bugün

/73
kötü sözlük temsilcisi de konuştu hadi hocam yardır! konuşması gereken kişidir artık aaaa!
muhabbet kralı stüdyosunda halı olmaması en büyük talihsizliğidir. zira desenleri inceleyerek vakit geçirebilirdi en azından.
yarından itibaren muhtemelen çok karamsar ve daha da içine kapanık bir insan olarak devam edecek hayatına. hem orada ot gibi oturacaksın, hem de bu kadar entry ile üzerine gelinmiş olması.. bu entry de benden çorbaya tuz. ha tabi şu var serkan inci gibi zart bırt "kusura bakmayın, kesiyorum" demek suretiyle her lafa maydanoz olsun da istemezdik. ama azıcık konuşsaydı fena olmazdı.

ekleme: evet konuştu, artık uyuyabilirim.
hakkinda bu kadar entry girilince oldu sandim insani...
ağzından hece bile duyamadığım moderatörümüz oluyor kendileri. Laf arasına girmeden kendisine söz verilmeyeceğine inandım.
sosyoloji okuduğunu düşündüğüm yöneticidir. zira ortamı incelemekte ve sadece düşünmektedir, başka da bir halt yapmamaktadır. en büyük umudumuz oradaki sosyolojik incelemelerini sözlüğe aktarıp bir sonuca bağlaması yönünde olacaktır. ha onu da yapamayacak kıvamda ise tam sözlük yazarıdır; lütfen dışarıda bizi temsil etmesindir; zira adam yazabiliyor, konuşamıyordur. burada ota b*ka salça olan adam orada mal gibi kalmıştır.
biri bu çocuğa klavye versin mala bağladı, yazık adam sadece yazı yazmaya evrimleşmiş, sözlükte kala kala ses telleri körelmiş.
nihayet kendisinden beklenen hareketi yapmış ve google sadece türkiye içi aramalara açık olacak şeklinde tarihe malolacak bir söz sarfeylemiştir.

(bkz: tarihi bir ana tanıklık etmek)
cümle kurduğu gibi arkadaşlarla 4 araba sokaklara çıkacağız kutlama baaaabında.
izleyememekten yorulduğum ve kanalı yüzüne yüzüne zapladığım internet insanı.
tam söz istedi reklam çıktı.
ağzı var dili yok. süt dökmüş kedi. la oğlum atlasana lafa az çirkef ol.
Ve ilk cümle geldi.

(bkz: google sadece türkiye içi aramalara açık olacak)
kızmayın beyler. adam konuşacak yahu. kolay mı?
aslında program sunucusunun her moderatöre söz hakkı vermemesinden mütevvellit, üstüne çok gidilen mod.
program bittiğinde 5 sayfa yazı yazacak olan kişidir. takdir edersiniz ki hiç konuşmamıştır ve içini dökmek isteyecektir.
(bkz: susma sustukça sıra sana gelecek)

bu önermeden yola çıkarsak, elbet konuşacaktır.
(bkz: #11675591)
konuya giremedi bari ailesine, dostlarına falan selam söylesin. hadi be reyiz aç artık şu bayramlık ağzını, beklemedeyiz.
her sohbete salça olmuştur.
ellilikbakire bile konuştu. adamın sesini bir duyamadık. ben kötüde yazmaya devam ediyorum. Temsilci konuşunca entry girmek daha bir heyecanlı oluyor.
muhabbete fazla salca olmadan bitecek program sanırım.
bence bu programa katılması kendisinin otoritesini ve karizmasını sarsmış; v for vendetta misali kendisine boyun eğen insanlar artık ayaklanmıştır.
ve bu ayaklanma geri döndürülemez.
program sunucusu olacak o salak * söz vermediğinden konuşamayan moddur. kendisini sevdim ama biraz da girişken olmalı sanki.
artık konuşulmaması gereken kişiliktir. sözlük yazarları hakkında olumsuz yorum yapsa bile kendisini bir şey sanacak, popüler bir insan olduğunu düşünecektir. halbuki daha toplum içerisinde konuşabilecek iradeye bile sahip olamamıştır, kısacası bir birey bile değildir.
© copyright 2005 - 2026