bugün

/73
keşke programa katılmasaydı dediğim moderatör. hakkında yazılan bunca şeyi okuduktan sonra biraz üzülecek gibi zira. kendisi nazarımda hala iyi bir insan ama bu tür şeylerin adamı değil demek ki. bari bir iki cümle etseydi. saçmalasaydı bile olurdu, en azından bir an için herkes ona baksaydı ve onu dinleseydi.
her boktan onun ortaya cıkmasıdır. ya da ezik piç görülerek amk her şeyi yapalım bunun üstüne salçalarız durumudur.
boşuna oraya gidip bizi temsil etmeye çalışan ama konuşamayan mod.
açeydim kollarımı

susma diyeydim...
--spoiler--
reklam arasında wc ye gittiydim konuştu mu la
--spoiler--
Artık konuşması gereken adamdır. inci aldı başını gidiyor. Kötü sözlük bile sesini duyurdu, bizde tık yok! Hadi ama! Konuş gözünü seveyim.

edit: inci polemiğe bile girdi, vay arkadaş!

edit 2: inci kurucusu çok antipatik görünüyor. reklamın kötüsü de varmış!
sosyal medyada hepinizin birer "yayıncı" olduğunu unutan yazarımsıların bok attığı insan. kafası basmayan yazar arkadaşım, konuyla ilgili (sansür) bir bilgin varsa beyinciğinde, işte yazarsın sen! salça'nın söylemesini istediklerini buradan yazabilirsin. hatta böyle yaparak şirinleri bile görebilirsin.

anladın mı geri zekalı kardeşim?
şu an programda real madrid te zidane figo ronaldo topluluğundaki elvir baliç gibi duran arkadaşımız.
psikolojisini düşünün.

(kendi kendine)
+ konuş lan konuş, hadi be olm konuş artık.
+ uffff, şimdi sözlükte sıçıp sıvıyorlardır bana, konuş be, azcık konuş
+ serkan sikicem bi tarafını ha, bi sus biz de konuşalım.
+ ufff, ne döşediler acaba sözlükte, cepten girip baksam mı. konuş lan konuş, fırsat verin ibneler!
+ saat kaç oldu, 1.30. Çok geç olmuş lan. konuştun konuştun, yoksa rezil olucan.
+ Hah, konuştum! Reklamınızı sikiiim!
ağzı var dili yok bu gece.
vee konuştu.. susma lan artık!
(bkz: konustu)
ufo gören masum köylü misali konuşulanları kuzu kuzu dinlemeyi kendisine şiar edinmiş mod.

an itibariyle klavye delikanlısı olmadığını ispat etmiştir.
bu aksam konuşmayı düşünüyor mu acaba?koskoca uludağ sözlüğü temsil ediyor.şu incideki herif sussa iyi olacak.aha konuştuuu!
sonunda konuşan yazarımız *
karanlığa küfür etmek, mum yakmamak.
klavye delikanlılığı.
salça patlama yaşadı an itibariyle.
oradan internete bağlanıp sanıyorum sözlüğe yönlenmiştir ve hakkında edilen sövmelere göz atmıştır ve utanıp iki üç kelime etmiştir.
koşun şükür namazı kılıyoruz konuştu lan.
çok bilimsel konuştu helal olsundur.
(bkz: ağlamak istiyorum sayın seyirciler)
an itibariyle hidrojen bombasına dönen mod.
Silah sesleri geliyor.

(bkz: Yok artık)
(bkz: konuştu konuştu)

(bkz: baba dedi)
uzun zaman konuşmamanın sonuçlandırdığı çatlak bir sesle çıkış yapan mod.
muhabbet kralı nda dakikalardır konuşması beklenen ve nihayet konuşup "klavye delikanlılığı" tabirini sanırım an itibariyle daha da ünlü yapmış mod.
© copyright 2005 - 2026