bugün

entry'ler (27)

37 numara ayakkabı giymek

kadın için alışveriş bir tutkudur alışverişte de ayakkabı reyonları... 37 numara ayakkabı giymek işte bu konuda şanstır, beğenilen her modele sahip olunabilir.

en yakındaki kitabın adı

en yakınımdaki kitabın ismine bakmak için önünde oturduğum kitaplığa dönüp bakmam gerekti, gözlerimi kapatıp elimle seçtiğim kitap da ironi: lise inglizce kitabın sözlüğü ''new bridge to success dictionary'' . o halde bir başkasını seçiyorum '' tarihte türkler- erol güngör''

günün tek cümlelik özeti

Hayırlısı be gülüm.

ben bu yazıyı aklıma yazdım

kişinin otokontrol için başvurduğu yöntemdir.
ben bu yazıyı aklıma yazdım;
güvenme saf aklım, kalbin her sevdiğine inanma!

yazarların gecenin 2 sinde uyumama nedenleri

fotoğrafları düzenlemek, onlarla uğraşmak gibi bir hobim var. yapmayı planlamışsam ne kadar uykum gelse de aklımdakini tamamlamadan uyuyamam, özellikle fotoğraflarla ilgilenmeden asla...

sözlük yazarlarının favori çizgi filmleri

sevimli kahramanlar.

sözlük yazarlarının en son dinlediği şarkı

Sezen Aksu - Tükeneceğiz.

yazarların tişörtünün üzerinde yazanlar

authentic, limited edition, special design.

ayakkabılarını çıkarmadan iki ekmek al gel

annemle paylaştığım değerli vazifedir, kardeşime kullandığım özlü sözlerdendir. En önemlisi de bunu söyleyen olmak çok zevklidir.

sözlüğümü seviyorum

uludağ sözlük yazarlarına kaliteli ve harika vakit geçirdiklerini ifade etme imkanı sunan sevecen iki kelimedir.

içinde ğ olmayıp da varmış gibi okunan kelimeler

budur işte 'ağbi'.

bir kıza en çok yakışan şey

bir kıza en çok yakışan şey gülümsemesidir.

ah olmuyor ne yapsam olamıyor

ah olmuyor ne yapsam olamıyor annem ütü görevini benden başkasına veremiyor.

kadının araba kullanması

yarım saat sonra direksiyon çalışmaya gidecek stresli, gergin halimin tanımıdır. Trafikte bayan sürücüleri sevmemelerinin sebebi, ne yapacaklarını kırk saat düşünmeleriymiş. olamaz mı olabilir.

sarelle vs nutella

vize ve final haftalarında ikisini de düzenli olarak tükettiğim eşsiz lezzetlerdir. sarelle'nin en iyisi olduğuna kanaat getirdiğim halde nutella'nın göz boyamasına kandığım, delisi olduğum çikolata türleridir.

sivrisineği yaralamak

hedefi ıskalayınca can çekişmesini izlemeye maruz kalınılan durumdur.

yalancı tavuk göğsü

yalancı tavuk göğsü dendiğinde, bunu yemeyelim de başka zaman gerçeğini yeriz düşüncesini oluşturan sütlü tatlı. yemeye doyamazsın ya hiç o yüzden yalancı denmiş olabilir mesela.

hiç çalışmadığın dersi bb ile geçmek

eğitim fakültesi okuyorsanız rüyanızda görebilme ihtimalinizin yüksek olduğu bir durumdur.

hiç kadar

seni bu kadaaar seviyorum diyerek kolların geriye açılması değil de ellerin birleştirilip ''hiç kadar''ın gösterilmesidir.

yazarların para bayıldıkları gsm şirketi

Turkcell, her ay 30tl bayıldığım bağımlılık etkisi yaratmış olanı.