bugün

/73
neden bu kadar tutulduğunu hiç bir zaman anlayamadım bu adamın. sesi bulunmaz değil, tip desen ı ıh. yaptığı tek şeyin iyi şarkı sözü yazmak olduğunu düşünürsek (ki bence böyle değil ama genel kanı bu) kazandığı o kadar paraya bakılırsa fazlasıyla şanslı biri olduğunu düşündürtüyor. he bir de zeytinli çıkışını da unutmak mümkün değil tabii.
aynı melodiyle birçok şarkı(!) yapıp pop müzikten nefret etmemi sağlayan insan. ayrıca müzik ödülleri gecesinde kürtce klip çekmek istediğini söyleyen ahmet kaya ya çatal fırlatan ve sahneye fırlayıp 10. yıl marşını söyleyen bu büyük vatansever (!!) sanatçı ne yazık ki yaklaşık 1 yıl sonra askere gitmemek için aldığı raporun sahte olduğu ortaya çıkınca ceza almıştır.
(bkz: serdar orta aç)*
yaptığı bütün besteleri ve söyleyen şarkıcıların alfabetik sıra ile aşağıda bulunan sanatçı.

A

ACEMi AŞIK – EMEL MÜFTÜOĞLU

ACILARI BiTiREMEDiM

ADAM GiBi

AFFEDEMEM

AFFET BENi BU HALiMLE – EBRU GÜNDEŞ

AKDENiZ

ARADIN MI – HÜLYA AVŞAR

ARIZALI- HAKAN ALTUN

ASRIN HATASI

AŞK iÇiN

AŞKIMIZ iÇiN - SiBEL CAN

AŞKIN KiTABI

AYRI GiTME

AYRILIK iNSANLAR iÇiN

AYRILMAM

B

BANA ÖZELSiN

BAŞARDIN AĞLATMAYI

BAŞIMA BELA

BATAKLIK

BEBEĞiM OLDUN

BEN ADAM OLMAM

BEN AŞKI BÖYLE BiLMEZ – SiBEL TURNAGÖL

BEN BÖYLEYiM – GÜLŞEN

BENi UNUT

BIÇAK

BiLSEM Ki

BiTTiM – DEMET AKALIN

BOŞVER – BiROL

BU AŞKIN KiMSEYE FAYDASI YOK - ESRA BALAMiR

BU DA GEÇER

BU GECENiN HATIRINA – SEREN SERENGiL

BUNCA YIL

BÜYÜT iSTERSEN - ELiF TURAN

C

CAHiL

CANIMA MiNNET

CESARETiM VAR – MUAZZEZ ABACI

Ç

ÇAKRA

ÇEK GiT BAŞIMDAN - SiBEL CAN

ÇEK KÜREKLERi – FULDEN URAS

ÇIK GiT

ÇIKARTACAKSIN

D

DANSÖZ

DARMA DAĞIN

DAYAN

DEĞMEZ

DELi DÜNYA – EMEL MÜFTÜOĞLU

DERT GECESi

DERTLi DÜNYA

DOYAMADAN AŞKINA – FATiH ÜREK

DÜŞMAN

E

EN BÜYÜK AŞKIM

ERKEKLER – EBRU GÜNDEŞ

EVLENECEKSEN GEL – SEDA SAYAN

F

FiRARDA - YILDIZ KAPLAN

FULL iHTiŞAM

G

GAMZELiM

GAREZ

GECELER UZUN

GECELERi YAKIP

GECELERiN ADAMI

GEL BANA BURCUNU SÖYLE – UFUK YILDIRIM

GEL DE

GEZEGEN – BENGÜ

GiTME

GRAM

GÜL YARiM – MERT

H

HADi ÇAL

HADi GiT

HALiME GÜLEN VARSA

HARiKA– EBRU GÜNDEŞ

HAYRET

HER KUŞUN ETi YENMEZ – YILMAZ MORGÜL

HESAP SORUNU

HEVES

HEYECAN

HiÇ TADI TUZU KALMADI AŞKIN – BiROL

HÜRRiYET

i

iÇMEK iSTiYORUM – YILMAZ MORGÜL

iÇMELi

iHANET ETTiN – GÜLŞEN

iHTiYACIM YOK – COŞKUN SABAH

iKi GÖZÜM - EBRU DESTAN

iKi KALP

iSMi LAZIM DEĞiL

iSTEMEM Mi

iSTERSEN

J

JET’ÂiME

K

KABAHAT

KAÇ KERE SEVER iNSAN – FULDEN URAS

KAHROLSUN

KALBiM BUZ GiBi – AYDIN

KANASIN – SiBEL CAN

KARA ViCDANLI YAR

KARABiBERiM

KARAGÖZLÜM

KARAGÖZÜM

