görsel
Boyumuz rahat bir nefes alacak..
Döndüğü fake’ini bulurum.
herkes ona benzeyecektir.

(bkz: şimdi sen gidiyorsun ya herkes sana benzeyecek)
bist30 düşmeye devam eder.
--spoiler--

öğleden sonra profilime tıklandığınızda 'böyle bir kullanıcı bulunamadı' çıkacak..

--spoiler--

hesap silme butonu çalışmıyor mih mih mih. hadi bir çay koy da içelim şimdi gidemediğine göre çalıştıracağız seni mecbur.
@gibson o düğme düzelmiş kanki, cevap vermez belirtir giderle iddalaşmıştık, o çalıyor dedi, ben çalışmıyor dedim. kanıtlamak için hesabını sildi amk.
yoo hala hesap kapatmaya girdiğinde çalışmıyor kanka. iş verin kıza çalışsın öyle kaçıp gitmek yok buraya giriş var çıkış yok mafya gibi düşüneceksin.

ulen benim butonu mu kapattılar yoksa sadece gidemeyeyim diye bende hala çalışmıyor.
sgk bile yapacağız sen ocağın altını bir yak hele. öğlenleri tam ekmek tavuk döner hatta tam akbil bile var.
ekmekte sınır yok istersen 2 ekmek tavuk döner ye yanında atom biberi bile var sen seversin adana biberi.
Sözlük iyi süper bir yazarini kaybeder.
--spoiler--
GiDERKEN SENi DE GÖTÜRÜRÜM KTÇ <3
YA DA GÖTÜRMEM KAL DA ŞUNLARIN ALANINI DARALT. EVET.
--spoiler--

Bunu dediğim kişi benden 3 ay sonra istifa etti sjjsgs, senin de kalbin temiz kardeşim neden olmasın¿
bizim de zorumuza gider.
çaylar hala gelmedi silver hanım tam ekmek tavuk döner yarıma düşecek..
Gayet muhtemelen takriben 2-3 ay sonra fiilen yaşanacak ve görülecek durum. Ama gitmesin ya, bıcır bıcır renklendiriyor ortamı.
Başka kızlara iltifat ederim. Benim açımdan çok fazla bir şey değişmez.
Zereth geldi zaten deli silvoya gerek kalmaz.
Yıkılırım.
sözlük 100 yıl ileri gider. evet.
kıyamet filan kopar
kih kih kih.
Sözlüğün hiç şüphesiz ki tadı tuzu. Sözlük bir daha eskisi gibi olmaz.
Tekilanın yanında ısıracak limonumuz olmaz.
şehirler arası otobüs terminali mi burası git Ankaraya gel Adana'ya olmadı mersine. evet..
görsel
Durduk yere kafa karıştırmayın bir zahmet.
© copyright 2005 - 2026