sürekli karikatür görselleri paylaşan bir yazar.
Sürekli karikatür ile sergilediği şamatacılığı yorucu olan yazar. Tamam, güler eğlenirsin ama 7/24 de olmaz ki… her şeyde ölçülü olmakta fayda var.
Sadece kendisi değil ölçüsüzce şamata yapan birkaç yazar daha var ve hepsi ölçüsüzlükleriyle yoruyor.
Sadece kendisi değil ölçüsüzce şamata yapan birkaç yazar daha var ve hepsi ölçüsüzlükleriyle yoruyor.
tüm entry'leri karikatür olan yazar.
Sözlükteki yorucu ölçüsüz şamata akımının karikatür temsilcisi olan yazar. Ciddi başlık açılıyor, karikatür ekliyor, komik başlık açılıyor, karikatür ekliyor. Tamam, elbette arada gülüp eğlenirsin de sürekli olmaz ki !
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar