bugün
- güllü8
- üstteki yazarın yaşadığı şehir28
- rte seçimi kaybederse akpliler ne yapıcak19
- ölmek istemek8
- ışık hızı neden sabit ve en yüksek hız olsun12
- nefret dolu olmak8
- nisan da üniversitelerin açılması11
- hayalinizdeki eş tipi15
- vajinaya 1 dakikada 170 dil darbesi atmak15
- ben gidersem devlet yıkılır27
- klarnet calan sarapci koala 631
- kan tutan kasap nickli gereksiz10
- kadınların etek altı görüntülerini çeken komiser15
- sözlük erkeklerinin parmak boğumları11
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle60
- kemal kılıçdaroğlu47
- beşiktaş10
- mustafa varank11
- ermenilerden nefret eden piç kurusu8
- ibb'nin sağlam metrobüsleri dozerle parçalaması15
- katil oldum9
- frank lucas'ın atatürk nefreti12
- doğu perinçek'e ne olacak sorunsalı10
- chp seçmeni23
- iftara ne yapsam18
- yakışıklı erkekler nerede sorunsalı29
- 2 nisan 2023 fenerbahçe beşiktaş maçı18
- ekşi sözlük28
- hoşgeldiniz güle güle21
- manyak olmaya karar verdim19
- dolar daha da artar mı8
- en türk özelliğiniz13
- muharrem ince34
- kalemi en güçlü yazarlar13
- 11 ay her boku yemek ama 1 ay müslüman olmak20
- erdoğan ın seçimi kazanma ihtimali28
- anın görüntüsü20
- evlenmelik sözlük erkekleri39
- hiç kocasını aldatan bir türbanlı olmaması10
- chp seçimi kazanırsa adil kaybederse hile var10
- pilavı kaşıkla yiyen insan11
- chp11
- kışın dondurma yenir mi20
- millet ittifakı şer ittifakı mı8
- göt deliğinizi ğırt ğırt sesi gelene kadar yıkayın26
- muharrem ince kemal kılıçdaroğlu buluşması11
- türkiye nin girişine yazılması gereken söz32
- günün sözü9
- müslümanlardan soğuma nedenleri20
- alım gücü12

entry'ler (797)
bir çok kavramdan uzak yetişmiş nesil. kötülemek maksadıyla söylemiyorum, oldukları zaman kötü.
hayvanlara barınma ve yemek imkanı sağlayın, sonra zaten köpekler sokaklardan çekilir ama onlara bu imkanları vermeyip köpeksiz sokaklar istiyoruz demek çok saçma. bu dünya, sadece bizim değil. o hayvanlar sokaklardaysa sebebi yine bizleriz.
mine tu-gay kim awk.
o.ç'dan başka bir şey değil.
sorsan müslümanlar ama herkes biliyor ki süslümanlar.
fetö'nün ayaklarının dibinde oturanların kendilerini saklamak için chp'ye iftira atması. görmesek belki derdik.
malum partinin fanları (her koşulda ne olursa olsun oy atan fanatik tipler) da çok iyi biliyor ama işlerine gelmiyor. hatalarını kabul edememe gibi bir çaresi ve ilacı olmayan hastalıkları var.
türkiye'yi modern bir ülke mi sanıyorsunuz. Mustafa Kemal Atatürk öldüğü gün modern devir kapandı artık burası tipik bir orta doğu ülkesi.
1925 yılında Atatürk’ün talimatıyla havacılık sanayisini kurmak; askerî, sivil, sportif ve turistik havacılığın gelişmesini sağlamak hedefiyle açılan ve yetiştirdiği binlerce pilotla Türkiye’de havacılığın gelişmesinde büyük rol oynayan Türk Hava Kurumu, AKP iktidarında çok zor günler yaşıyor.
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), prim alacaklarını tahsil edemediği Türk Hava Kurumu ve THK Üniversitesi’ne haciz kararı aldırdı ve tüm hesaplarına bloke koydurdu. Karar, THK Genel Merkezi çalışanlarının temmuz ayı maaşları ödendikten birkaç saat sonra uygulandı.
kaynak: https://www.cumhuriyet.co...unden-bloke-koydu-1958414
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), prim alacaklarını tahsil edemediği Türk Hava Kurumu ve THK Üniversitesi’ne haciz kararı aldırdı ve tüm hesaplarına bloke koydurdu. Karar, THK Genel Merkezi çalışanlarının temmuz ayı maaşları ödendikten birkaç saat sonra uygulandı.
kaynak: https://www.cumhuriyet.co...unden-bloke-koydu-1958414
yobaz kafalardan çıkacak bir söz. başka bir şey değil.
aklıma nietzsche'nin sözü geldi:
kim ahlak ve namus bekçiliği yapıyorsa bilin ki... diye devam ediyor.
burada da kim birine bir şeye benzetme yapıyorsa bilin ta kendisidir, o'dur.
kim ahlak ve namus bekçiliği yapıyorsa bilin ki... diye devam ediyor.
burada da kim birine bir şeye benzetme yapıyorsa bilin ta kendisidir, o'dur.
fişleyerek insanlara saldırma ve saldırtma aşkınız nereden geliyor. insanlarla niye bu kadar uğraşıyorsunuz. zorunuza giden ne. eğlencene bak geç. bu psikolojik buhram yoksa; onlar kadar rahat ve özgür olamadığınız için mi? onlar kadar hayatı dolu dolu yaşayamadığınız için mi? onların sahip olduklarına sahip olamayıp kıskandığınız için mi. anlamıyorum cidden. komik oluyor. swh.
edit: imla.
edit: imla.
benim de param yok ama çatır çatır geziyorum. üzümünü ye bağını sorma hesabı biraz sistem öğrenin, çakallık öğrenin, sistemi çözünce ip söküğü gibi geliyor.
sakar olduğunuzu gösterir.
gerçekten de giresunlu bir çepni türk-ü olarak söylüyorum ki doğu karadeniz'in en türk şehridir. türk yurdudur.
rekoru bulunan fırkateynimiz. giresun adıyla başta türkiye olmak üzere giresun'u da gururlandırır.
"TCG GiRESUN fırkateynimiz Akdeniz’deki harekât ve eğitim faaliyetleri çerçevesinde Mart-Eylül 2020 tarihleri arasında limana uğramaksızın kesintisiz 182 gün seyir icra ederek bu konuda yeni bir rekora imza attı."
kaynak: https://twitter.com/tcsav...tatus/1313004261664489472
asalete bakın:
görsel
görsel
"TCG GiRESUN fırkateynimiz Akdeniz’deki harekât ve eğitim faaliyetleri çerçevesinde Mart-Eylül 2020 tarihleri arasında limana uğramaksızın kesintisiz 182 gün seyir icra ederek bu konuda yeni bir rekora imza attı."
kaynak: https://twitter.com/tcsav...tatus/1313004261664489472
asalete bakın:
görsel
görsel
gidecek insan reklam yapmaz, sessiz sedasız gider. işiniz gücünüz boş beleş prim peşinde koşmak.
gidecek insan reklam yapmaz, sessiz sedasız gider. işiniz gücünüz boş beleş prim peşinde koşmak.
çocuk ayrı bir konu ama zevki para alma net şekilde düşkünlüktür. 18 yaşına kadar çocuğa para verilir. 18'inden sonra reşit oluyor ve ihtiyacı kalmıyor. artık para vermek isterse.
bay efendi v3 olurdu ama tanımlarımın versiyonu daima v2 olurdu. swh. bir üst versiyona güncellemeye gerek yok. daima güncelim.