KARALIM – AŞKIN NUR YENGi

KARARSIN DÜNYAM

KiMSELERE GÜVENMiYORUM - ALi ŞAN

KiTAPSIZ

KORKMA KALBiM - BENGÜ

KORKUMDAN AĞLADIM - BENGÜ

KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK - SAFiYE SOYMAN

KURUDUM – PETEK DiNÇÖZ

M

MELEK

MESAFE

MUTSUZSUN

N

NAR ÇiÇEĞiM

NE OLUR GiTME

NEDEN

NEFES

NEHiR GÖZLÜM- SiBEL CAN

NEREYE

O

OKUMAKLA ADAM OLMUYOR

OKYANUS

Ö

ÖZLEDiM AŞKINI

P

PADiŞAH – SiBEL CAN

PiŞMANIM

R

REZALET

S

SABRET

SAKIN ARAMA

SANA ALDANANMAM – MERT

SANA DEĞMEZ

SANA UZANDIM

SANDIM Ki - PETEK DiNÇÖZ

SATTIM AŞKI

SAVAŞ VE BARIŞ

SEFALAT - TUĞBA ÖZERK

SENiN iÇiN ÖMRÜMÜ VERDiM – GÜLBEN ERGEN

SENiNKi

SEVGi DEĞiL AŞK DEĞiL

SEViŞEN DALGALAR

SEYTAN

SOR

SÖYLEME

SULUKULE – YILMAZ MORGÜL

ŞiKAYATiM VAR – SiBEL TURNAGÖL

T

TAŞIMA SU(TASHIMASU)

TEMMUZ AKŞAMI

TERELELLi

TOKAT - EBRU DESTAN

TUT Ki

U

UĞRUNDA HERŞEYi

UMURUMDA DEĞiL – MUAZZEZ ABACI

UNUTAN OLMADI - SEREN SERENGiL

UTANSIN

V

VATAN BORCU

VURURUM KENDiMi – BiROL

VURURUM SENi KALBiNDEN – AYDIN

Y

YALANCI BAHAR – BiROL

YANLIŞ ANLADIN – BURHAN ÇAÇAN

YAPRAKLAR

YAR AYRI GAYRIN MI VAR

YAR DiYE DiYE

YARALI YÜREK

YAZ GÜNÜ

YAZ YAĞMURU

YAZILIR KiTABA

YIRTARIM

YiNE SEN VARSIN – MERT

YOKLUĞUNDA

YORGUN SENELER – EBRU GÜNDEŞ

YORMA – COŞKUN SABAH

YÜREK HAiNi

Z

ZAKKUM

ZAR - TUĞBA ÖZERK

ZEMBiLLE

kaynak:http://www.serdarortac.co...haberDetay.aspx?haber=169
O bu değilde kafanız güzel araba kullanırken en iyi dinlenicek şarkıcıdır.
Kaşlarını aldıran.Dedikoduyu sevmiyorum ama nihayet bayanlara özenen biri çıktı.
''beste fabrikası'' olarak anılmakta,yazdığı ve bestelediği şarkılar her zaman en sevilen şarkılar arasında yer almaktadır...
4 kalem pille çalışır, karnına bastırınca şarkı söylemeye başlar.
antipatik görünebilir ama çok acımasızca eleştirilen sanatçıdır. sanatçı diyorum çünkü gayet başarılı şarkıları olan, kimseye zararı olmayan, üreten kişidir.
herkesin sevmiyorum sözlerine karşın albümün en çok satan, şarkıları en çok indirilen kişidir.

edit: serdar ortaç hayranı değilim hayatta da olmam. ama sezarın hakkı sezara...
gece gece soldan soldan görünce 28 mart 2009 ispanya türkiye maçında oynadı sandığım..

ayrıca kesin 2. yarı tv yi açıp maçı izlemeye başladı , yoksa bu kadar iyi giden takımın birden çökmesinin başka açıklaması yok .
sözlükler aleminde eleştirmenin her daim ekstra bonus kazandırdığı şarkıcı. bu adam 90 ların başından beri öyle ya da böyle bu piyasanın baş aktörlerinden. hatta şahsım adına yeminlen söylüyorum üç beş tane de olsa güzelim şarkısı da vardır. velakin açın bakın tüm sözlükleri bu adam karşı herkes çemkirmekte.

