bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum26
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü5
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin11
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- 4 haziran 20262
- uysaljakoben21
- 1 euro 53 50 tl2
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- ayı saldırınca yapılması gerekenler13
- gammaz olmuşum13
- reha muhtar25
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir6
- doğu türkistan'ın ülke olması2
- gece yarısı çalan telefon7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- aquila bicipite8
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız3
- tutku2
- kemal kılıçdaroğlu35
- minyon kadın siniri5
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- kadınların zeka seviyesi3
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- elit olmak için gerekenler13
- gocu26
- denize sıfır bir ev sahibi olmak3
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak3
- bayrakları bayrak yapan bayrak imalatçılarıdır2
- babaya masaj yaptırmak2
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- geceye bir söz bırak3
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- eski dizileri izlemek3
- her şeyin sanalda olmadığı gerçeği2
- türkiye dünyanın 16 avrupa'nın 6 ekonomisidir2
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- hayatın artık aşırı monoton gelmesi2
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- ona bir şey söyle16
- koca2
- gey görünce gey olmaktan korkan erkek21
- kel erkek3
- turkei kıymentini bilin19
- tek arkadaşının olmaması10
- hapse düşünce hemen koğuş ağasını dövmek9
Ortaokulda tek besin kaynağımdı, her öğüne yakıştırırım. Çay ve ayran eşliğinde bağımlılık yapma etkisi var bence.
pazar günü yapılan kahvaltının vazgeçilmezidir.
taze yenmesi gereken, çıtır çıtır, çay dostu hamur işi.
ne zaman pastaneler simit işine girdi artık simidinde tadı kaçtı. nerde eskiden sokakta okul kantininde satılan çıtır çıtır simitler. o süslü püslü simit saraylarının bile yarısından çoğunun simidi yenecek gibi değil. bari simide dokunmayın arkadaş, bırakın onu zevkle yiyelim.
Simit çayla birlikte ayrılmaz ikili..
en güzel hali de sabahtır. yanında peynir de eşlik ederse çay sevmeyene bile içirtir o çayı.
Sıcacık ve çıtır çıtırdı küçük çocuğun simitleri. Kirli yüzünde ki güneş kavruğu gibi kızarmıştı halka halka . iskele babalarına dayanmış onu izlediğimin farkında değildi. Yıllarının deniz köpüğü gibi süratle yok olacağının farkında olmadığı gibi. Çevreyi kolluyor, tedirgin ve tablasını sağ salim bitirip evin yolunu tutma telaşında. Belli ki çekiniyordu zabıtalardan. Atik gözleri sezdi gelen tehlikeyi. Lacivert şapkalılardı kalabalığın arkasından ona doğru gelen. Tablasını kaptığı gibi koştu umutlarının arkasından. Yere bir simit düştü. Martılar simitin üzerine üşüşmüştü. Kim bilir belki de çocuğun rüyasının bittiği yerde martıların ki başlıyordu.
Kahvaltıda, haftanın 7 günü yense de bıkılmayacak susamlı.
çayla iyi gider çıtırı tabi.
küçükken oynadığımız nefesini verimli kullanma kabiliyetine bakan eğlenceli bir oyun.
(bkz: ayran)
en güzeli ankara simitidir. ayrıca evimin dibindeki fırında 24 saat sıcak şekilde bulunan hamur işi. bacağım çok ağrıyo be sözlük, biri olsa da inip hemencecik alıp gelse.
gece gece çay ile ne güzel gidecek olan nimet.
çayın en yakın arkadaşı. birbirleri için yaratılmışlar.
osmaniye otogarında otobüs durur durmaz gelen simitçilerin sattığı, normale göre küçük, hafif şekerli bir tadı olan, kırmızı renkli osmaniye simidi de simitler arasında özel bir yere sahiptir. çayla, ayranla veya gazozla değil de şalgam suyuyla yenmesi de ilginç bir durumdur.
izmir halkı " simit " değil " gevrek " onun adı derler.
yüzmekte kullanılan elektronik olmayan çeşitli biçimlerde plastik objelerdir. iyi üfürükçüler sayesinde şişirilebir. (bkz: baba amca dayı)
pastaneden istedim 1 tane. ofise geldim 2 tane. bil bakalım nedir?'in cevabıdır bu sabahtan itibaren. şaşırıp 2 tane goymuşlar poşete.
pastaneden aldım 3 tane eve gelince 1 tane. yolda tanıdık görürseniz böle böle size 1 tane kalır. kalmayadabilir tabi.
en güzeli trabzon'da yapılan türk yapımı fast food'dur.
birinin bana getirmesini çok istediğim besin kaynağı.
küfür olarak da kullanılan otomobil parçaları arasında yer alır. ne alaka ya demeyin simit malum yenir martılara atılır lakin şekil itibari ile de yuvarlaktır. bilmem anlatabildim mi ? *
gece gece canımı çektirmiş harika yiyecek. şimdi fırından çıkmış kuru kuru olacaktı ki eyvah. ulan çok açım be.,
gece gece canımın çektiği.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar