bugün
- tembel ve çalışmayan insan15
- 1 saatte 10 bira içmek16
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- sözlük kızlarının kombinleri20
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti4
- velvet vs nervio19
- manyak olmaya karar verdim9
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- mezarlıkları sevmek3
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip3
- almanya da hangi partiyi seçerdiniz5
- arkadaşlar neden bu kadar salaksınız5
- lahmacun2
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri5
- türkiyeden siktirolup gitmek5
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- velvet12
- şaka maka 2026 dünya kupasının bitmesi3
- hırt5
- aylık 550 milyar tl iyi para mıdır sorunsalı2
- otokar3
- nervio11
- otomobile ek vergi5
- messi ve arjantin'in tüm dünyaya rezil olması7
- slavko vincic15
- haber turk2
- ingilterede çocuklar açlıktan silgi yiyor5
- yüksek seviye otomobile binmeye utanmak2
- kıbrıs barış harekatı3
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması2
- cunda adası3
- sevilince şımaran kızlar4
- teröriste o da insan demek4
- ispanya19
- blok33
- kadınların efendi erkek yerine katil tercihi4
- akşamları yürüyüşe çıkmak2
- yazık oldu yarınlara4
- özgünlüğün faydasız olması5
- anna karenina'ya orospu diyen beyinsiz adi köpek6
- vurgun yemek4
- üniversite tercih edeceklere tavsiyeler3
- arjantin'in 115 dakika şut atamaması8
- pahalılığın çaresi3
- tememda kenka nalaka10
- otel odasında ölmekten korkmak2
- liberal eğitimin imkansızlığı2
- true hanın gazabı8
entry'ler (59)
bateri mi davul mu bilmem ama brolar kızlar yemin ki azmışlar statü fark etmiyor artık .verecek yer arıyorlar.oğlan çüküsüne düşmüş haklı olarak kıza iki mesaj atıyor bugün gelsene. seni özlüyorum. sevişilecek kız çok ama ben senle yatmak istiyorum. senin tenini dudaklarını deyip piçlik yapınca kız da eriyor. diyor ki bak bak ayşe sadece benden hoşlanıyor beni seviyor o çağırdı gidiyom o zaman diyor. erkeğin ayar çekmesi iki dk kızın erimesi iki sn olay bu.
fonksiyonlar, türev, integral ,trigonometri.. alayı güzeldir. permütasyon kombinasyon hariç öpüldünüz mat severler =)
enbe orkestrasının söylediği cok hoş bi müziktir tavsiye ederim.. bkz. https://www.youtube.com/watch?v=iV-6XHXrkck
ders çalışmak için en güzel gün.yağmurlu bi havadır.onda da tercihim kahve ve sigara keyfi olur. doğal olarak ders çalışmak için bırak günler,haftalar yalan olur. yok öyle bi dünya ;)
ya da gora filminde portakalı makineye yerleştirip fanta elde edilen cihaz çeşidi de olabilir..
öyle şarhoş olsam ki hiç ayılmasam..
çok canım yanıyor..kendime bile sesli sesli itiraf edemiyorum daha..hep onu görmek,o kadar yüz göz olunduktan sonra bir daha olamaz..hep onu özlemek ..aynı metre karelerde yer alırken bakamamak..gözlerini kaçırmak..yakalanma korkusu,gurur,biraz da aşk kırıntıları birleşince fena oluyorum..bugün onu gördüm iki yan masamda oturuyordu..bende arka masadaki arkadaslarımı gördüm onlara selam vermiştim.. dönmüş yandan bana bakıyor.. çok pis ve kirli bitti.. dönüşü yok ama yüreğe söz geçirememek.. o anlık bastırmaya çalışmak , eve gelince o nasıl bi yük olmuş üstümde bilemezsin sözlüğüm.. sanki 2 kamyon mal taşımışım.. mutluluk rolleri, gülüşmeler, muhabbet etmeler milletle.. hem üstüne gitmek istiyorum hem de kaçmak.. bu ikisinin arasında gidip gelmek yoruyor beni.. sevgim ölüyor.. aşkım azalıyor.. ama yarım kaldığımı hissediyorum her dakika.. bi yere koysunlar uyutsunlar yıllarca orda durayım.. çözüm bu mu ? sikleme diyorlar. boş koy diyorlar. ben insanım millet. duygusuz olamam fakat duygusuz görünürüm.. olmuyor, olmuyor.. unutmaya çalışmaktan bir şey gelmez elden.. biraz da zamana bırakmak..
ocakta ülkücüm var. gidip daha evlatlarıma püskevit alıp mahalleye de dağıtmayı düşünüyorum.
yok öyle bişey. biri orospu çocuguysa doğustan öyledir kardeş değiştiremezsin...
gideri var devletin . devletçe bi yorum helal.
aşk bazen yavşaklıktır kimi zaman piçliktir. insanı da yüzsüzleştirir. aşk acıtır beyler ya. aşık olmak dünyanın hemm en güzel hem de en bok olayıdır. aşk bazen orospu yapar ya da orospu çocuğu. ama sunu unutmayalım insan doğustan kötü olmaz fakat orospu çocukluğu doğuştandır iyisi mi en güzeli uzak duralım... bi süre inziva time.
git bi köşeye geç ,sessizce ağla ve bana bulaşma da!! gibi egoist sözlerle gününüzü daha da tatlandırabilirsiniz. gül ve geç, ağlamak çok mu içinden geldi al yastığı ağzına avazın cıktığı kadar anırırcasına ağla. tutan yok. tutunamayanlar utansın
şişman kızlar sevilmez. akan et parçaları, çatlak mı derler kızlar o duruma bilmiyorum ama çok iğrenç. şişman kızla fantezi yapılmaz. sevilirmiş gibi yapılır muhtemel cok cok zengindir. ( erkeğin jigolo olma durumu yüksek )ya da o kız hastadır,ölecektir. zayıflasın gelsin bi görelim. ama yağ bağladıktan sonra irade ne kadar yüksek olursa olsun olmaz. hayırlısı.
erkeklerin her gün yatması sorun değilken, kızların bakire olmaması da sorun olmamalıdır.hepimiz insanız nihayetinde.bakire olmayan kızı her gün biriyle yatıyor ayağına koyarsa bi erkek o erkeğin zayıflığından başka bir şey değildir. kaşar olmak ile saygın bi kız olmak arasında cok fark var. saygınlık kutsal bir şeydir. düzenli ilişkisi olup yatan kıza kaşar demem. her gün biriyleyse durum vahim tabi. bakire olmayan kıza aşık olunmaz gibi bi yasa mı var ki ?! büyük konuşuyorsunuz beyler. yorumlarınız cok ergence. her şeyi ilki sizle olacak gibi egolara takılırsanız daha işiniz zor.
onları biriktirerek zor günlerde eve ekmek de olsa alabilme ümidi taşıyan şişelerdir. candır. sudur.
düğün salonuna. herkes tayyipe doğru iki kurtlarını döker. millet rahatlar. ehe.
dürtülerin sonsuz olma durumu canımı sıkıyor.
ikisinin de birbiriyle çekişme içinde olduğunu gösteren kardeşlerdir.
yarı finalde geçip finalde sondan onuncu olacağımızı gösteren yarışma çeşididir
özlediğim zeka. hiç bir şeyi siklemediğin anların silindiği nokta.