ulan bu adam madem bu kadar kötü, madem bu kadar sevilmiyor, kim dinliyor on beş yıldır bunu ?
aldığım duyumlara göre müziği ve şarkı bestelemeyi bırakıp ''pazarda don satıcam'' gibi bir açıklama da bulunmuş şahsiyet. hadi bakalım..
(bkz: #4960661) inşallah lafta kalmaz da bizde kurtuluruz diyecegim ama bu seferde sosyete pazarında don satar fatih ürek, ve diger bir çok ünlüde oradan alır donlarını. magazinler de don pazarından çıkmaz yani yine kurtuluş yok demek.*
müziği henüz başlamadan bırakmayı düşünen şarkıteri.
albümleri en çok satan zirveye oturmuş olan sanatçımızdır beste fabrikası vardır.
dayısının zamanında halay olmayan şarkıcı.
dünya üzerinde serdar ortaç'ın tipine hayranım diyen bir kadına rastlamamama rağmen 1200 kadınla beraber olduğunu söyleyen şarkıcı.
bir röportajında ''bundan sonra 20 yıl beste yapmasam olur 400 tane bestem var'' demiş,
allah razı olsun da hangi ara yaptın arkadaşım o kadar şarkıyı, tuvalete gider gibi beste mi yapıyorsun sen, biz yandık hadi çoluk çocuğumuza da mı yapacaksın aynı zulümü... *
bu kadar eleştirilmesine, herkesin çamur atmasına rağmen herkesin en az bir şarkısını ezbere bildiği adam.
önceleri ben de sevmezdim fakat şu son albümü yok mu, aklımı çeldi kerata.
Ahmet Kaya ya yapılan yargısız infazın başrol oyuncusu..Ne idüğü belirsiz,"onuncu yıl marşı "çığırtkanlığı yapıp, kendisi askerden kaçan şahsiyet.
eski sevgilisi "iki kez acınacak yerde" olan şahıstır..
yazın gelmesine şurda 2 aydan az bir zaman kalmasına rağmen halen albüm çıkarmamış şarkıcı. öldü herhalde.
ahmet kaya'nın o malum gecede linç edilmesinin baş sorumlularından olan insan müsveddesi. olaylar tam olarak yatışmışken s.o. alır mikrofonu eline, sahnede ahmet kaya'nın masasına dönerek 10. yıl marşını söyler-tabi öncesinde kışkırtıcı laflar ederek-. ondan sonra gaza gelen sözüm ona sanatçılar(!!) bir türlü yatıştırılamaz ve ahmet kaya çok sevdiği istanbuldan ayrılmak zorunda kalır. ulan sen ahmet kaya'nın binde biri kadar bu ülkeyi seviyor musun ulan?
gazeteciler tarafından sorulması muhtemel olan "henüz neden albümünüz çıkmadı" sorusunu, "topu topu 7 nota var, kaç farklı albüm yapılabilir ki?" şeklinde cevaplaması muhtemelen olan kişi.
Bu adam bir ekol oldu. yaz aylarinda spastik gibi dans etmeme, sokaklarda en guzel arabesk sesimle "yazdigim mektuplari tekker tekker yakacaakmis, cektigim mesajlari okumadan atacaaakmis" diye bagirmama vesile oldu. ben senenin cogunu yurt disinda gecirmeme ragmen, her yaz ozellikle serdar ortac'in yeni sarkilarini arastirip, kendimden gecip, ezberlemisimdir. ekol dememin sebebi de bu; kaliteli diyebilecegimiz bir muzikalite sunmuyor, dusundurucu lirikleriyle tuylerimizi urpertmiyor, ama deli gibi eglendiriyor kardesim.

ben elektronikten black metal'e kadar uzanan (dort yasimdan beri pink floyd off beybiyeh) genis bir kisisel muzik zevki yelpazesine sahibim ve bu sanatcimizin hicbir albumunu almadim, sarkisini indirmedim ama bir yere gittigimde sarkisi calarken artik klasik geyiklesmis dans tarzinda dans etmekten o kadar haz aliyorum ki, anlatamam. bu klasiklesmis geyik dans figurleri (bogulan deniz kizi, camasirlari yikamak ve ipe asmak, mezar kazma harekati) ile ortac'in muzigi birbiri icin bicilmis kaftan adeta.

Yok, gunahim kadar sevmem ama deli gibi eglendiriyor. eminim bir cogumuz ibrahim tatlises'in "agri dagi'n eteginde" sarkisina deliler gibi gulduk, her cumleyi "manıha" ile bitirmeye kastik, bir daha kendi kendimize gulduk.

ya da sadece ben egleniyorum bu sekilde, "sebebinisenhergecegezenlereacbirsor". *
Kumar masasında yine bir dünya para kaybeden geyik. Yahu o kadar para var hala bir hırs, bir hırs. insanlar açlıktan ölüyor, hastanelerde rehin kalıyor. Git yardım et desen yanaşmaz 200 bin doları bir gecede kaybeder. Ben daha buna ne diyeyim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026